(Z.E) 23. bölüm

9K 273 14
                                    

EMRE'NİN AĞIZINDAN

Gözlerimi hafif açtım. Çok susanmıştım . Evdeki herkes gitmişmidir acaba... gitmişti. Doğruya. Şimdi in aşağıya al suyu ....geri çık ve yine uyu ah kim çekecek ki ? Olsun spor olur ...hiç spor yapmıyordum bu aralar . Baklavalarım giderse ne yapardım ? Gidip gelirim hemen değil mi? . Cemren'in yüzüne baktım. Nasılda uyuyordu. Ne çok uyumuştuk öyle. Ya da o şuan uyanıktır ve utanıyordur . Sırıtarak öpücüğü kondurdum ve ayağa kalkıp baksırımı giydim ve kapıya ilerledim . Kapıyı açayım derken telefonum çaldı. Kimdi ? Bu saatte. Telefonun sesinden Cemre'nin uyanmaması için hızlıca pantolonuma koştum ve ceplerini karıştırdım. Hızlıca açıp kulağıma getirdim ve odadan çıktım . Arkamdan da kapattım. '' alo baba ? '' diyerek sessizce fısıldadım .

'' niye sessiz konuşuyorsun '' diye sordu. Acaba niye bir düşünsene zeki yaşlı adam.

'' Cemre uyuyor bekle aşağıya iniyorum '' dedim merdivenlerden inerken '' bu saate neden aradın '' diye devam ettim . Cidden saat akşamın dörtüydü. Birde dört.

'' işlerimiz yoluna girdi ve sizi merak ettim sizi merak etmekten uyuyamadım '' dedi.

'' ciddi misin? buna sevindim iş yeriniz birleşti yani yani yeni iş yeri yaptıracaksınız sizinkilerini satacaksınız ? '' diyerek mutfağa ilerledim. telefonu kulağım ve omzumun arasına alıp sıkıştırdım ve bir elime sürahi diğerine bardak aldım .

'' evet öyle yapacağız uyandırdım mı ?'' diye sordu.

'' hayır uyanıktım zaten ....aramana şaşırdım merak etme bizi biz iyiyiz '' dedim birden telefondan bağırışmalar geldi . İlk kez babam beni merak ediyordu . Eskiden umursamıyordu . Ama şimdi değişmişti benim gibi dur - bu ses kimindi bağırışmalar ?

'' sizi özledikk ! '' diye bağırdılar . Lan akşamın dörtünde napıyonuz siz amına koyim. "Ah çocuklar " çocuklarda oradaydı . Lan akşam akşam. Dört dört. Bir şey çağrıştırmıyor mu ? '' sizi özledik nerelerdesiniz? bak özleyeniniz çok '' dedi Ece kıkırdayarak. Merve'de arkadan '' evet özleyeniniz çok balayı nasıldı '' diye bağırdı. Galiba telefon hoparlördeydi .

'' özlettin be abi kendini yarın değil öbür gün dönüyorsunuz balayı iyi geçti mi? '' dedi Barış kahkaha attıp alayla.

'' çocuklar sakin olun oraya gelince anlatırım sizin evimde ne işiniz var partimi yapıyorsunuz ? Saat akşamın dörtü..'' dedim ve sırıttım. Hah sanki sırıtma mı görebiliyorlardı ?

'' yok be ..Elif hastalanmış ...ona bakalım dedik '' dediğin de donup kaldım. Dur.... ne Elif mi?

'' neyi var Elif'in ? '' diye telaşlı halde söylendim .

'' ya okulda rahatsızlanmış doktora gitmişler ateşi yüksekti yani bilmiyorum '' dedi Sude . Hepsi mi oradaydı ? Elif'e ne olmuştu ? Ona zarar verenin azına sıçarım..

'' babama verin duyuyor mu babam ! '' diyerek bağırdım .

'' duyuyorum Emre '' dedi babam sakince . Sakindi adam. Kardeşime bir şey oldu o rahat !.

'' baba Elif iyimi kötümü söyleyin düzgü ce '' dedim telaşlı bir halde .

'' doktorlar korkmayın dedi serum taktılar ateşi yükselmiş okulda bir sorun olmuş galiba arkadaşlarıyla uğraşmışlar onunla '' dediğin de '' oraya geliyoru... '' derken sözümü kesti.

'' hayır oğlum balayınızı mahvetmeyin kardeşin iyi merak etme okuldakiler biraz sarsmış onu o kadar galiba kavga etmiş sınıf arkadaşlarıyla çocuk işte siz eğlencenize bakın '' dedi babam . Yq bu adam fıttırdı mı ?

...ZORLA EVLİLİK ...(1) ♣ (Düzenlenmekte)Where stories live. Discover now