BAR

71 6 1
                                    

Sanırım bunu begüm anlayacak olmalıydıki bana güldü ve kaşlarıyla bana borayı gösterdi alttan begümün Bacağına vururken bora bana döndü. Tam bisey soracaktıki vazgeçti ve kelimeler ağzına tıkandı.
****************
Saatler saatleri kovaladı ve akşam olmuştu zaman nasıl geçti anlamadım begümle beraber kalkarken bora " nereye gidiyorsunuz daha gün bitmedi " dedi.
Buğrada onu destekleyici bir şekilde sırtına vurduktan sonra " barda yer ayırttık oraya gidiyoruz hep beraber " dedi.
Ben hemen fırsat bilerek çünkü gece barlarını seviyorum zaman öldürmek için çok ideal bir yer " benim için sorun yok her türlü gelirim ".dedim. Bunu duyan begümde hemen " bende gelebilirim sorun yok ".
"Çok güzel o zaman sorun yoksa atlayın gidiyoruz " dedi buğraa.

Bora ile buğra çok zengin bir aileden geldikleri için her ikiside araba sürmeyi biliyor ve hatta arabaları bile vardı. Ama şuan boranın arabası yanında olduğu için ona atlayıp gittik.
Bara vardığımızda saat daha 10:30 du bu gece hiç bitmeyecek gibi geldi bana.
En köşedeki dört kişilik masaya oturunca garsonlar gelip masaya bira ve şampanya koydular ben afallamış bir şekilde masaya bakarken
Bora benim halimi görmüş olmalıydıki güldü " ne o içmiyormusun" dedi bora alaycı bir sesle bende buna karşı çıkarak "hayır barlar benim zaman geçirdiğim birçok şeyin arasında ve bara gidilince ne içiliyorsa bende ondan içiyorum tabikide." dedim karşı çıkarak.

Boranın bana gözleriyle işaret ettiği yere oturdum nirayı açıp bardağıma doldururken gülüyordu acaba buda kızı sarhoş edip evine atmak isteyen piçlerdenmiydi bian böyle düşününve boradan tiksindim ve yana kaydım bardağı bana uzattı ve arkasına yaslandı.

Buğrayla begüm iyi anlaşmışa benziyordu buğra anlatıyor begüm gülüyordu gerçi begüm herşeye gülüyordu ama neyse o zaten buğrya kapılmış biri onun üzerine fazla gitmedim.

Tam biramı yudumlarken bir sarhoş çocuk yanıma geldi körkötük sarhoş biriydi zaten " güzellik dans edelim mi ".dedi.
Yanımda bora varken sevgiliymişiz gibi gözükürüz zannetmiştim ama yanılmışım acaba dışarıdan da mı sevgili olmadığımız anlaşılıyordu bian ne yapacağımı şaşırdım borya doğru yaklaştım bora benden bir sınıf büyüktü aslında buğrada büyüktü biran boraya sokulduğum için kendimi kaşar gibi hissetmiş olsamda gğvende hissediyordu bora benim bu halimi görünce elini elime kaydırdı ve " anlaşılmıyor mu " dedi
Çocuk halimizi görünce başını öne epdi ve uzaklaltı bora hemen onun ardından bana dönerek "eper böyle bişey yapmasaydım seni alıp giderdi gerisi zaatenn malum, genç kız vakaları "dedi.

Ben kızarıp bozarırken dediği "genç kız vakaları " na takıldı sonra yüzüne baktımm "saol" diyebildim. Sonra birbirimize bakışırken ellerimizin hala tutuştuğunu farkettim ve yavaşçaa elimi çektim.
**********
O kadar çok içmiş olmalıydım ki yaşananların gerisini hatırlayamıyorum bayağı sarhoş olmuşum gözlerimi açtığımda boranın kollarının altında sızıp kwlmışım ama hala bardaki nüfüs sayısı ne azalmış ne de artmıştı gözlerimi açtım bora bana bakıyordu doğruldum ve bardağa uzanıyordumki bir el elime uzandı dönüp bqktım boranın eliydi " yeter bu kadar küçük kız dedi " ona bakarken kaşlarımı çattım ve "küçük kız mı? " dedim bora bana güldü ve ayağa kalktı buğranın kulağına eğildi ve "kalkalım " dedi. Bende bunu duyunca ayağa kalktım ve biran bacaklarım beni tutamadı taam yere yığılıyordum ki boranın kwslı kollqrı beni tuttu ve bende ona sıkıca tutundum ve doğrulurken " dikkat et " dedi. Beni yavaşça bıraktı ayakta durabilme yeteneğimi henüz kaybetmiş değildim ama adım atmaya sıra gelince dengemi kaybedim koltuğa düştüm şanslıydım en azından yere düşmedim. " bu böyle olmayacak en iyisi ben seni kucağıma alayım" dedi. Ben 54 kilo olduğum için hiç zorlanmadan beni kaldırdı bende kollarımı onun boynuna sardım, bardan çıktık beni arabay bıraktı ve ardımdan begümle buğrada geldi el ele geliyorlardı sanırım aklımdan geçen olmuştu buğrayla begüm sevgiliydi.
**************
Herkesi bıraktıktan sonra benim evin kapısının önüne geldik " yardım edeyimmi dedi. " kendimi kötü hissetmeme rağmen " hayır verek yok dedim " arabadan indim yere çuvallanıyordum ki bora beni tuttu o da dengesini kaybedince beni yavaşça duvara itti ve üstüme kapaklandı
Kalbim küt küt çarpıyordu borayla hiç bu kadar yakın olmamıştım bian çığlık atacak olsam bile kendimi tuttum " bugün kafede söyleyemedim ama başbaşa kaldık artık söyleyebilirim." " ne söyleyeceksin" dedim ona sessiz bir şekilde " hayatım boyunca senin kadar güzel biri tanımadım ben bugün bana çarmasaydın belkide tanımayacaktım ama şuan benim kollarım altındasın barda ve kafedeki gözlerindeki pwrıltıyı gördüm-" sözünü kestim "bora " " şşş" dedi " karya sana aşık oldum sanırım barda olduğu gibi şuanda kollarımın altındasın bana muhtaç gibiisin ve şimdi de dudaklarımın altına girmeye hazır ol. " dedi yüzünü yüzüme yaklaştırdı dudaklarını araladı ve yavaşça alt dudağımı dudaklarının arasına aldı ben neye uğradığımı şaşırmıştım kendimi borya bırakarak ona eşlik ettim elim ensesine kaydı duvarda olan ellerini belime sardı ve beni öpmeye devam etti
Artık borayla sevgili hatta onun ötesine gidip onunla öpüşmüştüm.
Borayla öpüşmekkk.....

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Apr 18, 2015 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

AŞK ELİNİ TUTUNCADove le storie prendono vita. Scoprilo ora