Rumahtangga Ku Bahagia Part 4 & 5

39.5K 171 8
                                    

PART 4 - ASSIGNMENT
Seminggu sebelum malam Annual Dinner..

Dasmin yang sedang sibuk menyiapkan Quotation untuk pelanggan baharu mereka disapa oleh Thomas, Director syarikat berkenaan.

Thomas : Hey Dasmin, is this yours?
Dasmin sedikit terkejut melihat Thomas memegang bungkusan plastik kecil berisi ubat kuat khusus untuk ketahanan lelaki di ranjang.
Dasmin : Oh that thing. Yes its mine. Saya order dengan penjual local 3 hari lepas boss.
Thomas : Ooh..Saya terserempak dengan seller tu di lobby tadi. Macamana rumahtangga awak? Takkan lah perlu apply ubat ini kan?
Mendengar soalan dari boss nya, Dasmin mengeluh dan menceritakan masalah yang dialaminya bahawa dia sering gagal membuatkan aku orgasm setiap kali kami membuat seks.
Thomas : Saya rasa awak tak perlu makan ubat ni sebab kita tak tahu kesan sampingannya.
Dasmin : Betul boss cuma saya rasa bersalah setiap kali saya tengok muka Lizah lepas saya pancut.
Thomas : Okay, saya faham. Begini, saya berikan awak assignment khas dan datang berjumpa saya selepas awak faham isu tersebut. Quotation ni biar Sarah yang buat. Awak boleh buat research walaupun di dalam office.
Dasmin : Research? Berkenaan apa tu boss?
Thomas : It's about CUCKOLD. Saya mahu awak buat research dan jumpa saya bila awak faham okay?

Dasmin pun bersetuju lalu Thomas pergi meninggalkan pejabatnya. Quotation yang sedang dibuat tadi dia emailkan kepada Sarah untuk dilengkapkan. Dasmin singgah ke meja Sarah semasa mahu keluar lunch, menghulurkan RM100 sebagai tips kerana membantunya. Sekembalinya Dasmin ke pejabat selepas lunch, dia masuk ke pejabat dan menguncikan pintu. Dia juga sempat berpesan kepada Sarah bahawa dia tidak mahu diganggu petang itu. Dasmin merebahkan punggungnya ke kerusi dan segera membuka google untuk membuat carian tentang cuckold. Alangkah dia terkejut membaca artikel dari seorang wanita warga Eropah mengatakan bahawa dia disetubuhi oleh lelaki lain di hadapan suaminya. Dalam masa yang sama, dia membuka klip video yang dirakam oleh suami wanita tersebut. Pada mulanya, Dasmin merasa sedikit marah kerana dia membayangkan aku sedang disebutuhi lelaki lain namun pada masa yang sama dia mengalami ereksi yang belum pernah dirasakannya seolah - olah batangnya mahu meletup dalam seluar. Dia menghabiskan waktu bekerjanya dengan membaca artikel dan menonton klip - klip video lucah melibatkan aksi hebat seorang isteri yang sebelumnya polos berubah menjadi seorang yang amat mengghairahkan. Sedikit demi sedikit perasaan marahnya tadi ditenggelami nafsu yang kuat sehingga dia tidak dapat menahannya. Oleh kerana terlalu horny, Dasmin melancap di dalam pejabat. Setibanya di rumah, aku menyambutnya dengan penuh mesra sekali.
Dasmin : Abang dah balik.
Aku : Hai abang. Sini beg abang tu, sayang bawakan ke bilik.
Dasmin : Terima kasih sayang.
Sambil aku sibuk menyiapkan makan malam di dapur, Dasmin sibuk menyambung 'assignment'nya meja bekerja.
Malam pun berlalu. Seperti biasa, Dasmin dan aku akan berbual - bual sebelum tidur.
Aku : Macamana tempat kerje abang hari ni, okay tak? Sibuk je sayang tengok sampai sayang panggil makan pun abang tak dengar.
Dasmin : Sibuk jugak lah sayang. Abang dapat client baru jadi dorang minta sediakan Quotation. Sayang pula sibuk ke tadi?
Aku : Rancak borak - borak ada lah bang sebab tak sibuk sangat. Banyak kerje kami dah siapkan awal semalam.
Dasmin : Borak - borak dengan Ramesh lagi le tu..
Aku : Kenape, abang jeles yee..
Dasmin : Ehh jeles jugak la tapi kalau sayang happy, abang pun happy jugak.
Tiba - tiba Dasmin terdiam seketika membuatkan aku kehairanan.
Aku : Bang, kenapa senyap je ni? Sayang ade buat salah ke?
Dasmin : Takde apa - apa lah sayang..
Aku : Baik abang jujur je dengan sayang sebelum sayang merajuk.
Dasmin : Hurmm..sayang puas tak bila buat seks dengan abang?
Aku : Ehh kenapa tiba - tiba abang tanya soalan macamni?
Dasmin : Sayang nak abang jujur kan tadi. Abang akan jujur kalau sayang pun jujur dengan abang. Abang nak tau, sayang puas tak setiap kali kita buat seks.
Aku : Baiklah bang, sebenarnya sayang dah lama tak rasa orgasm hasil dari batang abang. Setiap kali abang dah tidur lepas seks, sayang akan main sendiri untuk capai klimaks. Sayang tak kisah sebab sayang cintakan abang dan sayang tak nak abang kecil hati dengan hal ni.

Lalu Dasmin pun menceritakan apa yang berlaku padanya hari ini.

PART 5 - FANTASI
Selepas selesai menceritakan apa yang berlaku di pejabat, Dasmin meminta maaf kepada ku kerana dia gagal untuk memberikan kepuasan kepada isterinya yang tercinta. Berulangkali aku mengatakan bahawa aku sedikit pun tidak pernah terasa hati akan hal tersebut hingga ku sanggup bersumpah. Dasmin meluahkan perasaannya yang agak bercelaru malam itu dan tiba - tiba dia berkata..
Dasmin : Sayang..waktu abang tengok video - video tu tadi abang bayangkan sayang sedang disetubuhi lelaki lain depan abang. Abang minta maaf ye..
Aku : Ehh apa abang ni, sayang tak boleh lah buat macam tu. Tak cium bau syurga nanti tau. Abang tak marah ke sayang kene buat macam tu? Depan abang lagi..
Dasmin : Mula - mula tu memang abang marah tapi lama kelamaan abang jadi horny pula sampaikan abang tak tahan, abang melancap lah kat office abang tadi.
Aku : Abang betul - betul tak kisah? Ishh..risau pulak saya..
Dasmin : Sayang ni, tengok batang abang ni dah mencanak berdiri ( sambil menyelak kain sarung yang dipakainya ).
Aku : Abang horny lagi ke sebab kita berbual pasal ni?
Aku juga ikut horny sebab melihat batang suami ku yang gah berdiri.
Dasmin : Mula kita berbual tadi abang tak sengaja bayangkan lagi..
Ku usap batangnya sambil melihat wajah insan yang paling ku cintai.
Aku : Abang bayangkan sayang seks dengan siapa? Cuba cakap..
Dasmin : Dengan lelaki orang putih dalam video tu tadi..uhh uhhh
Lantas ku tanggalkan pakaian ku dan naik ke atas ribanya. Aku masukkan batangnya ke dalam pepek ku. Ku layan fantasinya malam itu sambil menggerakkan punggungku.
Aku : Abang, ahhhh..ahh..lelaki orang putih ni dah masukkan batangnya dalam pepek sayang..
Dasmin : Uhhh..uhhhh gatal ye sayang ni..uhhh tapi kalau sayang nak, abang relakan asalkan di depan abang.
Aku : Aahhh..ahh abang sedapnye batang dia..ahhh..ahhhhh
Dasmin : Sedap ke sayang? Mmmm..mmmpph henjut lagi sayang..mmmmppph
Ku henjut batangnya dengan liar sekali sampai air maninya terpancut ke dalam pepek ku. Tapi aku sedar seperkara, ketahanannya bertambah sedikit malam itu. "Mungkin kah sebab dia horny membayangkan aku disetubuh lelaki lain?" tanya ku dalam hati walaupun belum dapat membuatkan aku orgasm.
Dasmin : Sayang..kalau abang izinkan sayang seks dengan lelaki lain, sayang nak ke?
Aku : Macamni lah abang, sayang ni isteri abang. Abang buat lah keputusan sendiri ye. Cuma sayang minta, jangan nanti abang menyesal dan buang sayang dari dalam hidup abang pula.
Dasmin : Okay sayang. Nanti abang fikirkan lagi ye.
Suami ku dodoi aku sehingga kami berdua tertidur..

Bersambung....

Rumahtangga Ku BahagiaWhere stories live. Discover now