1. Okul Günü

1.8K 58 6
                                    

Multimedia: Ada Demirkan

Evet, büyük bir savaş sonucu abim kazandı ve ben okula gitmek üzere hazırlanıyorum. 11.sınıf öğrencisiyim ve benim içim çok değerli olan ama çoğu zaman beni sinir eden bir abim var o 23 yaşında bir abi ve bugün okulun ilk günü tatil çok güzel di nerden çıktı şimdi bu okul. yürü gidiyoruz Osman. Tamam sustum. Toz pembe askılı gömleğimi, lacivert şortumu, mavi papyonumu ve kot ceketimi giydim. Bilekliklerimi taktım ve hazırım!

Düz saçlarımın uçlarını biraz dalgalandırdırıp aşşağı indim abim kahvaltısını yapmış beni okula götürmek için bekliyordu. Ayşe sultan kahvaltıyı yine donatmış tabii biliyor bugün benim okuldan dolayı yas günüm olduğunu. Ayşe sultan hizmetçimiz ama benim ve abim için çok değerli zamanla bizim annemiz gibi olmuştu. Ben merdivenlerden inerken abim

"Hadi ada hadi güzelim hadi prensesim, eğer çabuk yemezsen okula gidemezsin ve bu durumda biricik sevgilini göremezsin"

Abim okula gidemezsin dediğinde biraz daha yavaşladım ama sevgilim yani Sarp söz konusu olunca hemen yemeğimi yedim. Evet abimi gıcık etmek için oyalanırdım ama sevgilimi bekletmek istemem.

Evden çıkıp abimin bebeği biricik ferrarisine bindik. Evet biraz zenginisttik tamam baya zenginiz, babamdan kalan mirası şirketi abim çok büyüttü. Ve ben koleje gidiyorum Arcan koleji, kolej olduğu için serbest kıyafetle girebiliyoruz en sevdiğim yönü bu sanırım giyinmeyi seviyorum, ve zengin olduğumuz için istediğim herşeyi alamiyorum umarım anlamışsınızdır ben zenginim
Ben böyle düşünürken abim

"şşt kızım kime diyorum ben? Neyse akşam şirketler partisi var sende geleceksin prensesim dememe gerek yok ama, güzel, kısa olmayan, dikkat çekmeyen ve... Neyse işte sen beni anladın öyle bişey al"

"Abicim öyle bişey bulsam bile almam emin ol "

Evet abimi sinir etmeyi seviyorum :)

Sonunda okula gelmiştik abim tam bağıracakken bir yere dikkatlice bakıp daldı bende baktım baktığı yere, güzel bir kız vardı kahverengi saçları ve mavi gözleriyle gerçekten dikkat çekiyordu. Sonra bir araba geldi kıza doğru yöneldi derken bizi gördü yani abimin kıza baktığını. Kafasını bize çevirdi vee OHA tövbest kafamıza taş yağacak demişti beril ama inanmamıştım. Siyah dağınık saçları ve mavi gözleriyle çook yakışıklıydı. Aman ya banane benim sevgilim var.

Çocuk biranda gelip abimin suratına yumruğu indirdi ben küfür ederken

"oruspu çocuğu bırak abimi yoksa seni 47 yerinden pıçaklayıp gelinlik giydirir ve arsız bela eşliğinde öldürürüm!!" dediğimde hepsi bana baktı sonra çocuk

"ne bakıyosun lan kıza açıkta bir yer mi gördün? "
Derken abim

" ne bakıcam be o çirkine (tövbe de abi çarpılıcan) kardeşimi okula getirdim onunda yolun ortasında görünce merak ettim o kadar korkma bişey yapmam sevgiline! "

" Birincisi o benim sevgilim değil ablam, ikincisi ona ne olduğu seni ilgilendirmez, üç sen kendi kardeşine bak bok gibi" deyip gidiyordu

O bana bok gibi mi dedi olum siktim belanı. Yerden taş alıp kafasına atmayı planladım ama arabaya geldi arabaya bişey olamamıştır herlade Ferrari bu boru değil.

Koşarak okula girdim bizim grubu görüp kaan ın sıtına atladım

"senin annenin babasını... Aaa Ada'm sen miydin? "

" oha lan öyle küfür mü olur "

" kanka napiym öyle birden atlayınca, yani biliyosun kızlar bana hayran olduğu için biri dayanamayıp üstüme atladı sandım "
" O kızı keserim "
Biz herzamanki gibi kaan la mal mal konuşurken

Beril
" ayyy kankaa noldu biliyo musun?!! " tabikide biliyorum

" Yakışıklı bir erkek veya bi elbise "

" aynen ya nerden bildin? "

" bilirim ben! "

Defne = benim olmayan kız kardeşim gibi her anımda kız kardeşim çok güzel bir kız mavi gözlü sarı saçlı gerçekten güzell

Kaan=O benim için abimden sonra değerli, sayılı erkekler arasında. Yakışıklı tabikide siyah dağınık saçları ve kahverengi gözleri ile kızların biricik sevgisi diyorum çünkü kaan henüz aşık olabileceği bi kız bulamadı. Yani hergün başka bi kızla!!

Arda = O aramızdaki en ağırbaşlısı oda henüz aşık olabileceği biriyle tanışmadı zaten tanımakta istemiyor. O bizi yani Beril ve beni korur kıskanır yani bir abi gibi abim belkide bu yüzden Ardaya çok güvenip seviyor. O da kahverengi saçlı mavi gözlü gerçekten yakışıklı.

Beril.
"kanka çok yakışıklıydı kahverengi saçlı aynı renk gözleriyle yakışıklı biraz sert duruyordu onu tekrar tekrar ve tekrar görmek istiyorum "

" tamam kızım anladım senin için araştırır buluruz. "

Beril kot şort ve üstüne New York city yazan göbeği açık olan bi tişört giymiş. Evet şort ikimizinde vazgeçilmezi!

Fatih Arcan konuşmaya başladı

" evet çocuklar bugün yeni bir döneme başlıyoruz. Bu yıl çok aktiviteler olacak. Müzik yarışmaları, kamp ve geziler, spor yarışmaları... "
Devam ederken ben Sarp 'ı düşünüyordum neden gelmedi acaba 5 kere mesaj attım 6-7 kere aradım hiç birisine cevap vermedi.Sarp benim herşeyim. Ona kızgınım ama onu seviyorum

2 GÜN ÖNCE
Sarp ın evinin önünde bekliyorum 5. Zili çalışımda Sarp kapıyı açtı. Altında sadece boxer vardı "Sarp ne bu hâl! Niye üstünde bişey yok!!"
Onun cevap vermesini beklemeden içeri girdim oda içeri girip belime sarıldı

"sevgilim dün çok yorgun geldim şirketten o yüzden ne giyip giymediğime dikkat etmedim "

O konuşurken yerde köşede duran kırmızı elbise dikkatimi çekti ama annesinin falandır diye önemsemedim

Bu sıralar Sarp çok başkaydı hep hediye türü şeyler alıyor güzel şeyler söylüyor evet çoğu kızın hoşuna gider ama ben sevmiyorum. Sonra Berin dedikleri aklıma geldi
"Eğer bir erkek sana süreli hediye alıp güzel şeyler söylüyorsa büyük ihtimalle aldatıyorum. " aklıma bunlar gelince Sarp 'a sıkıca sarılıp

" beni üzecek birşey yapmıyorsun değil mi? " diye sordum o ise sessiz kadı niye birşey demedi yoksa yapıyor muydu?

ŞİMDİKİ ZAMAN
O an aklıma gelince gözümden bir damla yaş aktı ya yapıyorsa...

Meraba :) bu benim ilk hikayem eğer yazım yanlışı gibi yanlışlıklar olduysa lütfen kusura bakmayın
Vote ve yorumlarıda unutmayın tabi :))

MAVİ ÇETEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin