eight

464 32 7
                                    

love u all.Ana.

C h a c e   I   L i d i a

Slatko se nasmešila pokazivajući svoje blistave zubiće, te jače stege njegovu ruku. „Bežimo zajedno, Chace" Naježio se na spomen njegovog imena.Skrenuli su kod sledećeg ugla, pa kod još jednog.. i još jednog.Trčali su dok ga ona nije zaustavila. „N-n mogu v-više." Kaže kad' dođe do daha.On joj skloni pramen kose sa lica te joj se znatno približi.Ona spusti glavu dok su joj se obrazi blago crveneli.Chace joj rukom podigne bradu i krene spustiti usne na nj...Ali odjednom sve izbledi.

„Okej, šta se dešava sa tobom?" Nema više one slatke Lidie koja je žudela za njim, nema više crvenih obraza a ni njene ručice u njegovoj.Sve je bila njegova mašta.

I bilo je previše dobro da bi bilo istinito. „Stojiš tu kao ukopan već nekoliko minuta." Doda zbunjeno.Chace očajno uzdahnu te joj rukom pokaže na ulazna vrata fakulteta. „Hajdemo unutra."

Ona skupi obrve pa sarkastično reče; - „Dragi profesore, ako nista znali danas je subota i fakultet je zatvoren." Chace se pobednički osmehnu te iz džepa izvadi svežanj ključeva.

Lidia je bila iznenađena.Fakultet ne daje svakom profesoru ključeve od svih ulaza.Po priči je Lidia shvatila da samo nekoliko profesora ima ključeve, ali ko bi još pri zdravoj pameti dao ključeve dvadesetgodišnjaku koji izgleda kao da će prvo prilikom srušiti ovo mesto. „Imaš ključeve od fakulteta." Više je za sebe rekla.

„Naravno da imam, direktor Michel mi je kao drugi otac." Eto i zašto.

„Okej šta radimo ovde?"

„Došli smo da nadoknadimo svo gladivo."

Ona se na silu nasmeje rekavši jasno; -„Nemaš ti mene šta da učiš."

Svi koji su bili u bilo kakvom kontaktu sa Lidi'om znali su da je veoma naporna i sarkastična osoba.Ali Chace nije bio ni u kakvom konataktu sa njom, i nije poznavao ovu Lidi'inu stranu. „Čudo je što sam uvek mislio da si dobra i vaspitana klinka."

Lidia prevrnu očima na reč klinka te polako krene ka ulazu. „Pogrešno si mislio, stari."
Chace  se ne obazire na njeno dobacivanje već pokušava naći ključ o ulaznih vrata u stopu prateći Lidi'u. Kada su se se zaustaviti isped vrata on još nije našao pravi ključ na šta se Lidi'i podig'o pritisak.

„Koji usran dan." Kaže sebi u bradu prevrćući očima.Prvo je trebala da ustane u pola sedam što je za nju bio veliki problem.Kada je nenaspavana postaje nervozna i duri se za svaku sitnicu.

„Našao sam pravi." Chace uzbuđeno izusti, ali pre nego što je uspeo da stavi pravi ključ u bravu neko je sa druge strane otvorio vrata.

Oboje se iznenade kada preko puta sebe vide Michel'a.Direktora Michela.On im iz prve uputi prazan i donekle običan pogled, ali već posle nekoliko sekundi se uozbilji i arogantno reče; -„Šta vas dvoje radite ovde sami?I to subotom ujutru?"

Nemoguće ✉Where stories live. Discover now