Capitolul 5 - Un nou an, un nou inceput

21 2 1
                                    

Inainte de a incepe trebuie sa mentionez faptul ca din cauza unei probleme din timpul verii, nu am reusit sa ajung in toamna la restante........ MARE GRESEALA!! Atunci ar fi fost momentul potrivit sa mai scap din probleme.... dar, nu s-a putut. Aia e. Oricum revenind la facultate..... incep sa cred ca m-am pripit cand am denumit cartea asa, deoarece lasand la o parte facultatea, venirea in Bucuresti mi-a adus si avantaje. Si o sa va spun si de ce, dar pe parcurs. Oricum, a inceput anul II. Eram cu un pas mai aproape de a-mi implini "visul". Din primul semestru nu prea am ce va povesti. Aceeasi poveste: camin --> facultate, facultate --> camin, deoarece imi propusesem sa nu mai glumesc in ceea ce priveste facultatea. Da' de unde!! Degeaba m-am stresat si m-am dat peste cap sa invat. Din contra. Am facut chiar mai multe restante. Oricum nici nu prea aveam sanse in a lua prea multe examene, deoarece auzisem de la cei din ani mai mari ca voi da peste profesori care au pasaricile lor. In fine! Stiti ca v-am spus ca venirea la Bucuresti a avut si partile ei bune? Ei bine, da, asa este. Dat fiind faptul ca eu eram o persoana mai retrasa si mai singuratica, nu prea interactionam cu oamenii. Ei bine, odata ajuns la Bucuresti, am intalnit-o pe Adyka, o vecina si o prietena de nota 11. Ea a fost cea care m-a ajutat sa inteleg ce inseamna aia viata. 
Momentan sunt la finalul anului II si astept cu mare "nerabdare" sesiunea. Poate ca au fost momente funny sau mai putin funny de care nu imi mai aduc aminte, insa sunt si eu om, nu robot ca sa le tin minte pe toate. Imi cer scuze daca acest capitolul e cam vag, insa deja sunt obosit din toate punctele de vedere.
Oricum, atat va spun: aveti grija ce viitor va alegeti, ganditi de 10 ori inainte de a face alegerea, ca dupa aceea sa va para rau. Faceti ce va place si nu va distrugeti psihicul doar de dragul de a avea pe viitor o meserie cu cravata. Si va mai spun un secret: LA POLITEHNICA MULTI INTRA, PUTINI IES!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 22, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cum mi-am irosit viata din cauza facultatiiWhere stories live. Discover now