Bölüm 16

8K 413 15
                                    

İlişkiye girmemizin üzerinden bir hafta geçmişti .Sabah mide bulantısıyla uyandım ne olduğunu anlayamadan kendimi banyoya attım Berk sesimi duymuş olacak ki hemen yanıma geldi.Ama beni kusarken görmesini istemiyordum ne kadar doğal olsa da iğrenç bir hal.

-iyimisin bitanem

-şimdi daha iyiym aşkım

-peki üşüttün mü ?

-bilmem sanmıyorum neyse yana önemsiz birşey hadi sen kahvaltı hazırla ben aşağıya gelrim.

-Neden ben

-İyi yapma çekil ben yaparım

salak sinirlerimi bozdu sabah sabah ne var hazırlasa sanki odun işte.Ben böyle düşünürken salata kesiyordum tüm sinirimi salatalardan çıkarmıştım ve şuan biraz daha rahatladım diye içimden geçirirken arkamdan Berkin dokunduğunu hissedince yine nöroncuklarım tavan yaptı.

-Napıyosun

-Karıma sarılamaz mıyım ?

-Hayır

-Ya yapma ama böyle

-Hıı tamam

-Off

ee tabi Ada olmak bunu gerektirir sinir edebilme yeteneği yaşasın kötülük.Yine içimden düşündüğümü düşünürken son kelimeyi sesli söylemiş olucam ki sen benim iyilik meleğimsin yakışmıyo öyle kötülük felan diyip sırıtmasıyla düşüncelerimden çıktım tam cevap vericektim ki midem çok bulandı hemen lavoboya koşup kustum Berk yine peşimden gelmişti.

-İyimisin aşkım

-Evet sağol

-Off hastaneye gidiyoruz hadi

-Gerek yok sevgilim

Of bu sefer kazanamadım Berkin sözünü dinledim ve şuan gitmek için hazırlanıyorum.

-Hadi prenses çabuk

Ses vermeden aşağıya indim arabaya binip hastaneye yol aldık.Geldiğimizde sıramızı beklemeye başladık.hastanede çok güzel bebekli aileler vardı bu aile tabloları çok hoşuma gitmişti hayran hayran izlerken sıramızın geldiğini anladım içeri girdik doktorla biraz birşeyler konuştuk doktor bazı tahliller yaptı saat 2 de çıkıcağını söyledi o zamana kadar biraz dışarı çıkabilirdik sanırım zaten acıktım.

-Hayatım birşeyler yiyelim mi?

-Tabi nereye gidiyoruz

-Şu aşağı köşede sağa dönünce bildiğim bir kahvaltı salonu var oraya gidelim.

-Tamam atla öyleyse .

Arabaya binip kahvaltı salonuna gittik güzelce kahvaltımızı ettik hesabı ödeyip sonuçları almak için hastaneye gittik.

20 dakika sonra

-Immm tebrik ederim Ada hanım

-Neyi doktor bey

-Hamilesiniz

Bunu duyduğum an şok olmuştum çok istiyordum ama ya of benim yaşım küçük nasıl başa çıkacağım ki ben.Ben bunları düşünürken Berk beni kucağına almış baba oluyorum diye sevinç çığlıkları eşliğinde kucağında döndürüyordu aniden bırakıp koridora çıktı ve gördüğü insanlara baba olduğunu söylemeye başladı ay gerçekten 2 çocuk büyütecektim galiba.

YAZARDAN NOT

Böyle olmaya devam ederse final yapıcam okunma sayısına göre voteler çok düşük yazmak istemiyorum böyle giderse final yapıcam bu bölümün vote sayısına bağlı olarak final mi devam mı belli olur bu bölümün voteleride düşük olursa haftaya final bölümü yazarım bys.

Zoraki Evlilik (*ASKIDA*)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin