Hoofdstuk 1

476 29 5
                                    

Tineke POV
Koen en ik zaten papierwerk te doen totdat de commissaris naar ons kwam. "Koen, Tineke, er is meer informatie over het meisje dat 2 dagen geleden ontvoerd werd. Iemand zou haar gezien hebben in een huisje in het bos. Ga er meteen heen!" Riep de commissaris. Koen ging Barry halen terwijl ik onze kogelvrij vesten ging halen. Toen we die aan hadden liepen we naar de auto en reden richting het bos.

Lize POV
Ik zit nu al 3 dagen in dit klein huisje. Zonder eten, drinken.. Ik wil hier weg!
Ik werd uit mijn gedachte gehaald door een sirene. Politie?! Eindelijk is er iemand die mij komt helpen. "HELP!!" Riep ik zo luid mogelijk. "HELP!" Riep ik nogmaals. Ik hoorde voetstappen en de deur ging langzaam open. "Koen! Ik heb haar!" Riep een vrouw. Ze kwam naar me toe en deed het touw dat ik rond mijn handen en benen had los.

Tineke POV
"Koen! Ik heb haar!" Riep ik. Ik ging naar het meisje en deed het touw dat ze rond haar handen en benen had los. "Gaat het?" Vroeg ik voorzichtig. Ze knikte bang. "Je hoeft niet bang te zijn. Je bent veilig bij ons." Zei ik. Koen was al bij ons komen staan. "Kom we gaan naar het commissariaat." Zei Koen en we liepen naar de auto. "Ik zal naast je komen zitten." Zei ik tegen haar. Toen ik de deur wou open doen hoorde we een man roepen. "Wat heeft dat hier te betekenen?!" Riep hij. Ik draaide mij om en nam mijn wapen. Koen deed hetzelfde. "Handen omhoog!" Riep Koen streng. "Houd gij u bakkes maar flikske van mijn gat." Zei de man. "Doe nu onmiddellijk u handen omhoog!" Riep ik. Hij luisterde nog steeds niet. Ik zag dat Koen kwaad werd. Ik nam mijn walkie-talkie. "Alfa 210 voor Dispatch." Zei ik. "Dispatch luistert." Kwam er door de walkie-talkie. "Zou jij versterking kunnen sturen? Wij zitten vanvoor in t bos." Zei ik. "Ok. Versterking komt eraan." Ik stak mijn walkie-talkie weg. "Ik zeg het u nog één keer! En als ge nu ni luistert dan pak ik den hond!" Zei Koen kwaad. "Handen omhoog!" Riep hij. Nu luisterde hij wel. We gingen voorzichtig naar hem toe en Koen boeide hem. Ondertussen was de versterking gekomen en ze namen hem mee naar het commissariaat. Ik ging naar het meisje die bang in de auto zat. "Was dat de man die jou ontvoerd had?" Vroeg ik zacht. Ze knikte.

Eerste hoofdstuk!
Wat vinden jullie ervan? 😊💕

Zussen?Where stories live. Discover now