Kay

201 10 0
                                    

De fleste av husene jeg passerer er mørke og fredfulle, som om det ikke fantest en levende skjel i noen av dem, men det er tegn til liv i et par hus nedover gata. Du kan høre høy musikk og masse skriking.
Det må nokk vere en av Mickel Howes fester. Han er kjent for å holde nabolaget oppe om kveldene. Det går rykter om at Han har fester for å hindre i å få mareritt om natten. I fjord ble lillebroren hand valgt til å delta i lekene. Han var bare 13. Men klarte seg besten til topp 8. Det er ganske bra til å være på hans alder. Siden han var mindreårig, så aksepterte ikke proffene han med i gjengen, som senere dreper ham på en brutal og grusom måte.
Det må nokk vere noen sprøe ungdommer som tydeligvis ikke får sove og bestemmer seg for å vekke naboene sammen i stede.

Jeg stopper opp et øyeblikk og ser inn, døren som står på vid gap. Jeg kan se dem hoppe rundt og fester som fulle dyr der inne.
"Hey, Finnick!" Hører jeg noen rope.
Men det er ingen andre en Kai som roper ut mitt navn. Kay, en av kompisene til Mickel, kommer sjanglende bort til meg.
"Nei Finnick, se på deg! Uten skjorte og greier! Bli med inn da, få deg noe å drikke, kanskje det er noen pene jenter der inne som vil hilse på deg?" Kay tar tak i skulderen min og gir meg et digert  skyss på kinnet. Kvalmt.
"Hei! Hva er det du gjør?!" Jeg vrir meg ut av klemmer han gir meg og gir ham ett av ' pass dine egne saker' blikket.

"hva er det? Er du redd for jenter?" Kay prøver å gi meg enda et skyss men jeg viker unna. " sory, men jeg er bare 14, og er fortsatt for ung til å gå på fest med sånne som deg" sier jeg . Kay ser på meg og smiler, men når han ser at jeg ikke gjengjelder smilet, blir han rød.
"HØR HER! JEG ER ELDRE EN DEG OG BESTEMMER!" Kay griper tak i håret mit og tvinger meg på knær foran ham. Jeg nekter å vise noen form for smerte eller svakhet ovenfor han og det provoserer ham tydeligvis.

"Din lille dritt, jeg skal drepe deg!" Nå står han over meg med neven knytter og klar til å gi meg et slag. Jeg rekker akkurat å rive meg ut av grepet hans og rulle unna angrepe, jeg reiser meg raskt på kne og slår til med albumen in i siden på han. Ett høyt smerter hyl kommer ut fra ham.
"Ahhhhh!" Hyler Kay og prøver å sparke til meg men jeg slipper unna enda en gang. "Bare vent!" Brøler Kay og nå er han virkelig rasende! "Hey, hva skjer!" Noen av guttene som er invitert på Micels sin fest kom ut mot oss. Jeg får meg opp på beina og ser Kay in i øynene, og det er ikke et vakkert syn! Øynene gløder av raseri og lysten til å se meg blø. Han må ha drukket sykt mye for jeg gjorde ingenting mot han for å få fram dette. "HeY, ta det med ro gutter!" En av dem tar meg på skulderen og river bliket mit fra Kay. "Hva skjer her nå?" Dallas ser bort på meg. "Han klikka helt sån uten vidre!" Dallas ser bort på Kay. "Hey, Kay ta det med ro, har du drukke?" Kay spytter og ser tilbake på meg. Han gir tegn til at han ikke kommer til å forklare seg og sier bare:
"Håper du lærte noe nå gutt" Kay snur seg og går inn igjen. De andre følger etter. Nå står jeg alene igjen. Jeg sparker til en stein og går videre.
Men så kom jeg på noe... mamma skal være hjeme nå og hun begynner sikert å lure nå! Jeg begynner å løpe så fort jeg bare kan hjemover.

The hunger games: Finnick Odair (norsk)Where stories live. Discover now