Kapitel 1

6.6K 50 41

jag är 13 år och jag hade ett bra liv men inte nu. Jag har blivit såld utav mina föräldrar. Jag var 10 år och jag hade så underbart liv, jag älskade min familj och vänner. Men en kväll så var allt helt konstigt. mamma och pappa pratade med en konstigt man och jag förstår inte vad de pratar om?

 Efter en 1 timme typ så öppnar mamma dörren och då dök upp en kille som var ungefär 17 år kanske äldre.

- Här har du pengarna och snälla ta hand om henne.

Då förstår jag vad de vill med mig de kommer sälja mig till honom! Jag fick panik och sprang det snabbaste jag kan till mitt rum och stängde dörren och låste! Men jag hörde att mamma skrek till mig!

- Maya kom ner nu sluta med du gör.

Varför säger hon så för?  Vill hon inte ha mig eller? Efter en stund så hör jag fot steg som kommer upp och låser upp dörren långsamt jag satt i säng kanten och det var mamma som grät.

- lila gumman du behöver inte var rädd allt kommer rånna dig.

- varför vill du sälja mig?

- jag vill inte det men jag och pappa gjorde ett dumt val att låna deras pengar för att klara oss. men vi hade inte pengar för att betala till backa!

jag började gråta och krama mamma.

- snälla låt dem inte ta mig jag be dig mamma med ett ledsen röst:-(

- nu är tiden ute med gråtande skriker en kille.

mamma gick ner och försökte övertala dem att inte ta deras dotter. Men det gick inte vidare!

- NI SKULLE BETALA TILL BACKA FÖR EN MÅNADERS MEN DET GJORDE NI INTE OCH DET ÄR ER FEL ATT VI TAR ER DOTTER OCH NI KOMMER ALDRIG SE HENNE IGEN ALDRIG!!!!! skrek en kille!!! jag hörde starka steg som springer upp till trappan. de kommer in i mitt rum och det var två killar dem har jag inte sätt och inte känner inte dem. jag kryper under sängen så att dem inte får tag på mig. men det var ju inte så bra ställe. ena killen bär bort sängen. den andra killen tog tag på mig midja. jag sparkade och sparkade och försökte få bort dem. men en av dem killarna höll en tyg pitt och mot min näsa och efter en stund så började jag somna till. vet ni vad lust gas är för nåt , så kände jag mig allt gick långsamt.

- vad gör ni snälla ta inte henne med ett ledsen röst! och det var mamma för jag kände igen henne och pappa försökte stoppa henne och krama henne så hon skulle lunga ner sig. jag fick ligga i någons knä. allt var bara yr mitt huvud gick fram och till backa. jag såg killen titta på mig och han flinade eller var det ett leende det visste jag inte?

- jag heter Albin och vi är ett gäng som kommer att ta hand om dig.

jag vaknade till av ett ryck efter när han sa gäng! jag tittade mig runt om kring och ser att jag är inne i en bil med massa killar typ 17 till 20 år kanske. jag började få panik och rycker på handtaget men den var låst för ena körde och några att där pack och en satt i mitten. Albin tog tag min arm och säger

- sluta att göra så med en argt röst. det lät som min pappa säger så till mig när jag är stygg. jag började gråta och rullar mig som en boll. för resten jag har inte sagt hur jag ser ut, jo jag har långt hår och bruna ögon, smal lite brun och inte har fräknar. så nu vet ni var jag ser ut.

————————————————————————————————————————————

jag hoppas ni gillade så hörs vi tusen kramar och tusen pussar<3


Såld till en grupp killar!Läs denna berättelse GRATIS!