SIKICI

35 0 0
                                    

Selam okuyucular fazla yok shdjddj ama yinede büyük bir azimle yazıcam djdjdj her neyse sonda oyuncuları söyleyeceğim kararlaştırdım vee başlıyorum ^^
Oha ya cidden o bluzun değişiği bende vardı çok sevinmiştim. Rüzgar yanımdan geçerken sırıtmaya başladı . Sanırım ağzım açık onu izlediğimi fark etmiş olacaktı sjdjdjd rezil oldum aqqaaaqq ."Günaydın" dedi hiçbirşey diyemedim. Çünkü hala onu süsmekle uğraşıyordum. Güneş 'in kolundan sürükleyip Rüzgar'ın peşinden gitmeye başladım. (Başladık sndjdj). "Laaannn yavasss " diye anıran Güneş'i takmadım bile. Hasssikktrr sınıfa gitti oraya gidemem maalesef.  "Sıkıcı poofff "diyerek yüzümü buruşturdum ."yaaa öyle olursun istee deddi djddjd " "MAL!" diyerek sınıfa gittik. "Ders ; ingiliççeeee " diye anırdımm . Sevmiyordum sadece uyuduğum için sevinmiştim . Bütün sınıfın bana "Mal mısın" bakışlarını takmadan yerime geçtim.
                     ******
"Massaaaaallll uyaann kızım " diye bağıran hocanın sesiyle uyandım. "ANAN" dedim mırıldanarak uyanmaya çalışırken ." Bundan sonra bu derste en önde oturcaksın " dedi . "Ppoooffhh SIKICII" diye bağırdım. Bütün sınıf hocaya gülmeye başladı . "Ben sınıftan çıkcam "diyince hoca bana "terket burayı bir daha da gelme "dedi ."ohaa çoohhh hoooşş bi haber" diyerek sınıftan gülerek çıktım .
              *******
Eve gitmek için okuldan çıktım.  Patenlerimi ayağıma takarken karşıma bi taş dikildi. Yavaşça kafamı kaldırırken bu süper vücudun kime ait olduğunu gördüm. RÜZGAR!
      OYUNCULAR;
1. Rüzgar Kıran =  Sean O'don
2. Masal Dal = Emily Rudd
3. Güneş Doğar = Ashley Benson
4. Mert Toltaç = Francisco Lachowski
Umarim beğenmişsinizdir öpyorum^^
Multimedia :Masal

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ODUNUM!Where stories live. Discover now