Láska mezi okvětními lístky růže

389 42 2
                                    

Edward
" Přijďte zas. " Usmála se Oneechan. " Tak hele odkud ji znáš?" Vypískla. " Jednou jsem jí nesl letkvětiny. Nevypadá na to že byla 17 let v komatu. " Sestrě spadla brada. "Jak jako 17 let?!" vyjekla a já se radši klidil. Nechci vidět následky.

Seděl jsem v posteli a učil se, pak se stalo něco co jsem nečekal. Můj mobil vydal pištivý zvuk. Vyjekl jsem jak holka ale pqk ho s klidem vzal. Neznamé číslo. " Edward Mizu. " zamumlal jsem do telefonu. " Um... ahoj Ede tady Pyro, ta holka z nemocnice. Vím že to zní divně ale potrebuju pomoc. Bylo by možný kdyby ses se mnou sešel v tý kavárně Na Rohu?!" Zeptala se Holka z telefonu. " Ano. Kdy?" Zamumlal jsem. " Bylo slyšet že přemýšlí. " Co třeba zejta až budu po škole takže tak ve tři? " Zeptala se. Ona chodí do školy?! Je ji 34 ne? ! " Jasan jen odkud máš moje číslo? ! " Ona se zahyhnala. " Vyzitka. " Řekla tajemne a tipla mi to.

Pyro
Reinkarnace

To je odpověď.

On je Aquio.

Jen by mě zajimalo kdy to ty vygumovaný palici co teďka ovládá moje tělo dojde.

Chci být zase s nim.

I kdyby to znamenalo zemřít

Aquio těch 5 let co jsme spolu byli bylo uchvatných. Chci je zazit znovu.

"Proč Ed vypadá jak ten kluk z fotografie? " Mumlala jsem si zpoza horké čokolády. Pak cinkl zvonek. A vešel on. S pugetem růží. " Ahoj. " Usmál se a podal mi kytku. " Jsou nádherný. " Usmála jsem se a zaborila obličej do růží. " Co potřebuješ? !" Usmál se. Pomalu jsem si navynula na prst pramen vlasů.

" A pak když dáš tohle s tímto. " Usmál se Ed a maval prstem nad sesitem matiky. Nenapadlo by mě že my kývne na doučování matematiky. Holth musím dohnat to co mi posledních 17 let uteklo. " Jsi zlato. " Usmála jsem se a vlepila mu pusu na tvář. Pak popadla svoje věci. Ten kluk se mi začíná líbit.

Ano vím že jsem to slybovala dřív ale jsem liná. Nu což máte to tu dneska.

Oheň a VodaKde žijí příběhy. Začni objevovat