Hoofdstuk 5: I know Brit

93 5 3
                                    

LISA ~

Ik ga wel zeg ik als eerste. Lukt dat vraagt Kaj bezorgd. Jaja antwoord ik snel en rij mezelf dan naar de voordeur. Als ik er ben, kan ik net bij de deurklink. Ik doe de deur open en zie een meisje met donker blonde haren en wat donkere ogen staan. Kan ik je helpen vraag ik een beetje verbaasd. Zou ik Lindsey even kunnen spreken vraagt ze. Ik knik en rij mezelf even snel naar de woonkamer. Lins, er is iemand voor je zeg ik tegen Lindsey. Ze knikt en loopt naar de voordeur. Ik rij weer naar me kamer, aangezien eigenlijk niemand meer op de bank zit. Ik wil iets pakken van me bureau, maar denk je dat het lukt. Nop, niet echt nee. Ik blijf me rekken, maar kom niet eens in de buurt. GODVERDOMME roep ik misschien iets te hard. Dan komt Kaj snel de kamer ingerend. Lekker dan denk ik. Wat is er vraagt bezorgd. Niks antwoord ik zuchtend. Waarom riep je dan zo hard vraagt ie bezorgd. Gewoon, omdat ik ergens niet bij kon schudt ik me hoofd. Waarom vroeg je niet gewoon om hulp vraagt ie. Omdat ik niet overal hulp bij wil, ben geen gewond vogeltje zucht ik. Dat weet ik wel, maar ben gewoon bezorgd om je zegt ie terwijl ie voor me neer knielt. Soms is dat wel eens irritant zeg ik met een kleine glimlach. Ik snap het wel knikt ie begrijpend. En voor je het weet, mag je alles zelf weer stelt ie mij gerust. Ik knik dat ik begrijp en dan pakt ie me spullen van het bureau, die ik nodig had. Als ie me geholpen heeft, loopt ie weer me kamer uit. Hij is zo lieverd daar twijfel ik absoluut niet over. Toch zit 1 ding me nog dwars. Heeft is nog gevoelens voor Tessa. En beter nog. Wat is er gisteren gebeurd.

LINDSEY ~

Heey antwoord ik als ik haar zie en geef haar een knuffel. Waarom was je laatst zo snel weg, we hebben echt veel bij te praten glimlacht ze. Ja klopt antwoord ik en glimlach terug. Ik hoorde dat je met Jai uit b-brave gaat knipoogt ze. Ja, het is nog steeds een droom die ik nu beleef knik ik. Maar hoe gaat het nu met jou vraag ik aan haar. Goed, zit met Tessa en me zus op de zang opleiding hier in de buurt legt ze uit. Maar sinds wanneer is Elina je zus, ik kan me daar niks van herinneren vraag ik verbaasd. Ze is de dochter van me stiefvader sinds 2 jaar nu ongeveer, dus eigenlijk me stiefzusje legt ze me uit. Ik knik dat ik het begrijp. Ze is niet echt goed bezig vraagt ze uit het niets. Je weet het vraag ik verbaasd. Ja duh, het eerste wat ik toen van haar wist, was dat het net uit was met Dioni. Dus ongeveer net voor b-brave was dat zegt ze. Ze is niet goed bezig, maar ik durf me er niet echt mee te bemoeien zegt ze met een schuld gevoel. Het is niet jou schuld begrijp dat probeer ik haar gerust te stellen. Ik wou dat ik kon doen, zodat ze gewoon verder ging met haar leven en zich niet zo als stalker gedraagt zucht ze. Dan kijkt ze me verbaasd aan als ik moet lachen om het woord "stalker". Waarom moet je nou lachen vraagt ze verbaasd. Het is sen lang verhaal zeg ik snel. Laten we zeggen dat de relatie tussen Emma en Dioni op een stalker manier is begonnen vat ik in een korte zin samen. Ow okee zegt ze nog steeds met een verbaasde blik. Kom ik stel je voor aan de rest, ik weet toevallig dat je van 1 heel erg fan bent grijns ik. Hoe weet je dat vraagt ze verbaasd. Facebook antwoord ik. Ow ja duh slaat ze zichzelf voor haar hoofd. Ik schudt lachend me hoofd en laat haar dan binnen. Ik roep iedereen of ze naar beneden komen. Ondertussen doe ik de woonkamer deur open en neem haar mee naar binnen, waar alleen nog Emma en Britt met elkaar zitten te kletsen en Sam met Dioni fifa 2015 aan het spelen is. Dan komt iedereen naar beneden en kijken ze mij verbaasd aan. Dan draaien de andere zich pas om. Ik zie Britt geschrokken kijken. Vraag me af waarom. Zoek ik later wel uit. Jongens, ik wil jullie voorstellen aan Britney zeg ik en kijk Britney's kant op. Noem me maar Brit zegt ze meteen blozend. Hoe kennen jullie elkaar vraagt Jai verbaasd. Um, om een verhaal kort te maken begin ik. We zijn achternichtjes.

CASSIUS ~

Kom je roep ik naar boven als ik op me phone kijk hoe laat het is. Jaja, wordt er van boven geroepen. We moeten over 15 minuten er al zijn roep ik terug. Dan hoor wat voetstappen naar de trap en al snel staat ze naast me. Kunnen we vraag ik voor de zekerheid. Jep knikt ze. Dan pak ik snel me sleutels en lopen we naar mij scooter. Ze stapt bij mij achterop en we rijden naar onze zogenaamde "dans" school. We moeten elke dinsdag en donderdag middag daar komen om te dansen. Zelfs in de vakantie's. Eigenlijk leek me het eerst niet zo, omdat ik al op een dansopleiding zit, maar dit is iets compleet anders. De A-troupe neemt alleen maar "talenten" aan en doen vaak mee aan wedstrijden. Soms zelf internationaal heb ik gehoord. En voor het geval er iets mis durft te gaan met b-brave, heb ik dit achter de hand. Al snel komen we aan bij het gebouw, waar de A-Troupe zit. Ik parkeer me scooter en laat eerst Farah afstappen. Daarna stap ik zelf af en zet hem op slot. We lopen binnen en worden eerst door een soort van gids weg wijs gemaakt. Als we het hele gebouw gehad hebben, worden we naar een naar bepaalde zaal gestuurd. Hier moeten jullie 5 dansstylen kiezen, die bij je passen of je graag ook zou willen leren. Ik kijk op de lijst en zie dat er 10 zijn om uittekiezen. Ik vraag aan Farah wat ze kiest, maar die weet het niet echt. Ze noemt een paar op, maar die lijken mij weer minder. Over 1 zijn we eens, die nemen we dus sowieso. Maar wat doen we met die andere 4. Haar keuze of de mijne?

DAT WAS HET VOOR VANDAAG. HEB NIET ECHT IETS TE MELDEN BEHALVE DAT IK SUPER BLIJ BEN DAT WE AL 100 LEZERS HEBBEN. HET IS AL EEN SNEL BEGIN VINDT IK ZELF. EN VERDER TOT MAANDAG. ZIE JULLIE WEER LATER.

LINDSEY 👌👌👌

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu