Polibek oceánu

865 55 11
                                    

Sedela jsem na hřišti za školou a četla jsem si knihu. Terry Prachett byl ten nejlepší spisovatel. " Zase Zemeplocha Pyro. " Slyšela jsem pobavený hlas. Nikdo jiný to nemohl být než Aquio. (Divný jméno) Usmála jsem se na svého kluka. Bože jak jsem ho milovala. Byl vysoký, svalnatý a modrovlasý vedoucí plaveckého teamu. A byl jenom můj. Čekala jsem tu na něj vždycky. I v zimě. Nenáviděla jsem tohle období ale co už.

Šli jsme za ruku. (Ale oba meli rukavice) Aquio se na mě dlouho díval. Já jen šla zabraná do své knihy. " Pyro jsi nejaká smutná. " zamumlal. Jo jsem. Terry včera umřel a já se to dozvěděla až na patek 13. A to nebylo jediný. " Ta holka v tom bazénu. Nejen že se na tebe lepila ale i s tebou byla ve vodě." Já do vody nemohla. " Ty můj malý žarlivče. " Usmál se Aquio a chytl me za bradu. Citila jsem chlad a bolest tak de mě chytl a viděla páru a citila spaleninu. " Nedotikej se mě. " zamumlala jsem smutně a mnula si bolavou bradu. Bože jak moc bych chtěla mu dát pusu.

Šli jsme dál a já najednou zavravorala. Aquio mi pomohl se posadit a já si neceho všimla. Měl díru na palci a uplne spalené prsty. " Omlouvám se. " vydechla jsem. " Ne to já. Zamumlal a podal mi zrcadlo. Měla jsem celou bradu šedou. Stalo se nevo co nemělo mi se dotkli.

Vyhrkli mi horké slzy. " Pyro to bude v pohodě. " uklidňoval mě Aquio. " Neumreš. " Já věděla že nemluví pravdu. On byl v pohodě ale já. Nechtela jsem umřít bez polibku od něj, ale nechtela jsem si ho vzít s sebou. On jako by mi četl myšlenky. Sundal mi palčáky a položil si moje ruce na vlasy. Cítila jsem jemnost ale i vůni spaleniny. " Když už mám umřít tak si to chci uzit. " Usmál se a objal mě. Dali jsme si naši první a zároveň poslední pusu. Od úst se mi tahl led a já pomalu prestávala dýcbt. Z nej stoupala pára a smdel spaleným masem. Ale konečně jsem se ho mohla dotknout. Propalovala jsem se mu kůží a on mě zabíjel zevnitř. On hořel já mrzla.

Když jsme se nedotikali primo zili jsme vedle sebe ale když jsme se dotkli umírali. Nakonec jsme se chytli za ruce a rozplynuli se ve vzduchu. On trpěl víc než já. Uškvaren zaživa. Nenáviděla jsem rodiče. Proč jsem se jen musela narodit jako dcera elementu ohně? Lidé nenávidí Pátek třináctého? Já ten den Pátek 13. 3. 2015 zemřela. Já a můj přítel Aquio.

Tak zlepšení nálady je tu. Puvodně měla trpět ta holka a kluk přežít. Tak snad prište. Holt jsem trochu sadista. Jinak jdu už hajat (23:32 lel)

~Nyanelle - chan

Oheň a VodaKde žijí příběhy. Začni objevovat