Capitolul 6

1.6K 81 3
                                    

Dimineata

Razele soarelui imi gadila pielea fina. Ma trezesc cu un zambet larg pe buze si intru in baie. Imi fac un dus si ma pun in fata oglinzii unde ma spal pe dinti. Cand sa ies Harry deschide usa brusc, ma sperii si aproape ca, cad pe spate, dar Harry ma prinde, si ma trage spre el.

-Ai grija

-Ce intrii asa?

-Nu stiam ca esti tu la baie

-Pai trebuia sa verifici inainte sa intrii, daca eram in dus?

-Intram si eu, spune cu un zambet pervers

-Mai, ii zambesc si ii dau cu pumnul usor pe umar.

Intru in camera si ma schimb pentru scoala. Imi iau o pereche de blugi negri, un plover tot negru si in picioare o pereche de cizme deasemenea negre. Imi pun geanta pe umar si cobor. O vad pe mama vitrega cu tata, mancand.

-Neata...

-Neata dulceata, spune tata cu un  zambet pe buze

-Neata scumpo, spune si doamna cu ochiimari si fata senina

Ma asez la masa, dar nu ma uit la 'mama', nu o sa ma acomodez repede cu ideea. Este prima zi in care iau micul dejun acasa inainte de liceu. Coboara si Harry.

-Neata

-Neata scumpule, ai dormit bine?

-Da mama, am dormit bine, mai ales ca am avut-o pe Nina langa camera mea, o spune cu un zambet pervers pe fata.

Se aseaza langa noi si incepe sa manance. Dupa ce am terminat de mancat, ne ridicam amandoi si ne indereptam spre usa. Ne urcam in masina.

-Nu cred ca ar trebui sa spunem cuiva ca locuim in aceasi casa, spune Harry cu privirea in jos

-De ce?

-A spus mama  ca nu o sa stam mult, saptamana viitoare or sa plece in Franta, si mama si tata...

-In Franta? mie nu mi-a spus nimeni nimic

-Nici mie, am auzit din greseala aseara, probabil or sa ne spuna azi

-Pai si nu o sa stai in continuare la mine?

-Nu, casa in care am stat este in renovare, si din cauza asta ne-am mutat noi aici. Saptamana viitoare o sa fie gata si o sa ma mut la loc

-Aha...

-Ce? iti pare rau ca  plec?

-Nu, doar ma bucur ca nu mai trebuie sa fi fratele meu, spn zambind

-Da, da, pun pariu ca plangi in interiorul tau

-Cum sa nu, spun ironica.

Ne indreptam spre scoala. Orele decurg destul de usor, am adormit la toate, vreau decat sa ajung acasa. 

Ies din liceu si ma indrept spre cafeneaua din fata. Ma sez pe un scaun si comand o cafea si o prajitura. In cateva minute de la comanda, Ema se aseaza pe un scaun langa mine.

-Diseara e petrecerea lui Zayn, nu ai uitat nu?

-Nu am uitat, de ce?

-I-am cumparat o masina rosie, si trebuie cineva sa o conduca pana in fata localului, cand ii spun de cadou, si m-am gandit ca poate poti sa o aduci tu

-Eu? pai eu nu stiu sa conduc, cum sa fac asta

-Ai spus ca ai mai condus masini

-Da, dar... hai bine        

-Mersii, mersii mult, o sa iti spun eu cand sa o iei de la adresa asta.

Imi intinde o foaie pe care scrie o adresa.

-Cine sta aici?

-Eu stau, e in garaj, nu stie nimeni de ea decat eu si tu,sa nu spui la nimeni.

-Nu spun, stai linistita

-Bine atunci, ne vedem diseara.

Ema pleaca, iar eu raman singura sa imi beau cafeaua si sa mananc prajitura. In 30 de minute ma indrept spre casa. Este ora 4, intru in casa si ma schimb, nu il vad pe Harry. Deodata aud telefonul. Este un mesaj de la el: Sunt la cumparaturi sa imi iau haine pentru diseara asa ca nu ma cauta... Daa, fix pe el o sa il caut. Incep sa fac curat prin casa si sa mananc ceva usor de seara. Intru in camera si incep sa ma pregatesc pentru aniversarea lui Zayn. Face 19 ani chiar daca e a 12a.

Intru in baie si imi fac un dus. Dupa 20 de minute, ies si ma sez in fata oglinzii sa ma machiez. Imi fac parul cu placa, il indrepez, iar jos, la varfuri fac mici bucle. Imi trag rochia pe mine si incerc sa imi trag fermoarul de la spate, ma chinui putin pana cand doua maini mi le inlatura pe ale mele si imi trage ele fermoarul. Ma intorc si il vad pe Harry intr-o camasa alba, deschisa la 2 nasturi, ceea ce il face sexy,  cu niste pantalonii de blugi negri. Parul  sau este lasat pe spate. Prin camasa ii ies in evidenta muschii.

-Esti frumoasa in rochia asta...

-Mersii

-Si sexy

-Se putea sa nu spui tu asta..

-De ce ? chiar esti sexy

-Mersii oricum, si tu arati bine

-Da?

-Da

-Ok, hai sa mergem la petrecere

intram in masina parcata pe marginea  strazii.Pornim spre un local elgant, ce in cateva minute se transforma intr-un club. Toata lumea danseaza, si nici macar unul nu este fara pahar de bautura inn mana. Intram si noi in atmosfera si ne indreptam spre Zayn sa ii dam cadourile. Harry ii da o cheie de la un scuter foarte tare, care este in fata, iar eu ii dau un set Luxuri pentru barbati. Harry ramane cu el iar eu primesc mesaj de la Ema Poti sa iei acum masina, stiu ca nu e momentul, dar sa nu bei ceva. Parasesc petrecerea si ma indrept catre casa Emei. Deschd porbagajul si vad o masina rosie, luxoasa, cred ca a dat o gramada de bani pe ea. Intru inauntru si ma indrept spre petrecere. Cand ajung, toata lumea imi da voie sa trec cu masina prin spate. Opresc in fata piscinii. Zayn o ia in brate pe Ema si o saruta foarte apasat, dupa cate vad. Intra in masina si o porneste. Nu se deplaseaza. Continuam petrecerea, iar Zayn o trage pe Ema intr-o camera sa ii multumeasca cum se cuvine pentru masina. 

Ma indrept catre Harry. Iau doua shat-uri si le inghit numai decat. 

-Hei, hei ai usor cu bautura, spune Harry care e deja beat

-De ce? nu am voie sau ce?

-Nu stiai ca minorii nu au voie

-Nu sunt minora, imi pare rau...

-Atunci hai sa ne prostim un pic, ce zici?

Dau din cap ca nu, dar in zadar, se apropie de mine si ma saruta, din ce in ce mai jos. Nu pot sa il imping, sunt slaba din cauza bauturii, shat-urile sunt prea tari pentru mine. Imi trage breteaua rochiei si observa ca nu am sutien. Zambeste. Mas ridica cu fundul pe masa, si picioarele in jurul lui. Il imping.

-Harry...

-Ce? nu iti place?

-Poti sa nu mai faci asta?

Pleca suparat. Il trage pe Zayn care deabea a iesit din camera si se urc in maisna primita cadou.

InocentaWhere stories live. Discover now