1.Bölüm "Tepki"

16.2K 488 82
                                    

G İ R İ Ş + U Y A R I

...O gün ilk kez uyuşturucu ile tanıştı. Bırakırım, bana bir şey olmaz, iradeliyim, diyerek girdi bu yola. Sonra ne mi oldu?

Günden güne zayıfladı, gücünü kaybetti, hayat kalitesi düştü, para için asla yapmam dediği şeyleri yaptı. Hayatındaki ahlak ve utanç kavramı sessizliğe gömüldü.

En önemlisi ise çevresindeki insanları kaybetti. Kimi gitti, kimi ise intiharı seçti...

Peki artık dünyanın dönmesi bile onu yorarken, bu hayata nasıl tutunacaktı?

U Y A R I:

+18/Yetişkin içerikli
-baş karakter depresiftir.
-uyuşturucu içeriklidir.

Uyarıma rağmen on sekiz yaşından küçükler okuyup bir şekilde kötü etkilenirse, sorumluluk bana ait değildir. İyi okumalar💋

🍂

~ B A Ğ I M L I ~

~ B  A  Ğ  I  M  L  I ~

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🍂

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


🍂

Başarısızlık.

Eğer on sekiz yıllık hayatım bir kelimeye sığacak olsaydı, bu olurdu.

Her gün dahada hızlı akıp giden zamanın önüne geçememek. Yapacak dünya kadar işim varken kılımı kıpırdatmamak. Gerçekleşmesini istediğim şeylerin, gerçekleşmeyeceğini bilmek. Bu ruh halimden kurtulma isteğiyle zamanın geçmesini istemek, öte yandan da akan zamanda hiçbir halt yapmamaya devam etmek... Bu bendim işte, "ne olacak benim bu halim?" sorusunu her gün kulaklarında hisseden ve her şeyden sıkılmış biri.

Sanki belime kadar bataklıktayım ve her geçen gün biraz daha dibe çekiliyorum. Keşke çizgi filmlerdeki gibi fişim falan olsa diye düşünüyorum bazen, ensemden biri o fişi çekiverse ve benim sonum gelse. Belkide o zaman hayatıma sövmeme gerek kalmaz.

BAĞIMLIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin