0.0

6K 389 15
                                    

Luhan, her zaman şarkı söylemeyi sevmişti. EXO çatısı altında söylemek istediği şarkıları dile getirmişti, sıcak bir aile ortamı kazanmıştı. Fakat diğer üyelerin bilmediği bazı şeyler vardı, Luhan'ın gruptan ayrılmasına neden olan şeyler.

Ve anavatanına geri döndüğünde bir parçasının Kore'de kaldığına emindi. Zor zamanları asıl şimdi başlıyordu ve onun kendini avutması gereken zamanlar sıklaşmıştı. Sosyal medyaya düşen haberlerin ardından ve küfür içerikli yorumların ardından tam beş ay geçmişti. EXO'dan ayrıldığından beri tam beş ay.

Normal bir yaşantı istiyordu artık ve yavaş yavaş buna ulaştığına emindi. Zaman geçti, kendine ayıracak zamanları çoğaldı. Ve kendini internet üzerinde facebook sayfalarında dolanırken buldu.

''Başvuru formunu hemen doldurun ve sıcak aile ortamımıza katılın, sevdiğiniz idolü oynatmak için bir şansınız var!'' başlıklı yazıyı okudu. Fakat bu Korece yazılmış bir yazıydı. Korece'yi unutmaması gerekiyordu da. Bakışları sayfanın 'içerik' kısımlarına indiğinde bu platform hakkında bilgi sahibi olmak istedi.

· Burası, sevdiğiniz idolü canlandırdığınız ve onlarla konuştuğunuz bir sanal ortamdır.

· Yapmanız gereken şey, İdol Listesi'nde boş olan ve sevdiğiniz bir idolü seçip, başvuru formunu sayfamıza mesaj olarak atmaktır.

· Kuralları okumadan, mesajınızı atmayınız!

Luhan derin bir nefes alarak İdol Listesi'ne tıkladı. Şirketlerin isimlerinin altında o şirketlere bağlı gruplar sıralanmış ve grupların altında da idol isimleri yer alıyordu. 'Rol Oyuncu' olmak istiyor muydu? O zaten bir idol olmuştu. Fakat normal bir yaşantı isterken, sanal bir ortamda da idollük yapabilirdi değil mi?

İdol Listesi'ne girdiğinde idollerin yanında linklerin bulunduğunu fark etti ve sayfanın kurucusunun [Choi Minho] linkine tıkladı. Açılan sayfaya baktığında, bilgiler kısmında gerçekten de Minho'nun IG paylaşımlarını ve o hesapta onun fotoğrafları olduğunu görünce gülümseyerek paylaşımların altında yazan yorumlara baktı.

''Minho-shh, gerçekten de bu fotoğrafta yakışıklı görünüyorsun.'' [Goo Hara]

Luhan, sıralanmış yorumlara ve bu yorumların sahipleri olan sahte idollere baktı, gerçekten de eğlenceli bir oyuna benziyordu onun için.

Ardından İdol Listesi'nde kendi (eski) grubunu buldu.

[EXO]

Orada adı yoktu. Hemen aşağısına baktı.

[Eski üyeler]

Evet, burada adı yazılıydı. Hem de dostu Kris ile birlikte. Bu onun canını acıtmıştı, herkes onun eski bir EXO üyesi olduğunu kabullenmişti.

Ve yüzünü güldüren şey, adının yanında bir link bulunmaması olmuştu. Yani oyuna, kendisi olarak gelebilirdi.

Başvuru bilgilerine tıklayarak doldurmaya başladı. Kendisi için sahte bir hesabı vardı zaten, ben Luhan'ım dese bile ona kim inanırdı ki?

(REAL BİLGİLER)

Adı-Soyadı: Lui Hein

[İdol Bilgileri]

Almak istediği idolün adı: Luhan

Almak istediği idol hakkında bilgileri/ne kadar süredir tanıyor: Onun fanboyuyum. Çıkış yaptığı andan beri tanıyorum.

...

O, Luhan'ı ne kadar süredir tanıyor? Muhtemelen kendi iradesine sahip olduğundan beri. Fakat bunu oraya yazamadığından bir şeyler uydurmuştu. Cevap hemen gelmişti.

-Lütfen hesabınızı açarak kurucuyu ekleyin.

Luhan yeni bir hesap açtığında, diğerlerinin yaptığı gibi profilini Luhan(kendisi) gibi düzenledi ve kurucu olan Minho'yu ekledi. İsteği kabul edildiğinde heyecanlandığını hissetmişti.

''İşte başlıyoruz.''

✈ HunHan R'P Vers. Onde histórias criam vida. Descubra agora