7.

5.6K 322 106
                                    

Merhaba aşklar. Yeni bölümü umarım beğenirsiniz. Sizi Seviyorum. Oy ve yorumlarını bekliyorum. Kocaman öptüm.

İyi okumalar.
Medyaya sebepsizce Hood ailesini koymak istedim.

CALUMM..

Alexis'in evinden istemeden de olsa ayrılmak zorunda kalmıştım. Diamond hastayken bir saniye bile yanından ayrılmak istemiyordum. Ona karşı neden bu hassas olduğum hakkında hiçbir fikrim yoktu.

Victoria'nın Diamond'la bu kadar güzel ilgilenmesi beni tuhaf bir şekilde etkilemişti. Her anne onun gibi olamazdı, hele ki birde oldukça genç ise.

Nasıl olmuştuda Diamond'a bir anda New York'tan Sidney'e gelebilecek kadar çok bağlanmıştım hala aklım almıyordu.

Paytak adımlarla yürüyerek evime ulaşmayı başardım. Annemlerin beni beklemediği kesindi.

Kapıyı iki defa tıklattıktan sonra adım seslerinin yaklaştığını hissettim. Kapı açılır açılmaz annemin ağzını o şekli aldı.

"Calum." Diyerek beni kendine doğru çekti ve sarıldı. Şaşkınlığı her halinden belli oluyordu.

"Anne, merhaba." Dedim uzaklaşmaya çalışarak. Biraz sonra Mali kapıda belirince annemi geriye doğru iterek yanıma ulaştı ve bana sarıldı.

"Calum." Diye mırıldandı. Sesi boğuk çıkıyordu. Yeni uyandığı üzerindeki pijamalarındanda belli oluyordu.

"Güzellik, sakin ol." Dedim boynumu sıkan ellerini gevşetmeye çalışarak. Biraz uzaklaştı ve beni inceledi.

"Sen burada ne arıyorsun?" Sorusuna karşılık gülümsedim. Her zaman bu kadar meraklı olmasına herkes alışmış olmalıydı.

"Sanırım burada olmamamı tercih ederdin." Dedim kaşlarımı çatarak. Cevap vermeden beni içeriye doğru çekiştirdi. 

Ailemi ve evimi görmeyeli uzun zaman olmuştu ve onların beni özlediği kadar bende onları özlemiştim.

"Calum?" Annem karşı koltuğa oturduğunda soru sorar gibi baktı. "Bir sorun mu var oğlum? New York'ta olman gerekmiyormuydu?"

"Sorun yok anne." Dedim çantamı bir köşeye bıraktım. "Bir arkadaşımın kardeşi hastalanmış, onun için geldim." Annem ve Mali bana anlamamış gibi baktığında daha açık konuşmam gerektiğini anladım. Diamond'ın Victoria'nın kızı olduğunu onlar bilmiyordu. 

"Diamond'ı biliyorsun." Dedim Mali'ye bakarak. Başını salladı. "O hastalanmış işte. Birimizin buraya gelmesi gerekiyordu yardım etmek adına ve ben geldim." Yalan söylemiştim. Kimsenin gelmek gibi bir niyeti yoktu, Ashton Sidney'in en iyi çocuk doktorunu göndermişti zaten Diamond'a bakması için. Ben buraya bizzat kendim isteyerek gelmiştim. Diamond dendiği zaman akan sular duruyordu benim için.

"Hemen gideceksin yani?" Mali dudaklarını büzerek bana baktığında oturduğum yerden kalkarak onun yanına gittim.

"Ünlü bir kardeşe sahip olmak böyle birşey işte." Dediğimde eliyle hafifçe yüzüme vurdu. Onunla şakalaşmayı bile özlemiştim.

Annem durumu öğrendiğinde daha fazla soru sormadan kalktı ve mutfağa gitti. Benim için bir sürü yemek hazırlayacağından emindim.

Babam, annem ve Mali ile birlikte güzel bir kahvaltı ettikten sonra salona geçerek biraz dinlenmeye karar verdim. Uçak ile yolculuk yaptığımda çok fazla yoruluyordum, birde Diamond'ın hasta olduğunu öğrendiğimde feci bir şekilde üzülmüştüm.

Gözlerimi kapattığım anda cebimde titreyen telefonum uyumamı engelledimişti.  Ani bir hareketle oturur pozisyonuna gelerek cebimden telefonu çıkardım ve cevapladım.

Young Daddy. /Hood.  [dad #1]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora