7

659 47 2
                                    

Je sobota a na dnes sme sa dohodli s Nashom že prvý krát niekam pôjdeme. Máme sa o 3:00pm stretnúť v parku. Keďže je len 10:32am tak mám ešte dosť času. Zišla som dolu do kuchyne ale nikto tam nebol. Našla som si na pulte papier na ktorom bolo -Išla som ku mojej kamarátke a vrátim sa večer. Tes vstala skoro a musela ísť domov lebo išla ku jej sesternici na oslavu. Mám ti odkázať že dnes nikam nepôjde a že si máš užiť rande alebo čo. Dávaj si pozor. Babička.-
Papier som položila späť a išla som sa naraňajkovať. Zapla som si televízor a pozerala na všeličo. Bola 1:00pm tak som sa išla nachystať. Umyla som sa mierne sa namaľovala aby sa ma nezľakol a hľadala v kufri niečo primerané na dnešné počasie. Nebolo ani moc teplo a ani chladno. Vybrala som si čierne roztrhané vysoké nohavice a voľný pasikatý croptop, na to som dala ešte dlhší svetrík, obula vansi, mobil a kľúče vzala do ruky a nasadila na hlavu okuliare keďže svietilo slnko a vybrala som sa do parku. Nash tam už čakal. "Ahoj." povedal. "Ahoj. Nečakal si dlho?" spýtala som sa. "Nie, pred chvíľou som prišiel." usmial sa. "Dobre. Kam pôjdeme?" "Uvidíš." chytil ma za ruku. Po ceste sme sa rozprávali a pár vecí si o sebe povedali. Zistila som že má 16 rokov, troch súrodencov, a že natáča 7 sekundové videá na Vine, kde sa aj tak trochu preslávil. Prišli sme ku nejakému jazeru na mólo. Sadli si tam a rozprávali sme sa ďalej. "Je tu pekne." "Preto som ťa sem zobral." usmiala sa na mňa. Vlastne on sa usmieval stále. Má tak krásny úsmev. "Poď za mnou." postavil sa a odišiel. Bol tam altánok. Vošiel tam a zamával na mňa aby som prišla. Niečo povedal ale ja som ho nejak nejak nevnímala lebo som rozmýšľala nad všeličím. *Trésk*Buchla som si čelo o znížené dvierka. "Áu" chytila som sa za čelo a začala si ho hladkať aby sa mi bolesť umiernila a začala som sa smiať. Už asi viem čo hovoril 'Dávaj si pozor na hlavu'. "Varoval som ťa." začal sa mierne smiať. "Vieš ako sa hovorí. Dutá hlava nebolí." zasmiala som sa. "Ale teba to očividne bolí keď si chytáš čelo." usmial sa. "Máš tam hrču. Poď ku nám dám ti ľad. Bývam hneď tu." ukázal na dom kúsok od jazera. "No dobre" súhlasila som. Vošli sme dnu a v kuchyni boli ty ďalší dvaja chalani z parku a to dievčatko. "Ahojte" pozdravila som ich. "Čo vy tu?" spýtal sa Cameron. "Prišli sme pre ľad." zasmial sa Nash a ukázal na moje čelo. "Čože sa stalo" začal sa smiať Hayes keď sa na mňa pozrel. "Buchla som si čelo." zasmiala som sa tiež. "Šikulka." ukázal Cam vztýčený palec. "Pôjdeme sa hrať?" spýtala sa Sky a pozrela na mňa psími očami. "Sky teraz nie." povedal jej Nash. "Áno poď mi ukázať tvoje hračky, Nash mi hovoril že máš rada koníkov." pozrela som sa na Nasha pohľadom že je to v pohode. Prišli sme do jej detskej a bola plná hračiek. "Môžem ti očesať vlasy? Veľmi sa mi páčia, máš ich dlhé." usmiala sa. "Jasné." úsmev som jej vrátila.
Nash POV
Prišiel som ku Sky izby a videl ako češe Ane vlasy. "Sky môžem si požičať tvoju novú kamarátku?" opýtal som sa jej. "Samozrejme ale niekedy ju priveďte znovu." dočesala ju. "Tu máš ľad." podal som jej ho do ruky. "Ďakujem. Ale asi už nebude treba." zobrala ho a preložila k čelu. "Počkaj Ana prečítaš mi ešte rozprávku?" nahodila Sky psie oči. "Akú chceš?" spýtala sa jej a išla ku nej. Ja som zatiaľ odišiel za chalanmi. "Je super, myslím že by ste boli spolu fajn." povedal Cameron a napchaval sa zmrzlinou. "Uvidíme." povedal som. Prišiel som znovu hore a Skylynn spala na Ane v kresle. "Zaspala." usmievala sa. Má nádherný úsmev. "Zoberiem ju do postele." vzal som ju a uložil. "Máš skvelú sestričku, myslím že sme kamarátky.". "Páčiš sa jej povedala mi to hneď keď sme sa prvý krát stretli." povedal som, neprestala sa usmievať. Síce som s ňou prvý krát ale viem že sa mi moc páči.

Something. [NASH GRIER]Where stories live. Discover now