5.Nemá nic!

133 15 7
                                    

"HA!" zasmála jsem se "prohrál"

Riker dal ruce nad hlavu "vzdávám se jde ti to líp" usmál se.

"To už zas jedeš videohry Riki"ozvalo se za námi.Oba jsme se otočili. Ross se usmál.Bílá polorozeplá košile na něm plandala a potrhané džíny mu skvěle padli.Sundal si sluneční brýle z vlasů a ty mu lehce spadaly do očí.Prsty si je setřepal a skočil k nám do křesla "Bro....Rozdrtila tě holka"zasmál se.Nohy si hodil přes opěradlo směrem k televizi jednu ruku nechal plandat dolu a druhou objal polštář.

"Heeele já bych vyhrál"položil Rossovi ruku na rameno "Ale je zraněná musel jsem ji nechat vyhrát" řekl soucitně a dal hlavu na stranu.Ofina mu spadla do očích, které se teď tvářily až moc nevině a soucitně.Ross nasadil chápavý pohled a pak se na mě podíval s pozvednutým obočím "Co ti udělali?" zeptal se překvapeně."Srážka s Rockym.."pokrčila jsem rameny

"On je dnes nebezpečný..a navíc...snědl mi zmrzlinu!"odfrknul si Ross a usmál se "zahrajeme si spolu?Já tě vyhrát nenechám"řekl usmál se a soutěžně přivřel oči. "Ale on mě vyhrát nenechal..Výmluvy"řekla jsem a Riker předal Rossovi ovladač"A jsi si tím jistá?"


O deset minut později vběhl do místnosti Rocky a Bea "Videohry videohry"usmál se Rocky "a na mě nečekaj!"

Dal každýmu zmrzlinu a pak šel ostatek uklidit do lednice. "Pujdeme Beo?" usmála jsem se.

"Odvezu vás"řekl rychle mile Riker a Ross se na něj kouknul.Rocky nakoukl z kuchyně "Klíídek bro ona daleko se zmrzačenou nohou neuteče" zasmál se a zas zmizel v kuchyni.Zdálo se mi to nebo se Riker pod záclonou z ofiny začervenal?

"To je dobrý Riki"usmála jsem se "Dojdeme je to kousek" vstala jsem "Mějte se kluci" řekla jsem Bea zamávala a vyrazili jsme pomalu domu.

POHLED ROCKYHO

Čekal jsem na zaklapnutí dveří.Vběhl jsem do obýváku a sedl si k Rossovi a Rikerovi na gauč "Takže" odkašlal jsem si duležitě a oba se na mě podívali s pozvednutým obočím. Listoval jsem mobilem do galerie a našel obrázek Iana s tou holkou a hodil to Rikerovi. Ross se vyhrabal z křesla a přeběhl za gauč. Náhlédl Rikimu přes rameno "Kdo to je...?" zeptal se "Ian..Kdo jiný...Měl rande...A na Lucy to nevypadá" podíval jsem se na ně.Riker se z ničeho nic usmál "To je skvělý!" Oba jsme se na něj zadívali velmi ale velmi nechápavým pohledem. On si odkašlal a zadíval se na nás "Chci říct...Že když to ukážeme tak Lucy pochopí co je zač. A skončí s ním ne?..."přelétal pohledem ze mě na Rosse "ne?" Podrbal jsem se rukou na zátylku "No...Riki...Nic jí neřekneme."vzal jsem si zpět mobil a narval ho do zadní kapsy kalhot. "Neřekneme? Jak myslíš neřekneme?!" trochu vykřikl. "Řekl že když to řekneme Lucy zničí mojí rodinou šťastnou kapelku.." Riker se křivě ale mile a vítězně usmál "Ten usměv nemám ráááád"řekl Ross protáhle. "Nene...je to geniální"řekl rychle "My jí nemůžeme ukázat fotku..Zařídíme..Aby to viděla naživo" usmál se. "Agent Riki" usmál jsem se.

POHLED LUCY

"Ahoj" řekla jsem mezi dveřma a čekala na odpověd.Nic. "Asi někam jeli"pokrčila jsem rameny a šli jsme s Beou dovnitř. Zuli jsme se "Můžu se dojít vysprchovat?" zeptala se a srovnala boty aby nepřekáželi v cestě. "Jasně neptej se"řekla jsem a šla do obýváku.Lehla jsem si na gauč.Zazvonil mi mobil.Vytáhla jsem ho z kapsy.

*Ahoj krásko jak se máš?-I*

*Ahoj skvěle co ty?:-)*

*Bylo i líp....Ten tvá hnědovláska mě sleduje*

*Kdo...?O.o*

*Racky...Rocky?*

*Rocky jmenuje se Rocky*

*To je hloupost:-)*

*Seděl jsem v kavárně a on mě sledoval..Nevím o co mu jde* pak přišla ještě jedna *Chová se jak ubožák*

*Rocky není ubožák!*

*Jsi na jeho straně?*

*Nejsem na žádné straně.Ale je to muj kamarád nenechám ho urážet.*

Pak už nenapsal.Hodila jsem mobil na stuk "Pf"

"Co pffáš?" uslyšela jsem Beu. Sedla si v fialovém tričku a v kalhotách od pyžama do křesla a sušila si ručníkem vlasy.

"Ale nic...Nic"

"Ahoj holky!" ozvalo se ode dveřích a do obýváku se nahrnul Dany. "Ahoj Beo"usmál se.

"Čau prtě" odpověděla mile.

"Pujdeš si se mnou zahrát hru?" řekl a vytáhl z batohu novou počitačovou hru.
"Jasně!"usmála se a šla s ním nahoru k počítači.Pokrčila jsem rameny a odešla na zahradu.Lehla jsem si do natažené houpací sítě a sledovala nebe.Mraky klidně pluli a já si přála být jeden z nich.Jen tak se vypařit necítit smutek a nenávist ale ani lásku a štěstí.Dveře do zahrady se po chvilce znova otevřely.Zamžourala jsem přes slunce, kdo přišel. Riker. Usmíval se. Ofina mu padala do očí a mikina s nápisem Freedom na něm trochu visela. Přišel ke mě a sedl si vedle mě do houpací sítě tak že jsem na něj trochu spadla "Co tu děláš?"usmál se.
"Sleduju mraky"
"Zábava"řekl trochu ironicky.
"Zvyk" řekla jsem a on se na mě podíval pohledem vysvětluj "No"odkašlala jsem si "Když jsem byla malá..Babička mi říkala že na tom nejzářivějším a nejnadýchanějším mraku je ten kdo umřel a znamená pro tebe nejvíc.Děda.Praděda.Rodina která už umřela.A den předtím než umřela mi řekla že a budu potřebovat poradit mám si v klidu sednout sledovat mraky a že tam pro mě vždy bude."Mlčel a díval se na nebe "A co tě trápí?"řekl a vzal mě kolem ramen.
Zvedla jsem k němu s úsměvem oči "Už žádný"


I (HATE) Love YouWhere stories live. Discover now