kita

167 26 1
                                    

"Wishing on dandelions all of the timePraying to God that one day you'll be mineWishing on dandelions all of the time, all of the time"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wishing on dandelions all of the time
Praying to God that one day you'll be mine
Wishing on dandelions all of the time, all of the time"

__________

   Sepanjang perjalan itu, semua orang merancang apa yang mereka lakukan, tetapi tidak mereka berempat, sunyi.

my favorite people
you, orang utan sesat, Liana syg ♡

Sape punye idea dia duduk kat sini ni
ASTAGA
IWVFJSKAJAKQLLPB
TAK SELESA MANGKUK

Orang utan sesat
Malu la tu cakap leee
Alalalala

Liana syg
Malu la kott
Dah macam nak nangis dah ni haa

ASTAGA
NAK MATI AWAL AGAKNYAAA
DIAM AAA

Orang utan sesat
HAHAHAHA
Yela yelaa
Sorry boss

   "Okay semua hari ni, aku aktiviti pertama kita adalah jungle tracking. Kita akan dibahagi dalam kumpulan lebih kecil supaya senang diorang jaga awak ya? Cikgu sebutkan nama ni , duduk dalam barisan" Sampai sahaja ke kem itu, kami di arahkan meyimpan beg dan berkumpul di lapangan.

   "Sarah Ailana, Farez Firdaus, ....... " pelik.

my favorite people
you, orang utan sesat, Liana syg ♡

Alahh tak satu group
*crying crying

Orang utan sesat
Eleh mentangkan suka
Gedik laa

HSHSHSHSHS
DIAM LAAA

Liana syg
HAHAHAHA
HATI HATI YA SEMUAAAA <3

Orang utan sesat
Nak jungle tracking je pun
Bukan gi perang

Liana syg
yela
Orang suruh hati hati pun kene marah

Baik Liana syg Saya akan hati hati ♡

Liana syg
Niceeee
Good girl

   __________

   "Cikgu, Farez hilang. " semua dalam barisan riuh.

   "Semua bertenang.... " belum sempat cikgu Hairil menhabiskan ayatnya Ailana kembali meredah hutan.

   "Okay cikgu bawak awak semua balik dulu. Mari" Dalam barisan semua mengikuti cikgu Hairil rapat,  mungkin takut hilang.

awan dan langitWhere stories live. Discover now