F#cking People

74 11 5
                                    

Hey, bitches from Bitchland!

Ako som si všimla, v skupinách na Fb sa často pridávajú príspevky Hoďte mi sem vaše príbehy, ALE ŽIADNE FAN FICTION S 1D  schválne som to zvýraznila! Neviem, prečo to začali teraz odstrkovať, alebo ako to mám povedať. Ak si to tak vezmeme, na začiatku, keď sme sa na Wattpad dostali aj my (SK,CZ), skoro každá písala Fan fiction. Myslím, že mi dáte za pravdu.

Ďalej – všimla som si minule, keď som hrala 8 pool ball, že mi tam na boku ukazuje stránka s názvom Wattpad CZ-SK. Chcela som si ju lajknuť, keďže som na Wattpade tiež. Tak som sa na ňu išla pozrieť a uvidela som tam jeden príspevok, v ktorom bolo aj toto: (fan fiction nečítame a nepodporujeme, preto neodporúčame zasielať príbehy tohto "žánru"

Podľa mňa je to nespravodlivé a vôbec nechápem, prečo je každý proti Fan fiction.

Beriem to tak – takže, keď píšem iba Fan fiction, aj keď mám niektoré zo svojich prác zaradené do inej kategórie, nie som spisovateľ? (samozrejme, nemyslím spisovateľ ako profesionálneho, veď chápete). Alebo takto – ak už teda píšem iba Fan fiction, takže moje diela nie sú kvalitné, ale je to len odpad, pretože je to Fan fiction? Ako sorry, ale toto ma naozaj serie.

Píšem už okolo štyroch rokov alebo tak, a na Wattpade som už dva roky, a nie som jedna z tých, ktoré by sa doprosovali iným, aby im spropagovali príbehy alebo napísali niekomu na profil, aby si prečítal ich príbehy. Urobila som to iba raz a pekne o to poprosila len kvôli názoru a to na Dark Stalker.

Zvyčajne sa to týka hlavne ff s 1D. Takže ff s Dylanom O'Brienom alebo niekym iným je v pohode? A tým nechcem Dylana uraziť, pretože som do neho blázon a Teen Wolf is my life as hell, ale čo všetci majú proti našim chalanom?

Fajn, mám 18 a chovám sa, ako keby som mala 15. Mám v hlave samé blbosti a som dosť komplikovaný človek, ale seriem na názory iných a preferujem hlavne svoj názor, čo si myslím, že by mal každý.


Takže, len som sa chcela trochu vykecať, aj keď som toho nenapísala veľa, ale naozaj ma toto štve. Ak to niekto čítal, dúfam, že ste pochopili, čo ma tak serie.


All the love, Rossalin

RANTSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora