Prolog

45 0 0
                                    

Josh Walker var skolans populäraste kille, för en anledning. Eller sanningen att säga, flera anledningar. För vem älskar inte en kille som inte bara är obeskrivligt het, utan även atletisk och smart?


Jag, precis som alla andra visste vem han var, dock kände han inte till att jag existerade, trots att vi inte bara gick i samma årskurs på samma skola utan även hade flera gemensamma lektioner. Antar att han helt enkelt inte hade tid för att lära sig obetydliga elevers namn. Inte för att det spelade mig någon roll, jag förälskade mig i honom ändå.


Eller, det är närmare sanningen att säga att jag var  förälskad i honom, ända fram tills den dagen då han upptäckte min äldre syster, började dejta och slutligen dumpa henne efter en kort, men passionerad romans. Efter det tillät jag inte mig själv att ha några bubblande känslor i Josh närhet, hur skulle jag kunna vara hemligt förälskad i killen som hänsynslöst krossat mitt systers hjärta?


Kort sagt, killen var död i mina ögon efter den händelsen. Inte för att Josh brydde sig. Allt det betydde för honom var att en tjej mindre trånade efter honom när i korridoren om han råkade passera. För alla singeltjejerna gjorde det, vissa mer öppet än andra.


I vilket fall brydde jag mig inte längre. Eller, visst, Josh var fortfarande den hetaste killen jag kände, den mörka luggen nedfallen i de djupa ögonen var fortfarande gullig, men varenda gång han råkade vara i min närhet kunde jag bara se min syster, Ashleys, ansikte framför mig och minnas hur förkrossad hon blivit. Hon hade aldrig berättat för mig vad som egentligen hänt mellan henne och Josh, men jag kunde gissa med information om hur hans tidigare förhållanden sett ut. Och efter det tyckte jag bara mer synd om Ashley, en person som verkligen inte förtjänade en idiot till pojkvän. Jag hatade honom för det han gjort emot min syster och hans nonchalanta beteende som om han gått vidare och bara lämnat henne bakom sig, vilket förmodligen var fallet.


Kanske  borde Ashleys förhållande med honom fått mig att bli mer vaksam, på vad som skulle kunna hända om man kom för nära skolans idol.


Men det gjorde det inte.

In love with Him?Where stories live. Discover now