3.Prima zi de liceu

50 2 0
                                    

Din capitolul anterior:
"-Ne vedem la ora 10:00 în bucătărie,noapte bună.
-Bine tata,noapte bună."
***
De dimineață,la ora 8:30 m-am trezit,am intrat în duş,şi am lăsat ca fiecare por din piele să fie scăldat de apă.Mă gândeam cum o să fie prima zi de liceu în Miami.
După ce mi-am făcut rutina zilnică,m-am ocupat de machiaj:fond de ten,tuş negru,mascara şi un ruj de un roz destul de pal.Nu a fost nimic strident.Părul l-am îndreptat cu placa,lăsându-l pe spate.Am ales să mă îmbrac cu o pereche de blugi negrii,un tricou colorat si o pereche de Converse negrii.Mi-am luat geanta si am ieşit pe uşă.Era deja ora 9:50.L-am văzut pe tata făcând micul dejun aşa cum îl făcea când eram mică.Clătite cu Nutella, fructe si fresh de portocale.
-Yummy,ce bine arată,spun eu cu o voce jucăuşă.
-Neața,Aria,da,păi doar un adevărat maestru a preparat aceste delicatese.Cum ai dormit?
-Daa normal,am dormit foarte bine.
Ne-am aşezat la masă,am mai discutat despre diverse subiecte şi când am aflat ca e ora 10:30 am zbughit-o pe uşă.Ne-am urcat în maşină,şi am plecat la drum.Am facut vreo 6-7 minute pe drum,această veste m-a bucurat enorm,ştiind că stau atât de aproape de liceu.Când am ajuns la liceu,parcarea era plină doar de maşini de lux.Tatăl meu având un Porsche Cayenne-Turbo,de culoarea neagru,s-a încadrat în categoria "maşini de lux".
Am intrat pe uşile liceului,am mers până în capătul holului şi ne-am oprit în fața unei uşi unde era inscripționat "Biroul directorului".Tata a bătut politicos la uşă, şi am intrat.Directoarea este o doamnă foarte frumoasă şi elegantă,undeva pe la 34 de ani.Părul ei brunet era lăsat pe spate.Era foarte frumos machiată,ochii îi avea de un verde smarald,ieşeau foarte bine în evidență,tuşul aplicat foarte atent,şi rimelul dădeau un aer foarte elegant.Buzele roşii ca focul şi tenul curat,demonstrau că fața ei este perfect scluptată.Înaltă,slabă,îmbrăcată într-o rochie roşie,un pic deasupra genunchilor,se mula perfect pe corpul ei.Era o femeie absolut superbă.
-Bună John.Ne întâmpină ea.
-Kelly,mă bucur să te revăd,îi spune tata.
Acest schimb de replici dintre ei îmi dovedeşte că se cunosc destul de bine.
-Bună ziua,îi spun eu.
-Aria,cât de mare si frumoasă te-ai făcut.
-Mulțumesc,spun eu.
-Ce materii îți plac?îmi spune ea cu un ton serios.
-Păi prefer engleza,franceza,istoria,fizica,sportul şi cam atât.
-Înțeleg.Poftim aici acest portofoliu.Pe prima foaie ai nr. dulapului,cursurile,când şi la ce etaj sunt,iar pe restul paginilor trebuie să le dai la fiecare profesor la începutul fiecărei ore.Ne-am înțeles?îmi spune ea.
-Da,am înțeles.
Toate acestea fiind zise,ne-am luat la revedere de la ea.
-Tata,vorbim mai târziu.Mă descurc de aici,îi spun eu.
-Ok,pa.
-Pa.

Sper că vă place acest capitol.Probabil voi posta şi mâine un capitol la fel sau mai lung.Chiar aş vrea să aflu părerile voastre.Vă pup:*!


Cu tine,este diferit.Where stories live. Discover now