2.Bölüm

4.3K 135 15
                                    

Ne dedi?? Müstakbel karıcığım mı? Hadi ama bu kadarda çabuk değil şimdi ne yapacaktım?,gözümden istemsiz olrak bir damla yaşın süzülmesine izin verdim.

-Çok korkakmışsın.

Ellerini ağzımdan yavaşça çekti tabi ben naptım beni bırakır bırakmaz tabanları yağlayarak koşmaya başladım.Ana caddeye gidederek bir taksiye bindim ve evin yolunu tuttum.Az önceki adam yüzünü bile göremediğim kişi evleneceğim kişimiydi? İtiraf etmek gerekirse korkmuştum. Ben Azraydım kolay kolay yılmaz,pes etmezdim.Şimdide öyle olacaktı

⬇⬇⬇⬇⬇Sabah⬇⬇⬇⬇⬇

Pencereden giren güneş ışığıyla gözlerimi açtım.Yeni bir sabah,yeni sorunlar.Dün geceki olay yüzünden bugün okula gitmeme kararı aldım.Yatağından kalarak banyoya girdim.Duş almak i gelecekti.Saçımı ballı şampuanla şampuanladıktan döner tüm büyüdüğü keseledim.İşim bitince mor bornozumu giydim bu gün hava çok sıcaktı.Çünkü Antalyada yaşıyorduk normaldi.Siyah straplez elbisemi giydim.ayakkabılarımı ayağıma geçirdim.Kahverengi çantantamı koluma taktım.Saçlarımı dalgalandırarak şekil verdim kırmızı rujumu sürdüm ve siyah bir eyeliner çektim.Aşağıya indim kahvaltı masası toplanmıştı.Yanıma Aysun geldi.Aysun hizmetçimizdi

-Azra Hanım salonda babanız sizi bekliyor

-tamam Gül teşekkürler

Salona gittim.Babam bana baktı.

-Azra

-Ne?

-Bu akşam sözleneceksin.

-Baba saçmalama!

-Azra bana bak sana bugüne kadar yedirdim içirdim.Ne istersen alındı.Şimdi benim istediğim olacak ve evleneceksin!

-Ne demek ne istersen alındı? Ben bugüne kadar hep senin ben sevmeni,bana bir kez de olsa 'kızım' diyerek sarılmanı beni saçlarımdan öpmeni istedim.Akşamları bana masal okumanı,canımın yanmasına izin vermemeni istedim.Peki ben bunları isterken nerdeydin Levent?

Babama ismiyle hitap edmiştim o ona baba dememi hak etmiyordu.Bana moraran yüzüyle baktı kalırsın öyle göt gibi.

Hiç birşey demen dışarı çıktım.Akşam sözüm değilmi? Ne güzel(!)

--------AKŞAM----------

Aynadan son kez kendime baktım herkesin canını yakacaktım.Simsiyah bir starplez ultra-mini bir elbise giymiştim uzun kahverengi saçlarımı dalgalandırarak siyah eyelenir çektm gözlerime.Dolgun dudaklarıma kırmızı bir ruj sürdüm.Kapı zilinin sesini duydum.Yavaş yavaş merdivenlerden inerken misafirler gelmişti herkes bana bakıyordu.Aralarında evleneceğim kişi olduğunu düşündüğüm yakışıklı bir çocukta vardı.Babam bana bakarak gülümsedi.Onların yanına ilerledim.Babam:

-Kızımda geldi dedi

-Kızım demesine bakmayın.Ben onun üvey babam olduğundan şüpheleniyorum.

-Azra! Lütfen

-Azra bu Demir diyerek çocuğu gösterdi babam olduğundan şüphelendiğim Şahıs

Ona cevap vermeyerek yürümeye başladım.

-Hadi gelsenize şöyle otrun lütfen.Ölüm fermanımı kabul edmek gerek değilmi? Aslında bunu gerek yoktu değil mi? Siz zaten kararınızı verdiniz.

İşte böyle açıksözlüydüm.Otururken Demir 'e göz ucuyla baktım beni izliyordu.Aptal! Aklıma gelen ani fikirle ayağa kalktım.
-Ben kahve yapıyım.

Mutfağa gidip Cezveye biraz kahve,tuz,kimyon,pulbiber koydum.Suyu da koydum bu Demir 'in  kahvesiydi sonra diğerlerin kahvesni hazırladım.

Kahveleri tepsiye koyup iceriye gotırdum biraz abarttım mı? tabiki de hayır kahveleri sıra sıra dağıttım.Koltuga oturduktan sonra demir' i izlemeye başladım kahveyi eline Aldı bana bakıp göz kırptı.Kahveden bir Yudum almasıyla öksürmeye başladı.Ona sinsi gülüşümü yolladım.
- O kahve bitecek Demir bey  (!)
-Bunun içine zehir koydun değil mi?
-Hayır seni öldürme planım basit bir zehirle olmaz canım.
yerimden Kalkıp odama geçtim birazdan isteme Faslı olacaktı orda bulunmam gerekti ama bunu istemiyordum.Canım yanıyordu,koşarken düşüp annemi istiyorum diye Ağlayan çocuklar gibi hissediyorum.Annemi en çok bu zamanda istiyorum.O olsa belki karşı çıkardı değil mi? karşı çıkardı.Kendime gelip Aşağıya indim evet sanırım isteme Faslı bitmişti.

-Kızım bizde seni bekliyorduk.Yüzükleri takacağız.
-Peki.
Demir ayağa kalktı Yanıma geldi yüzükleri takdılar.Buraya kadardı her şey.benim bir abim vardı değil mi? nerdeydi abim? derin bir nefes aldım.
sanırım kaderimde vardı hiç mutlu olamamak.
- 2 saat sonra-
Demir ve ailesi gitmişti.Odamdaydım.Yine kaçış noktamdaydım.parmağımdaki yüzüğe baktım.Evlenmek istemiyorum ki.Ama benim isteklerim önemli değil.Okula kısa bir ara vermiştim 1 hafta gitmeyecektim.Doğu,Betül ve irem binlerce kez arasalarda cevap vermemiştim çünkü Konuşmak istemiyordum.Yaşamak bile 👀istemiyorum.Üzerimi değiştirip makyajımı sildim.Yatağıma uzandım.Uyumağı gerçekten de çok seviyorum.sanki tüm acıların gidiyor.Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım..

arkadaşlar kısa bir bölümdü özür dilerim vaktin de de gelemedi gerçekten özür dilerim ama şu sıralar yoğunum.Ve ben hikayemin beğenilmedini düşünmüştüm ama yorumlar gelince işte yazmaya devam etme kararı aldım.Sizleri seviyorum.

ZORAKİ EVLİLİK(Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin