aspoň by ma zaujímalo, čo bola posledná kvapka -.-

38 5 2
                                    

Twitter poväčšinou funguje na zákernom princípe "I scratch your back, you scratch mine." Nechutné, viem. Všetko je len o číslach. Ako by to bolo nejaké merítko ~~~popularity~~~


Pre mňa nie je twitter o číslach. Fajn, je pekné mať viac ľudí, ale nie je to hlavné. Pre mňa je twitter o interakciách. O tom, že odpoviem na tweety ľudí, ktorých followujem. O začatí rozhovorov a kecaní o veciach, ktoré nás spoločne zaujímajú.


Tak mi teda odpustite, ak niektorých ľudí začínam brať ako kamarátov. Pretože takto to vidím - rozprávame sa spolu, diskutujeme, porovnávame názory, podelíme sa s tým druhým o niečo zo svojho života. A tá ikonka pri tom @ sa stane viac len, než len zhlukom písmen. Pretože čím viac si spolu píšeme, tým viac si uvedomujem, že za tým zhlukom písmen je iný človek.


A potom sa stane, že ma z ničoho nič taký človek unfollowne. Dnes už dokonca dvaja! Tak mi teda prepáčte, ak sa cítim dotknutá, pretože čo som kurva urobila, že ste sa rozhodli dať unfollow? Nie, fakt. Chcela by som vedieť, ktorý bol ten tweet, že ste sa rozhodli: "Tak, táto osoba ma serie a tento tweet ma nasral na plnej čiare."


S jednou babou som mala siahodlhé rozhovory o seriáloch a filmoch. Vymeňovali sme si názory o písaní. Navzájom si čítame poviedky. V posledkom čase sme si písali po menej a napokon už len zriedka, ale no tak!


Potom tu je druhá. Najprv sme sa followovali navzájom, potom ma unfollowla úplne bezdôvodne. Ja ju nie. Potom ma zasa followla. Včera večer mi dala fav a dnes unfollow. Aké milé. :)) To by nebolo nič, keby sme o sebe nevedeli už také dva roky. (?) Z blogov. A z facebooku. Máme sa kurva v priateľoch na facebooku a ty sa nevieš rozhodnúť, či ma chceš followovať na twitteri a dávaš mi bezdôvodné unfollowy? What the fuck.


Na twitteri mám aj followerov z UK, Talianska, Kanady, USA, Austrálie, Chile. Filipín. Puerta Rica. Občas si spolu píšeme. Kvôli našim rozhovorom sú schopní vydržať moje tweety v slovenčine.


Takže fajn. Občas kecáme, vieme o sebe, sme si viac než len zhluky písmen. A keď mi bezdôvodne dáš unfollow (posledné dni som na twitteri skoro ani nebola!), tak si o tebe viem vytvoriť veľmi dobrú mienku. Veď predsa ide iba o pomer medzi followers a following, nie je tak? :))))


Prečo som sa ja vôbec obťažovala zaregistrovať?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

~charlie má veľkú hubu~rants~Where stories live. Discover now