O zii ca dracu !

2.7K 56 0
                                    

A doua zii, ma trezesc si il vad pe Alex cum se plimba in camera cautandu-si telefonul disperat,deodata fac ochii mari si ii zic :
-Ce cauti iubire?
-Telefonul,astept un telefon si nu stiu unde e.
-De la cine ?
-De la cineva,iubire.
- De la cineee ?? Incep eu sa tip la el
-Ce ai de tipi la mine ??
-Uite ca tip.
Ma ridic din pat si ma duc jos,era fratimiu uitandu-se la desene cu telefonul in mana,vorbea cu o fata. Oare cu ce fata vorbeste fratimiu ?? Viitoare cumnata ?? Mrraw.
In fine,ma duc la bucatarie si gasesc un pachet de Dunhill negru,scot o tigara si o aprind,fiind nervoasa am fumat-o ca un sarpe,nu mai fumasem de un an. Telefonul suna de zor la mine in camera,asa ca fug repede si cand sa deschid usa de la camera deja raspunsese Alex la telefon si zice:
-Buna,sunt Alex, ce vrei ?
Si eu am.spus repede :
-De cand raspunzi tu la telefonul meu ?? Ti-am dat voie cumva ?
Acesta inchide telefonul si ii suna telefonul lui, fuge din camera si se duce pe hol si se aude un "Da iubire?" ce dracu se intampla ?? Oare ma inseala ? Cum poate sa faca asta ?
Ma asez in pat ,iau perna in brate si incep sa plang,Alex veni si ma intreaba :
- De ce plangi ?
- Cand tu ma inseli cum dracu sa nu plang ??
- Ce face ??
- Ce ai auzit ! Acum te rog sa imi parasesti camera !
-Nu vreau. Iar acesta se puse peste mine si vroia sa ma sarute, desigur eu nu il las stiind ca ma inseala, sa se duca cu AIA !
-De ce nu ma lasi ?
-Du-te si saruta-te cu aia, nu cu mine !
-A da ? Bine.
Eu fiind nervoasa,m-am imbracat intr-o pereche de blugi si un tricou larg cu hanoracul meu rosu. Si ies afara din casa, deodata o masina neagra cu geamurile fumuri, nu se vedea nimic si odata o mana rece se atinge de umarul facadu-ma sa tip, eram speriata asa ca am fugit, fumand si tigara aceea nu mai puteam sa alerg asa de bine, intr-un final intru intr-o scara de bloc si acesta ma prinse si imi bagase un cutit in picior. Lesinasem !
Ajung intr-o camera cu un pat si un singur scaun unde eram legata, eram doar in lenjerie si imi era frig,chiar foarte frig. Deodata vine un barbat la mine. Si imi spune :
-Buna fata
-Ce vrei de la mine ?? Spunand eu cu lacrimi in ochi.
-Nu vreau nimic de la tine sau poate doar o partida.
-Ceee ???
-Ce ai auzit.
Deodata ma tranti in pat si imi rupse lenjeria dupa mine,acesta dandu-si pantaloni jos dupa el. Imi puse mana la feminitatea mea si ma strans cu toate puterea, ma durea ingrozitor, nu puteam sa imi dau seama cine este si de ce mi-ar face una ca alta. Dupa ce barbatia lui intra in feminitatea mea , facandu-ma sa gem de durere si in acelas timp de placere.

Rea sau Buna ?-+18-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum