I

7.4K 419 11
                                    


Deschid ochi şi încerc să nu-mi aduc aminte ce zi este astăzi, uram zilele mele de naştere, nu pentru că erau urâte sau aşa ceva, ci pentru că mama mereu îmi făcea câte o petrecere surpriză de care eu cică nu ar trebui să ştiu şi cu toate astea ştiu deja cine se afla pe lista invitaţiilor. Opresc zumzăitul ceasului şi după ce dau drumul la televizor pe ştiri, trebuia să ştiu tot ce s-a întâmplat în timpul pe care l-am dormit merg spre baie, aveam nevoie de un duş lung, pentru o zi stresanta şi asta pentru că urâm când toată lumea mă felicita pentru ziua mea de naştere. Dau drumul la apă, aceasta căzând pe podeaua cabinei de dus ca o ploaie într-o zi de vară şi după ce-mi dau de pe mine boxerii, singurul lucru vestimentar de pe mine intru în cabină, sub ploaia caldă. Nu-mi venea să cred, împlineam douăzeci şi opt de ani, douăzeci de ani de când mi-am întâlnit mama, de când am un nou frate şi de când viaţa mea a luat-o pe făgaşul normal şi de asemenea trecuseră cincisprezece ani de când cele două surori ale mele s-au născut. Oftez şi ies din duş, telefonul meu sună, se pare că asta mi-a fost liniştea. Îmi înfăşor în jurul taliei prosopul şi după ce-mi şterg părul cu un altul merg spre noptieră din dormitor de unde-mi iau telefonul, se pare că mama mă sunase şi că-mi lăsase şi un mesaj.

„- La mulţi ani puiule, te iubesc aşa de tare cu fiecare zi ce trece şi abia aştept să-mi faci nepoţi, deja sunt prea bătrână şi tatăl tău mereu îmi spune că este vremea să ţină şi el nepoţii în braţe. Te aştept la micul dejun"

Închid telefonul şi îmi dau ochii peste cap încercând să nu bufnesc în râs. Ştiam deja că nu tata era cel care-şi dorea nepoţi, ştiam foarte clar că el încă îşi mai dorea copilaşi, mereu spunea că este păcat că mama nu a mai putut să aibă copilaşi din cauza sarcinii din care le-a născut pe gemene. Ştiam de ce-şi dorea tata cu ardoare să aibe mai mulţi copilaşi, îi plăcea trupul mamei pe timpul sarcini şi deşi suna tâmpit chiar mi-aş fi dorit mai mulţi frăţiori. Oftez şi poresc spre dulap de unde-mi iau o pereche de pantaloni de training şi un tricou cu care mă îmbrac imediat ce-mi iau alţi boxeri apoi îmi pun şosete şi adidaşi pornesc spre liftul care mă ducea fix în parcare unde deja mă aştepta motocicleta. Intru în lift şi după ce bag codul pentru parcare încerc să nu mă gândesc la ceea ce mama mi-a pregătit, în fiecare an era altceva şi cu fiecare an cu care încercăm să o conving ea tot nu înţelegea.

- Bună dimineaţa domnule, spune Tim cel care păzea parcarea.

- Bună dimineaţa Tim, îi spun în timp ce aşteptăm să-mi de-a cheile de la motocicletă.

- La mulţi ani domnule, spune şi eu zâmbesc, el îşi aducea mereu aminte de ziua mea.

- Mulţumesc, mormăie ducându-mă spre motocicleta, un Yamaha Tmax negru cu desene gri pe el.

Încalec motorul şi după ce-l pornesc şi turez la maxim pornesc spre ieşirea din parcare apoi merg spre drumul care dădea spre faleza, pământurile familie se întindeau de la pod până la ieşirea din oraş, de fapt cam tot New York-ul era sub comanda noastră, asta pentru că firmele familie deţinea cam toate clădirile importante şi cele mai puţin importante din oraş, tata a avut grijă că aşa să fie şi deşi el şi bunicul nu se prea înţelegeau, acesta i-a lăsat tot ceea ce el avea când a murit, doar că bunica să nu pună mâna pe ceea ce era a lui. Oftez uşurat când ajung în faţa porţilor şi după ce acestea de deschid merg spre intrarea în casă. Opresc motorul în fata scărilor şi nici bine nu cobor de pe el că văd două fete blonde alergând spre mine în timp ce se certau cine ajunge prima.

- La mulţi ani, spun amândouă în cor şi eu încep să râd dar destul de atent să le prind, aveau obiceiul tâmpit să sară pe persoana pe care doreau să o vadă.

You are my angelUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum