Hoofdstuk 17

1.6K 87 6
                                    

"Ik heb honger." Zeg ik tegen Nash. "Taco bell?" Vraagt hij gelijk. "Taco bell." antwoord ik. "Perhaps taco bell will be our always." Fluister ik zacht voor me uit. "Wat zei je?" "Niks." antwoord ik kort.

Als ik achter Nash aan wil lopen besef ik dat ik alleen een sportbroekje aan heb en een hemdje. Geen schoenen. "Nash?" Hij draait zich gelijk om. "Oh pak maar wat uit mijn kast. Mahogany heeft je kleding verwisseld." Ik pak snel een joggingbroek en een hoody, die ik snel aandoe. Onder het bed staan mijn lichtblauwe Vans. De kleding is veels te groot. Ach, het is taco bell maar waar we naartoe gaan. Geen speciale date ofzoiets. "Laten we gaan." zeg ik tenslotte.

De Taco bell is dichtbij en gelukkig is het rustig. Nash besteld taco voor ons tweeen wanneer ik alvast naar een tafeltje toe loop. Bij het raam.

"Twee Quesarito's. Als je het niet wilt, ik eet het wel op." "Haha in je dromen. Geef me nu mijn burrito." "Haha hier hongerig beest." Ik geef hem een hou-je-mond-ik-heb-al-een-dag-niet-gegeten-onschuldige-blik en eet dan.

Nash kijkt me geschokt aan als ik mijn burrito op heb. "Wat, heb je nog nooit een meisje zien eten?" "Nee, het is gewoon zo. Naja laat maar." "Hmm, oke. Wat gaan we nu doen?" Hij denkt even na.

"Q&A." Zegt Nash na een tijdje. "Uhm... oke. Is goed." "Ik tweet wel gelijk. Dat gebruik ik wel #askNashy... Vind je dat oke?" Ik denk even aan mijn eigen twitter account. Tranen komen op. "Het spijt me. Over je twitter account." Begint Nash. "Daarom heb ik een nieuw account voor je gemaakt. Je hebt al bijna 300K." Mijn mond valt open. "Ik wilde het nog niet zeggen, maar ach geef me je telefoon dan log ik even in." Ik geef hem mijn telefoon.

Wanneer Nash mijn telefoon terug geeft check ik gelijk of het echt waar is. En ja ik heb inderdaad bijna 300K. Wow.

"AllyJohnson1: Thnx @NashGrier."

"AllyJohnson1: Tweet een vraag met de #askNashly , @NashGrier en ik doen een Q&A!!"

Ook Nash tweet erover. "Laten we terug naar de hotelkamer gaan en filmen." zegt Nash. Ik knik maar wat en sta dan op. Nash loopt achter me aan.

--------------------------

Voordat zullen mijn hoofdstukken ongeveer zo lang zijn, want dan kan ik sneller updaten!
XNienke

The Boys ||Magcon #1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu