6.Jako růže

130 15 6
                                    

Pousmál se a nohama začal rozhoupávat síť. "Proč jsi vlastně přišel?" zeptala jsem se ho. Bez toho aby se na mě podíval odpověděl "Nic jen jsem se přišel na tebe podívat."

"Neviděli jsme se dneska už?" podívala jsem se na něj.Sklonil ke mě svoje plyšově hnědé oči "Někdy neuškodí si promluvit o samotě" pousmál se.

Pravidlo číslo jedna: Nikdy se nedívejte někomu koho máte rádi do očí moc dlouho.

Usmál se a nahnul se ke mě a já zkameněla.Proč zkameněla? Když jsme se skoro dotkli rty řekl "No a někdy se použijí rty na něco jiného"

Začal mě líbat.Nevěděla jsem proč ale nervozita opadla ale pocit jako by mě políbil poprvé byl silný.Připadalo mi jako bych se do něj znova a znova zamilovala v jedné sekundě tisíckrát dokola a dokola.Srdce jsem měla až v krku a bylo jak o závod.Pocit svobody byl nepopsatelný.Dokud jsem si neuvědomila že to co se děje je špatný.Přestala jsem ho líbat a prudce ho rukama od sebe odstrčila.Zadíval se na mě velmi ale velmi překvapeným pohledem a ofina mu spadala do očí. "Lucy...promin já..."zakoktal. Rychle jsem mu skočila do řeči "Prosím...jdi pryč" nepřestávala jsem se na něj dívat. Vstal a šel.U dveří se ke mě otočil.Sklopila jsem oči k zemi a čekala až dveře zabouchnou.

Dveře ze zahrady se prudce zabouchli a já si oddychla.Bohužel ani deset sekund zavřený nebyli a opět se otevřeli "Ségra"usmál se Dany "Pojď je tu táta a teta chtěj s tebou mluvit!" vběhl zas dovnitř.

"Fajn"odsekla jsem vlastně sama sobě.Šla jsem dovnitř.

"Ahoj zlato" zašvitořila teta alias nová přítelkyně mého táty.Jo svým způsobem si vydupal to že jí budeme říkat teto. Tak když nemusím říkat mami proč ne že?

"Ahoj teto..Tati"usmála jsem se a sedla si "Co potřebujete?"

"No víš j..."

"Budeme se brát" zasmála se nadšeně tetička.

"Cože?" řekla jsem až moc vyděšeně.

"No...Všichni to ví ale tatínek tě nechtěl rušit. To víš škola a tak. Vše je zařízený dokonale ale chtěla jsem tě poprosit.Šla by jsi mi za družičku?" usmála se zářivým až oslepujícím úsměvem.

"Družičku?Kdy?"

"Družičku. Příští týden v sobotu" kývala jak panák na zadním skle auta.No ten pejsek jak má obří hlavu a když se rozjedete začne kývat.

"Jo..."kývla jsem ani nevím jak.

"Skvělý zlato podívej" oběhla gauč a vzala pytel na šaty otevřela ho a vyndala nádherný šaty ale vážně dokonalý šaty! Černý vršek,pásek a krátká růžová sukně přes kterou byla dlouhá průhledná růžová sukně. "Perfektní viď Budou ti moc slušet! Ale doplňky máš v taštičce tamté bílé" ukázala na malou taštičku na stolku "Můžeš si vzít na hlavu klobouček moc by ti to slušelo moc! Jako růže!" usmála se "máš klobouk?"

"ne ale můžu si ho půjčit od Rik..."nadšení trochu vymizelo "Půjčit" vzala jsem si šaty do ruky

"A co pozvánky..?" podívala jsem se na ní.

"Máme poslaný všichni příjdou bude obřad na pláži a" začala vyprávět vše co se dalo kdo přijde(ano i Lynchovi ) a nějak v půlce jsem přestala vnímat co říká.


POHLED ROCKYHO

Leknutím jsem nadskočil.Kdo zas mlátí s těma dveřma? A zrovna uprostřed přestřelky? Stopnul jsem DVD a šel se podívat ke schodům. Právě po nich vybíhal Riker "Hej Bro" řekl jsem a vyběhl nahoru s mísou popcornu v ruce.Proč ji nesu? Položil jsem jí na první místo kam to šlo a vešel do našeho pokoje. Riker pevně svíral kytaru a hrál One last dance. "Co je bráááškoo?" usmál jsem se a sedl si na svou postel "Jsem blbec..." řekl a položil opatrně kytaru vedle postele.

"Ale to vím už dávno" hodil po mě naštvaný pohled a já se usmál "vtip...o co jde?" Začal mi vyprávět co se stalo a u toho máchal rukama "Pak mě vyhodila."

"Má přítele...Taky bych tě vyhodil....Byla tam Bea?"

"Ale ale Rocky Rocky" usmál se na mě Riker.

"Je..zapletená do kauzy Ian nic víc!" odsekl jsem

"Jasně" mrknul na mě.

"Ale noták" zasmál jsem se "Modrásek je super ale"

"Ale?"

"Nevím"pokrčil jsem rameny. Ross vběhl do pokoje "Čau čau..Rikere dole tě hledá Lucy"

Podívali jsme se na sebe.Riker vyběhl dolu.

"Co dělá? Ať se hlavně na schodech nepřizabije....Zítra ho potřebujeme na koncert" zasmál se Ross. Vyběhl jsem rychle z pokoje a za sebou slyšel "Notááák" a kroky. Zastavil jsem se v pulce schodu a pak rychle i Rosse aby neběžel až do obýváku "Pššš!"řekl jsem.

Ross kývl a nasadil vážný výraz.Vlasy si dal za uši a oba jsme nehybně poslouchali.Ano jsme zvědaví a kdo ne?


POHLED LUCY

"Neruším" pousmála jsem se.

"Ty nikdy" řekl a odhrnul si ofinu z očí.Občas mám chuť vzít nůžky a ušmiknout ji ale pak by to nebyl Riker. "Hele to na zahradě byla chyba nemělo se to stát chodím s Ianem..Mám tě ráda ale nemůžu..."

"nebyla to chyba" zakroutil hlavou.

"Ale jo"

"Ne"řekl rozhodně a usmál se.Ať se neusmívá!Je to o to těžší!

"Pro mě jo.Chodím s Ianem nemůžu to dělat promin"chtěla jsem odejít ale zastavila mě jeho slova.

"Ian je blb!Nezaslouží si tak skvělou holku!On tě podvádí!"

"Co...?"otočila jsme se k němu. Víte co je strašný?Že si něco takového vymýšlí.

"Rocky má důkaz...Fotku"vykoktal "Rocky!"

Uslyšeli jsme bouchnutí pak rosse jak něco výkřik a Rockyho jak vběhl dovnitř "Rikere"řekl a nevinně si stoupl vedle něj.

"Má jí v mobilu"

"V notebooku"řekl rocky a riker mu skočil do řeči.

"notebooku.."

Pozvedla jsem obočí jako bych řekla tak ukaž.

"Notebook má Rydel u Ella Rikere" řekl Rocky a usmál se na mě.

"Má ho...Co?!"podíval se na něj.

"Takže lež?Rikere to je ubohý!" Zvláštní věc číslo dvě: nebolí mě že by mě Ian podváděl vlastně bych si ulevila ale bolí mě že si to Riki vymýšlí!

"Lucy ty víš že bych si to nevymyslel protože by ti to ublížilo"přišel ke mě a chytl mě za ruce "a já bych nepřežil kdyby jsi byla smutná" pustila jsem mu ruce a podívala se na něj.Podívala jsem se s usměvem na Rosse s Rockym "užijte si zítra koncert budete skvělý" pak jsem se podívala na Rikera "Ahoj" šla jsem pryč.

"Počkej ty...zejtra...nepřijdeš?"

"Ne...mám moc práce se svatbou...zameškala jsem hodně věcí" šla jsem pryč a rychle zavřela dveře.





I (HATE) Love YouDove le storie prendono vita. Scoprilo ora