#1.Fugi,nu te oprii!

34 5 1
                                    

    Buna ,sunt noua pe aici deci plsss spuneți cum vi se pare.Sper placă....deciiiii ăăm spor la citit! :)

        "-Mucoși distruși fara viitor!Când aveți de gând sa faceți liniște ?Anna de ce nu ai grija de ei? Tu ești responsabilă în camera asta!

       -Scuzațimă domnișoara..

       -Niciun scuze!!!acum plătești pentru toți."

        Așa am primit prima palma,adoua palma,buza sparta de nenumărate ori.Am fost închisă in subsol uitată acolo pentru o zi întreaga .Toate pentru că sunt într-un orfelinat mizer de când ma stiu.Ca sa supravietuiesti aici trebuie sa fii nepăsător,arogant mai pe scurt disprețuit .Aș vrea ca mama sa nu ma fii abandonat.As vrea sa am o viață normala ca toți adolescenții de 16 ani dar nu se va întâmpla așa ceva niciodată.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

-Acum ori niciodată Anna!

-Dar daca vom fii prinse ă?! Te-ai
gândit Lio?

-Și dacă ne prind ce? Ne aduc din nou aici,mare scofală.

-Nu tu ai fost sechestrata o zi întreaga,batută si aproape desfigurata.

-Nu am fost,dar voi fii daca ne prind așa ca shh.

     Si așa m-am trezit aruncata pe fereastra de la etajul 2 de cea mai buna prietena Lio.De ce ne furișam pe geam si nu pe ușă? Pentru ca evadam din închisoarea asta de minori.Unde voi ajunge, ce o sa fac,daca ma vor prinde voi fi ca si moarta.Dar daca reușesc sa ies din oraș voi fi ca si libera.

    După ce m-am ridicat de jos si m-am șters pe hainele prăfuite am urmat-o pe Lio lângă marele gard.Niciodată nu am părăsit curtea asta.In timp ce ea deja l-a sărit eu am ramas pentru inca un moment sa îmi i-au adio de la căminul meu.Dar de ce fac asta? Nu se merita! Nu am avut nici macar un moment frumos...si acum mi-am dat seama ca am avut o copilărie groaznica.

    In momentul in care am sărit gardul un pasnic m-a văzut.In 5 minute o mulțime de pasnici ne urmăreau împreună cu câinii de politie.Jur ca nici daca evadam dintr-o închisoare nu am fi fost așa urmărite.Fiind ocupata cu gândurile mele dramatice m-am împiedicat in picioarele mele. Minunat Anna! Tine-o tot așa.

-La dracu Anna!Ridicate si fugi!

-Fugi nu te opri.Intra in padure,ne despărțim!

Acestea fiind spuse eu si Lio ne-am despărțit si...la naiba! La ce m-oi fii gândit?

Fara sa ma mai gândesc la ceva fugeam,fugeam ca o disperata ca sa îmi câștig libertatea.Când însfârșit am observat ca nimeni nu mai e pe urmele mele m-am oprit sprijinita de un copac.Și acum ce o sa fac?Unde ma voi duce?

     Seara s-a lăsat si începe sa se răcorească.Poate daca ma voi plimba ma voi încălzii puțin s-au spre marele meu noroc voi găsii o cabanuta ,ceva.
Cerul s-a întunecat de tot si afara e foarte frig s-au poate ca e frig fiindcă geniala de mine s-a gândit sa fuga dintr-un camin de copii in mijlocul lunii noiembrie doar in pantaloni scurți si un tricou.

In timp ce mergeam plictisita găsesc o casa mare cu 2 etaje de culoare gălbuie.Cine face o vila dintr-o pădure pustie de la marginea orașului oameni buni!?
Daca bat la ușă voi găsii niste oameni buni care ma vor ajuta.Merita încercat.Merg cu sfiala pana in fata uși si observ ca are sonerie...la ce bun dintr-un astfel de loc? Infime apas  o data,de doua ori...de cinci ori.......bun nu e nimeni acasă.O sa intru neinvitata,nu e nimic rău in asta având in vedere ca de dimineața voi pleca mai departe.Deschid ușă si înăuntru era întuneric.Un miros de alcool învăluiește toată camera care presupun ca ar fi un hol.Merg încet încercând sa nu ma împiedic de ceva si dau de o ușă dubla mare si alba.O deschid si in spatele ei se afla bucataria.Este o bucătărie mare dotata cu tot ce ii trebuie..logic nu ma așteptam la altceva.Apas pe întrerupător iar toată încăperea se luminează.Trebuie sa spun ca nu e deloc una mica.La orfelinat camera in care dormeam împreună cu alte 3 fete e de doua ori mai mica decât bucătăria asta.Ma uit ce ma uit si ohh doamne FRIGIDERUL îmi apăru in vizor. Ma năpustesc asupra lui de parca nu am mai mâncat de doua luni si il deschid.Cred ca sunt in rai!!! Ațâța mâncare...sigur nu se supăra proprietarul daca împrumut si eu putina mâncare.
Scoate pe masa niste biscuiți cu ciocolata si un pahar cu lapte..dar la cat sunt de fraiera ma împiedic in picioarele mele si scap paharul cu lapte.....LA DRACU!!! Aud un zgomot puternic si o durere cumplita in umărul drept.Când îmi întorc privirea asupra lui observ ca sângerez si mai observ si un băiat in jurul vârstei de 19 ani.....stai un băiat!!!De ce are un pistol? Si de ce are ochii așa frumoși?Stai el ma împușcat.

-Ce crezi ca faci? il întreb eu furioasa tinanduma strâns de umar.

-Tu intri in casa mea si tot tu comentezi? Spune el pe un ton amuzat.

-Iar tu esti ala care ma împușcat in umar.

-E vina mea ca un strai intra in casa mea la 12:30 noaptea?Daca ma omorai in somn ă?

-Am sunat la ușă!De cinci ori omule!!

-Îmi poți spune Chase.

-Infime,ai de gând sa îmi lasi mana așa?

-Nu mai bine mi-ai spune numele tau?

-Nu.

-Atunci mana ta poate sa rămână așa,nu ma deranjează puțin sange.

-Ce mai om..Anna okay?

-Foarte bine,hai in masina.

-De ce m-aș duce in mașină cu un străin?

-Pentru ca acest străin are de gând sa te duca la spital.

-Fie cum zici tu.Doar de data asta.

Drumul cu mașină a fost unul foarte tăcut ,liniștit si lung.Chase a dat drumul la muzica si uneori se mai uita la mine.După o ora de mers cu mașină am ajuns însfârșit la spital.Intram înăuntru ,unde totul era foarte liniștit.Adică cine vine la spital la ora 2:30 dimineața.O asistenta drăguță de înălțime medie îmbrăcată intr-o uniforma alba de infirmiera care cred ca era tura de noapte a venit la noi si ne-a întrebat daca suntem bine.

-Sunteți bine,va pot ajuta?

-Da,are o rana la mana.

-Haideti la cabinet sa verificam.Ești iubitul ei? a spus asistenta cu un zâmbet strengar.

-Da.

Stai ,ce!? Chase a zis ca sunt iubita lui,de ce ar zice asta? Nu ca m-ar deranja dar ...nu,nu,nu revinoti la realitate.E doar un străin răsfățat.

-Oh doamne, ai fost împușcata,ce s-a
întâmplat?

-S-a jucat cu pistolul si s-a împușcat accidental.

-La miezul nopți?

-E somnambula.

După toată conversația asta ciudata care m-a lăsat uimita, a terminat să-mi panseze rana.I-am mulțumit oarecum rușinata fiindcă se pare ca mai nou : "sunt iubita somnambula a lui Chase , care s-a împușcat singura in somn" ce drăguț...

   Acesta a fost primul capitol.Sper ca va plăcut si scuze pentru greșelile de scriere

     
    

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 30, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Spit on your graveWhere stories live. Discover now