O ölemezdi değil mi?

42 8 2
                                    

Benny.Eski erkek arkadasim.Peki ya burada ne isi vardi?
-Benny? Tekrar eden sorum karsisinda sasirsada dolgun bir sesle yanitladi.
-Serra.Iyiki senin icin Turkce ogrenmisim.ıııııııı?? Sey? Sana birsey soylemem gerek ama uzulmeyeceksin.
-Ne olacagina bagli Benny.
-Arya'nin kankalarindan Carly bizim apartin karsisinda kaliyordu ya hani.
-Evet.
-Iste dun orada yangin cikti.Mutfaktaki seflerin birinin ihmalsizligi .Bu durum sonucunda Carly ve 18 tane daha ogrenci hayatini kaybetti.Aileler perisan durumda.Bu sebepten müdireyi davalara bogdular.
-Ne! (Ic ses):Arya'dan her ne kadar haz etmesemde Carly iyi bir kizdi.Herkese yardimci olabilmek icin cabalar,elinden gelenin fazlasi icin ugrasirdi.Ölumu.Yanginla olmamaliydi.Azrail'in ansizin kulagina fisildamasiyla gozleri acinin yoklugundan faydalanarak kapanmaliydi.Kalbi yumusak ritimlerle son vermeliydi.Yanarak....Beynim hala bunu kavramis durumda deil.O kiz hucrelerine kadar yanmayi hakeden bir insan degildi.O Carly'di.Bir bebek kadar masum yurekli,siyah gozluklerinin ardinda kocaman bir zeka barindiran tatli kizdi o.Ben bile bu kadar dusunduysem Arya ne tepki verecekti acaba? Her neyse bir an once Benny ile vedalasip Aryaya haber vermeliyim.
-Tesekkurler Benny diyerek kapiyi hizla kapadim .Sapkami duzelttikten sonra Ipod'umu acip Arya'yi aradim.

Arya'nın Ağzından;
Telefonum tekrar titrediginde isim tanidikti:Serra!Acaba yine ne icin aramisti.
Sıkkın bir tavirla istegi kabul ettim.
-Efendim?
-Sana birsey soylemem gerek ama sakin ol ve lutfen bir yere tutun.Telefon basinda soluksuz kalmanin verdigi vicdanla yasayamam.
-Ne saçmalıyorsun?
-Carly,apartlarinda cikan yangin sonucunda ölmus.Banada Benny soyledi bunu.Çok uzgunum Arya.O kizi senin kadar olamasada bende severdim.Iyi misin? Arya? Orda misin?

Kafam bir an allak bulak olmustu.Saka yapiyor olmaliydi.Klasik Serra.Yalan soyluyordu.Blöf yapiyordu.Bu -bu olmazdi.Ca-rly ,mele-gim ö-ö-lemezdi.Hıçkırıklar tum vucudumu sararken kendime hakim olamadim ve bedenimin soguk betonla kavusmasina izin verdim....

( Carly önceki bolumde soylemistim.Arya'nin Los Angeles'taki en iyi iki arkadaslarindan biri.Digeri de Erica'ydi) ve (Onceki bolumde Serra Carly ile Erica icin aptal demisti.Simdide sevdigini soyluyoe diceksiniz.Aptal demesinin sebebi Arya'yı kiskanmasi ve sinir etmek istemesidir?

Vote+Yorum bekliyorumm

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 24, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

METROPOLÜN ESRİWhere stories live. Discover now