Okul Başlıyor - Yeni Okul !!!! (( İlk bölümmm ))

22.3K 464 168
                                    

♡♡MERHABA DEĞERLİ OKUYUCULAR BU BÖLÜMDEN SONRA DEĞERLENDİRME AŞAMASINDA OLACAK HİKAYE EĞER TALEP GÖRÜRSE DEVAM EDECEK SİZLERDE YORUM VE VOTELARINIZI ESİRGEMEYİN VE DİĞER 2 HİKAYEME BAKMAYI UNUTMAYIN İYİ OKUMALAR ..... ♡♡

*************************************************

Ahhh okulun ilk günü ve uyanmak zorundayım zaten şimdi uyanmasam annemin bağırtıları eşliğinde uyanmam lazım .
En iyisi kızdırmadan annemi hemn hazırlanmak neden okulun ilk günü okula gitmeliyim ki yeni okul sonuçta ahhh afedersiniz ben size kendimi tanıtmayı unuttum.

''Ben Mira lise 4. sınıf yani son senemdeyim ve sevgili babamın iflası üzerine bu yıl devlet okulunda eğitime başlayacaktım fakat derslerimyüksek olduğundan özel bir koleje burslu olarak sınava girdim ve şansıma ilk 10 da 2. sıraya girdiğimden dolayı burs kazandım ama bursumu kaybetmemek için çok çalışmam lazım . Annem ile beraber yaşıyoruz babam işlerini düzeltmek için 4 aydır yurt dışında . Sarı saçlı , mavi gözlü çok güzel olmasada kendi çapımda güzel olan bir kızım . ''

Annemin ayak seslerini duyuşum ve kapımı açışı bir oldu .
- Mira sen daha hazırlanmadın mı ? Biliyorsun bu yeni okulunun ilk günü nasıl zor zamanlardan geçtiğimizi ve bu bursun senin için çok önemli olduğunu bilmen lazım . dedi .
- Evet anne biliyorum ve merak etme elimden geleni yapacağım dedim .

Ve annem odadan çıktı hemen hazırlanmaya başladım açık mavi lakos altına siyah şort etteğimi giyip hava soğuk olduğundan bağcıklı çizmelerimi giydim saçlarımı tarayıp salınık bıraktım .
Makyaj yapmayı çok sevdiğim için siyah ince bir eyeliner ve maskara birde dukak parlatıcısı sürüp geç kalacağımdan dolayı hemen sofradan bir tost alıp annemin yanağından öpüp otobüs beklemek için durağa doğru yola koyuldum .
Çok geçmeden okula gelmiştim okulda herkes çok değişiklerdi ne bileyim yoksa bana mı öyle geldi neyse benim acilen müdürün odasını bulmam lazım .
Okulun içine girip önüme çıkan ilk kıza müdürün odasını sordum ve sağdan 2. oda dedi .
Hemen o odanın önüne gelip kapıyı tıklayarak içeri girdim . Müdüre kendimi tanıttım ve yeni öğrenci olduğumdan sınıfımı öğrenmek istediğimi söyledim müdür ise 12-B dedi .
Ve fazla vakit kaybetmeden sınıfı aramaya başladım Allahtan fazla uzun sürmedi bulmam .

Sınıfa girdiğimde tüm gözler bendeydi ve sınıfta bir hoca pardon öğrenci ama nasıl olur çok genç değil mi diye düşüncelere dalarken O hocamı neyse sesi beni kendime getirdi .

- Hey sen yeni gelen kız olmalısın hoşgeldin ben Buğra Yıldırım Edebiyat öğretmeniyim heralde sende benim genç olduğumiçin şaşkınsın burası benim babamın koleji ve bende ilk öğretmenliğimi burda yapıyorum . dedi.

Ve sonrada

- Hadi boş bir yere otur şey öğrenci .
- Hocam benim bir adım var .
- Söyle o zaman .
- Mira hocam adım .
- Kimsin tanıt bakalım kendini . dedi off şuu gözlere bak sadece bende bana bakıyor ne kadar dikkatli ama ben kendime hakim olabilirim bir dakika su sınıftaki kızların halleri ne rezillik ahh hocayı bakışarı ile yediler
- Hadi mira tanıt kendini artık seni bekleyemeyiz .dedi .

Ukala şey beklemezsen bekleme sanki ben sana bekle dedim .
- Afedersiniz hocam dalmışım ben Mira 18 yaşındayım bu kadar deyip oturdum ohhhh olsun uzun bekliyordu ama kısadan söyledim kusura bakmasın kendimi yoramazdım .

Bozulduğunu anladım ama aman neye bozulcak diye duşunup çantamdan kitabı çıkarıp okumaya başladım ve kitabımdaki gölgeyi farkedince kafamı kaldırdım ve Buğra hocanın beni izldiğini fark ettim her ne kadar hayırdır demek istesemde

- Buyrun hocam birşey mi var dedim. Hoca ise cevap vermeden yanımdan uzaklaştı çantasını aldı zaten zil çalmıştı sınftan çıktı diğer kızlar hemen koşa koşa hocammmmmm diye diye arkalarından koşmaya başladılar ahh cidden bu kadar gerizekalı olabilirlermi ????

Ve son ders geldi çattı . Zor güçlükle eve geldikten sonra sıcak bir banyo yapıp hemen uyudum . Bakalım yarın neler olacak hocacığımlaa ;)))

****************************************************************************

VOTE VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN HİKAYENİN DEVAM ETMESİ SİZLERE BAĞLIII .....

Hocam Kocam Oldu !!!Where stories live. Discover now