Bölüm 9

12.4K 414 5
                                    

Kıyamam sana diyerek dudağından öptüm karşılık verdi biz öpüşürken sanki film çekiyoruz zil çaldı hayır yani bunca yıl olmuş zil çalmamışsınızda şimdimi çalıyorsun hem gecenin bu saatinde  kim bu terbiyesiz diye böyle kafamda saçma şeyler düşünürken Berkin aşağıya yönelmesiyle bende peşinden gittim kappıyı açtığımızda bir kız Berkin boynuna atladı ben donup kalmıştım bu kimdi ya .


Berkte kıza sarıldı ve konuşmaya başladılar ben hala donmuş bir şekilde onları izlemeye devam ediyordum ayrıca şuan deli gibi kıskanıyordum kimdi bu kız ya şimdi gelmiş benim kocama sarılıyor eğer eski sevgilisi felansa hiç affetmem kızı 7.kattan atar parçalarına ayırır japon yapıştırıcısıyla geri birleştiririm.Ne tür bir piskopat olduğumuda öğrenmiş oldunuz ben böyle değişik işkence planları kurarken Berkin ben sizi tanıştırmayı unuttum demesiyle düşüncelerimi bir kenara bıraktım ve yüzüme sahte bir gülümseme yerleştirip bi zahmet  konuşmanız bittiyse tanıştır dedim.

-Aşkım bu benim kuzenim Itır 2 yıldır birbirimizi görmüyoruz az önce duyduğun gibi annem Brezilyaya gelceğimizi ıtıra haber vermiş oda  hem seninle tanışmak hem beni görmek amacıyla gelmiş.

Kuzenim demesiyle içim rahatlamıştı ama yani ne varda bugün geliyosun ki sen.

-Bende Ada Berkin eşiyim tanıştığıma memnun oldum kapıda kaldın gir içeriye.

-Teşekkür ederim canım ben size rahatsızlık vermek istemem döneyim evime yarın görüşürüz.

-Ya kuzen olur mu öyle şey özledim ben seni hem benim güzelimide tanımış olursun.

Berin bu ısrarlarına karşılık ıtır bizde kalıcaktı çok tatlı bir kız gibi görünüyordu ama kim bile bilir belkide dışı beni içi seni yakanlardandır ki umarım öyle değildir çünkü kendime yakın buldum belki iyi anlaşırız.

...

Sabah olduğunda Berkin yanımda olmadığını farkettim yataktan kalkıp odalara baktım ıtırda evde yoktu acaba neredeydiler salonda koltuğa oturmuş bir şekilde beklemeye başladım.Aradan yarım saat geçmişti ama ben hala istifimi bozmadan koltukta düşünceli bir halde oturuyordum aslında bu kadar düşünmem çok yersizdi en fazla dışarı çıkmışlardır.Böyle derin derin düşünürken zil sesiyle koltuktan kalkıp kapıya doğru yöneldim gelen berk değildi peki ya kimdi buyrun dememe kalmadan maskesinden dolayı yüzünü göremediğim adam ani bir hareketle bana birşey koklattı sonrası karanlık...

Gözlerimi açtığımda hastanedeydim peki ama nasıl gelmiştim.Odada benden başka kimse yoktu tedirgin olmuştum berk nerdeydi ona çok ihtiyacım vardı sarılıp saatlerce ağlamak istiyordum ve yanımda yoktu. Bu düşünceler bile benim gözümden yaşların ard arda gelmesine yetmişti.Kapının açılmasıyla başımı kaldırdım karşımda Berki görmeyi umut ederken doktoru görünce hayal kırıklığıyla yüzüm düştü 

-Ben buraya nasıl geldim

-Eşiniz getirdi hanımefendi

-Şuan nerde 

-Koridorda bekliyor isterseniz çağırabilirim 

-Evet lütfen

Doktor odadan çıktıktan biraz sonra kapı tekrar açıldı gelen Berkti çok endişeli gözüküyordu gözleri kızarmıştı peki ya neden bu haldeydi benim için mi ağlamıştı neler oluyordu hiçbirşey anlamıyordum sanki bilincim kapatılmıştı.

-Berk neler oldu

-Bilmiyorum ben eve geldiğimde baygın yerde yatıyordun birşeyler hatırlıyormusun he birde kapı açıktı ve yerlerde çamurlu ayak izleri vardı.

-Ben sabah sizi evde bulamadım salonda bekliyordum zil çaldı sen geldin diye bir umut kapıyı açtım buyurun dememe kalmadı maskeli br adam beni bayılttı.

-Ben çok özür dilerim aslında sana bir süpriz yapıcaktık ama bu olaylar olunca inan böyle olmasını istemezdim ben

-Önemli değil senin suçun değil önüme gelene kapıyı açmamalıydım özellikle tanımadığım bir yerde ne zaman çıkıcaz.

-İşlemler yapılıyor bitanem ıtırıda alıp çıkarız.

-O nerde 

-Yan odada sevgilisinin başında duruyor.

-Peki

Hemen hemen kafamdaki sorular gitmişti Itırında sevgilisini görüp bu hastaneden çıkmak istiyordum ıtırın sevgilisinin gerçekten merak etmiştim nedenini bilmiyorum sebpsizce :D Yataktan kalktım ve hazırlandım gittim ıtırın sevgilisiyle tanıştım adı Albertoymuş.Çok sevimli ve sevecen bir çocuk gece rahatsızlandığı için hastaneye gelmiş ıtırla aynı evde kalıyorlarmış ve bizide evlerine misafir etmek istediler bu benim açımdan çok iyi oldu çünkü o eve birdaha cesaret edipte giremezdim.5-6 dakika sonra ıtırların evine vardık berk evimizden eşyalarımızı almak için gitmişti oda birazdan gelirdi gerçekten şuan ona çok ihtiyacım vardı.

25 dakika sonra...

Bize ayrılan misafir odasında berkle sarılmış oturuyorduk şuan bana hiç bırakmayacakmış gibi sarılıyordu arasıra saçlarıma küçük öpücükler  konduruyor ve iltifat ediyordu göz göze geldiğimizde gamzeleriyle şov yapar gibi sırıtıyordu gamze değil belediye çukuru -,- ama o kadar  tatlıydı ki yememek için kendimi zor tutuyordum 40 dakika boyunca sohbet etmeden kısa iltifatlarda ve beden diliyle anlaşmıştık çok huzur vericiydi.Itırın aşağıdan yemek hazır diye gelen sesiyle aşağıya indik.

YAZARDAN NOT

multimedya Alberto

Zoraki Evlilik (*ASKIDA*)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora