Modelldrömmen är tillbaka!!

9.7K 151 17
                                    

Ni som inte har läst Modelldrömmen innan men som ändå har valt att kika in här kan bara hoppa över den här första delen och börja på kapitel 1 för det här är till alla som har läst Modelldrömmen tidigare.

Till alla underbara läsare:

Förlåt om jag gör er besvikna nu men Modelldrömmen kommer inte att komma ut som bok. Jag har insett hur lång tid det skulle ta och hur mycket arbete det skulle kräva. För det första måste man lyckas hitta ett bokförlag som är villiga att ge ut den vilket är jättesvårt bara det. Sedan om de skulle vilja ge ut den kommer det att ta minst ett år, förmodligen mer, innan den kommer ut. Egenutgivning är inget alternativ för det skulle innebära ännu mer arbete och dessutom massor med tid, vilket jag inte har. 

Jag har dock redigerat boken sedan sist så det här är den nya versionen. Det är inte mycket som skiljer för meningen är inte att ändra på handlingen utan bara att förbättra den. Jag kommer att lägga ut hela boken här igen och jag hoppas att ni har lust att läsa den. Kommentera gärna vad ni tycker och vilken version ni tycker är bäst. Om ni har någon idé till en uppföljare får ni gärna skriva det också för jag vet att många av er har bett om en fortsättning. Jag skulle gärna vilja börja skriva på här wattpad igen så jag ska försöka men det har varit väldigt svårt att hinna med det, vilket är anledningen till att jag har varit borta så länge.

Fördelen med det här är att jag förmodligen kommer att kunna börja skriva mer här igen för jag känner inte lika mycket press om den inte ska tryckas på riktigt. Jag hoppas att ni förstår och att ni har lust att börja läsa igen. <3

//writer003

ModelldrömmenDär berättelser lever. Upptäck nu