20 POGLAVLJE

3.6K 193 14
                                    

Darcy pov:
U nosnice mi se uvlaci miris mentola pomjesanog sa cigaretom.Koliko god zeljela nemogu zaboraviti taj miris.Jawaad?Maknula sam pokrivac sa glave i ugledala ga kako sjedi u fotelji bez majce.One sve silne tetovaze su mu isticale misice nemogu rec da sam imala los pogled,ali sto ja radim u njegovom krevetu?

Sto ja radim ovdje?

Dobro jutro i tebi znas

Da da da a sad odgovori sta ja radim ovdje?

Nista nasao sam te jucer na klupi i doveo ovdje ali sada vidim da je to ocito i bila i vise nego losa ideja

Sta si radio samnom,mislim nebi bio prvi put da si me iskoristio

Kucko!

Molim?Kucke su one s kojima porovodis puste noci,a ne ja to zapamti.

Ne zaboravi lutko i s tobom sam proveo noc.

Odvratan si gadis mi se!!

Izjurila sam iz kuce i zalupila vratima sto sam najjace mogla.Pa neka vidi ko je kucka.
Na ulazu u kuci srela sam Harrya i nije bio bas veseo.Super sad cu jos i najebat pa se mogu pozdraviti sa Parizom.

Nadam se da ti podocnjaci i krvave oci nemaju nikakve veze sa novcima koji nedostaju.

Samo je izasao i ljutito zalupio vratima.Bez onoga dovidenja kceri ili vidimo se veceras.Danas se ne osjecam bas dobro uzasno mi se vrti i muka mi je.Odlucila sam da nejdem u skolu.Nemam snage previse sam slaba.Nisam valjda jucer pretjerala?Ma nisam nije mi prvi put.Vec bi mi nesto bilo da je trebalo bit.
Ogroman nalet mucnine me trgnuo iz razmisljanja.Otrcala sam do kupaonice i povratila,nije mi bilo bolje samo gore.Umila sam se u hladnoj vodi i otisla pakirati za Pariz sutra.Dok sam se pakirala isla sam par puta povraciti,ruke su mi se pocele tresti i oblio me znoj.Zamotala sam se u deku i sjela na kauc,vrtoglavica je sve vise napredovala kao i ruke koje se sve vise i vise tresu.
Netko je pozvonio na vrartima.Jedva sam se ustala nisam vidjela jedva sam otvorila vrata i onda on na vratima.Krasno.

Sta hoces ti?

Nisi bila u skoli pa sam dosao vidjeti jesi li dobro,ali vidim da ni...

Otrcala sam do kupaonice i povracala opet,ali sada malo vise puta.Pridrazavao mi je kosu dok sam povracala sto nisam ocekivala od njega.

Otkad se ti brines kako sam ja?

Od kako sam te jucer nasao na klupi,a vidim da nisi bas dobro.Povracas,oci su ti krvave,celo ti je mokro samo ti se ruke ne tresu.

Opet ona njegova njezna strana.Kako je taj decko sladak dok se brine.Nisam ni primjetila da su mi se ruke prestale tresti.Huh dobro je.Nista nisam odgovorila samo sam odsetala do sobe.

Jawaad pov:

Danas nije dosla u skolu.Bilo je cudno nitko nije vristao.bacao ruze,s nikime se nisam svadao.Nakon skole odlucio sam otici do nje da provjerim kako je iako ce me vjerovatno izbaciti.Ujutro nije izgledala dobro.Blijedo lice,crni podocnjaci,krvave oci.Izgledala je poput nekoga kome je ocajno potreban heroin.Ali imala je snage ta svadu.Bilo mi je zao sto se unistava na neki nacin,ali opet to je njen zivot.Kada mi je otvorila vrata znao sam da je lose i vise nego sto sam mislio.
Otisla je u sobu.Odlucio sam joj napraviti caj.

Hej izvoli caj,bit ce ti bolje.

Hvala,nisi trebao.

Nije popila ni gutljaj sve je vec zavrsilo na podu.

Kazes bit ce mi bolje,ako popijem malo hahahaah

Idem pocistit ovo,ali priznaj bolje ti je bar malo.

Nista nije odgovarala samo je legla na krevet.Isao sam pocisti onaj nered u njenoj sobi.Kada sam dosao sa krpom i kantom u sobu ona je vec spavala.Malo je pretjerala jucer.Kada sam pocistio nered sjeo sam na pod pored njenog kreveta i igrao se s njenom kosom.Nisam mislio da ce mi se ijedna djevojka uvuc pod kozu,ali ona je na neki nedefinirani nacin,ali opet je.

Darcy pov:

Budim se i osjecam ogromnu glavobolju,i mucninu u trbuhu otrcala sam do kupaonice i povracala ali sada sam povracala sam bijelo.Zar je moguce da mi je toliko lose od malo praha kojega sam jucer uzela.Kada sam se vracala ugledala sam Jawaada kako sjedi do mojeg kreveta i tako je zaspao.Uzela sam mobitel i uslikala ga.Mozda on ipak nije tako los.Mislim dosao je da vidi jesam li dobro,jucer me odveo kod sebe,a nije me odveo kuci ocu.Legla sam na krevet.Cula sam ga kako se pomeskoljio.

Jesi bolje??

Nije ni otvorio oci,a vec brine.Kako slatko.Neznam kada je neki decko brinuo tako o meni neracunajuci Harrya.

Pa jesam samo mi se uzasno vrti.

Jesi povracala jos?

Mhm

Dary zasto to radis?

Koje?

Nemoj se praviti glupa,zasto se unistavas.Necu ja uvijek biti tu da te spasim.

Pa niko te nije trazio da me jucer odnes kod sebe kuci kao niti da danas dodes kod mene da provjeris jesam dobro.Sad sam govorila dosta bahato.

Ti si tako nezahvala,razmazena.Vidi se da si bogataseva kci. Ako je netko dobar prema tebi nevalja kad je los nevalja.S tobom upce netreba imati posla.

Joj daj nisi ni ti neki prosjah sa ulice.
Pa sta onda radis ovdje jos znas gdje su ti vrata pa izvoli.

Izao je i zalupio vratima tako da me je od jacine zabolila jos jace glava.Bezobraznik neodgojen.Sta on misli da cu mu odma past u narjuce jel je dosao vidjeti kako sam.Pff nepada mi napamet.

Ujutro me budi budilica i shvacam da ako se ne ustanem cu zakasniti,a to danas nebi bilo dobro jel bi propustila Pariz,a to nikako ne zelim.Glava me i dalje nenormalno boli,oci su krvave ali povracanje i drhtavica ruku je nestalo sto je dobro.Obukla sam crne hlace,top majcu i bijle starke.Neznam kad sam bila obucena zadnji put ovako,ali put je dug i trebam se ocjecati ugodno.Posto falsam sa sa odjecom.Sminka nesmije patiti.Raspustila sam kosu.Harry se vec derao jesam li gotova.
Sjeli smo u auto i Harry je poceo sa svojim pricama.

Nemoj raditi gluposti,nemoj raditi nesto zbog cega ti poslije biti zao.

Necu,nebrini znam paziti na sebe.

Nisam siguran u to.

Stigli smo pred skolu,pozdravila sam se sa Harryem i otisla do svoje grupe.Kada sam ga ugledala u meni se nesto slomilo.Sa Annie je hoda do nas.Drze se za ruke on joj nesto sapce na uho,a ona se smjeska.Drolja.Stvarno sam glupa kako sam mogla misliti da ce se nesto promjeniti nakon onoga jucer.Snovi se ne ostvarju nego ostaju samo pusti snovi koji sd izgube stvarnoscu....

∞ Don't forget me ∞Where stories live. Discover now