YÜZÜK

49 2 0
                                    

Bu gün alarmımı kurmuştum elif için yani kendim kalktım . çok mutluydum direk bi duş aldım , saçımı topladım ve kıyafetlerimi giyinip hızla aşşağı indim . İnerken ağzımda bi şarkı mırıldanıyodu nedense bende anlamadım heralde çok mutlu olduğum içindineyse lav mi layk yu du la la lavmi layk yu du taç mi layk yu du ta ta taçmi layk yu du derken "herkese günaydınn" diye bağırdım neşeyle ama ses gelmedi , ben yeniden şansımı denedim "günaydınnn kimse yok mu ? " derken mis gibi patates kızartması kokusu aldım mutfağa doğru giderken tezgahın üstünde bi tabak kızartma ve birde not vardı notta "elifin uçağı şiddetli yağmur nedeniyle gelemiyeceği yazıyodu" bütün hayallerim suya düştü . oturdum etrafa baktım sessizce sonra yavaşca kapıya yöneldim weekly'e gitcektim kapıyı açtığım da elif elinde kutularla ve valiziyle sürpriz diye bağırdı . Bi an şok olmuştum . Ama o kadar mutluydumki kapıda sarılmaya çalıştık birbirimize ama olmadı çünkü elifin elleri doluydu . sonra bi anda gülüştük elifi içeri davet ettim . eşyalarını odasına bıraktık beraber . Aynı odada kalcağımızı duyunca sevinçten mahmut tuncer halayı çektik lo loooo gülüşerek aşağı inip koltukalardan birine oturduk o uçaktaki taş çocukları heyxanla anlatırken karnımızın guruldadığını fark ettik . kahvaltı yaptık , masada hâlâ anlatmaya devam ediyordu fakat birden zil çaldı , ikimizde duraksadık heycanla kapıya koşarken kapıyı açtığımda weekly elinde bi resimle duruyodu , anlayamadım ilk başta .

+ elindeki ne . dedim

- bilmiyorum , kapınızın önünde buldum . dedi

Elif hızla resmi aldı , saılmaya çalışırken kutulardan birinden düştüğünü düşününce ikimizde güldük . weekly hayretle bize bakıyodu .

- heralde elif dediğin kız bu . ben weekly memnun oldum . dedi , elini uzattı

+ bende elif memnun oldum . dedi elif , tokalaştılar .

weekly sessizce bi süre bize baktı ve " acelem var kızlar bb " dedi. Elif kapıyı kapatıp hızla kolumdan içeri çekti . noolduğunu anlayamadım ama kolum acımıştı

+ bu çocuktan uzak dur ! Dedi.

- neden ???

+ şüpheleniyorum bundanda o yüzden .

- dilan !! Çıldırdınmı sen ?? Nası biri olduğu belli ve bence plan yapıyo seninle ilgili !

- ama ben ondan hoşlanıyorum galiba

Gelir gelmez üstün zrkalılığı tutmuştu yine . odamıza çıkıp biraz konuştuk . kız meseleleri işte , anlarsınız etkekler hakkında . biz konuşurken bi yandanda odayı düzeltiyoduk . akşam için bi plan yaptık . halamlar elifle tanıştıktan sonra film izleyip kız partisi yapcaktık beraber . ama önce gidip bir film almamız gerekiyodu . weekly buraları bildiği için ondan yardım alcaktık ama elif bunun fazla güvenilir bi fikir olmadığını söyledi . o öyle söylesede yine dayanamayıp gittik kapıyı çaldık , gelmiştir heralde diye . kapıyı açtı ve ...

Uzun bir süre başımda ağır bir ağrıyla uyandım gözlerimi açtığımda weekly'nin evindeydik ama ellerim ve kollarım bağlıydı sanki herşey rüyaydı , elif karşımda uyanmiş bana " sana bu çocuğa güvenmememiz gerektiğini söylemiştim " diyip . sinirleniyordu . ben böyle olacağını nerden bilebilirdimki . weekly bizi niye kaçırmıştı ?? Benden ne istiyordu ? Hiç bir şeye anlam veremiyodum artık . yerimden kalkmaya çalıştım ama ellerim bağlı olduğu için kalkamadım . kapıdan weekly gözüktü bi anda bunu bize neden yaptığını sordum ama cevap vermedi . beni tutup kaldırdı sadce " hadi gidiyoruz küçük " dedi. Elife nolcaktı ? O ordamı kalıcaktı ? Bana baktı ve arkadaşında geliyo dedi . tek eliyle kaldırdı onuda . bi an boş bulunur belkidiye kaçmayı denedim ama yine kafama ağır bi darbe yedim .

Bu sefer uyandığımda daha farklı bi yerdeydim elifte yanımdaydı . telefonu uzattı , enişteni ara dedi , bi an heycanla telefonu alıp eniştemi aradım . çalıyodu ama cevap vermedi . bi daha denedim açmıştı .

+ alo enişte yardım et bize weekly bizi .....

Aniden elimden telefonu aldı weekly, napıyordu bu çocuk alay mı ediyodu benimle ??

Enişten anlamıştır bence dedi ve gitti . plan yapmak için sürünerek elifin yanına gittim . sonrada weekly'i çağırıp su istediğimi söyledim .

+ çok susadık . taş kalplisin biliyozda bari su ver bize dedim .

sinirle elimi çözüp sürahideki suyu bardağa doldurdu . " al " dedi . sürahi alıp kafasına geçircektim ama elimden tuttu bi anda o sırada elif küçük bi hamleyle erkeksi organına vurdu . bu yerde kıvranırken sürahiyide kafasına indirdim . yerde öylece yatıyodu . elifle koşarak kapıya yöneldik ama kilitliydi . cebinde olacağını varsayarak ceplerini kontrol ettik . evet bulmuştuk . hemen kapıyı açtık , bizi bir apartmana götürmüştü aşağı indik koşar adımlarla . yoldan geçen taksiyi durdurup evin yolunu tarif ettik ama hâlâ bu kadar şeyi planlayan birinin neden bir işlek caddede apartmanı seçtiğine anlam veremiyordum . eve vardığımızda hava karanlıktı ve evde bir sürü polis vardı . ve birde yerde yatan ölü koşarak içeri girdik yere çöktüm kim olduğunu merak ediyordum yüzüne serili örtüyü kaldırdım , enistemdi ölmüştü biri kolumdan tuttu tanıyosun heralde küçük dedi . kortum weekly sandım ama polisti , sesim titreyerek eniştem dedim ve ağlamaya başladım , elif beni sakinleştirmeye çalışıyordu , acaba tüm bunlar bir tesadüf olabilirmiydi ???? Halamın haberi varmıydı eniştemin öldüğünden ?? Halamı aradım , haberi yokmuş eve geldi ve bi anda oda yıkıldı . yerde bi yüzük gördü eline aldı ve sıktı sennnn demek sen ha !!!! Dedi ben ve elif halama baktık . eniştemin kimin vurduğundan haberi vardı heralde ama o yüzük ??? Nasıl olaylar yatıyordu o yüzüğün altinda ??????

Taş ÇocukWhere stories live. Discover now