Capitolul 5:Accidentul de la piscina și un nou cuplu?!

2.9K 181 37
                                    

Ziua următoare
Amalia POV'
Razele jucăușe ale soarelui s-au strecurat in camera mea, intrandu-mi fix în ochi.Agh!Data viitoare trebuie sa trag draperiile inainte sa ma bag la somn.M-am ridicat lenesa din pat si mi-am intins mainile pentru a-mi relaxa muschii incordati.Am iesit pe balcon si am observat ca azi va fi o zi insorita,ceea ce se intampla foarte rar in batrana Londra.Am intrat in camera inapoi si m-am dus in baie.Am facut un dus relaxant de vreo 30 de minute si pe urma m-am spalat pe fata si pe dinti.Mi-am infasurat un prosop in jurul corpului si altul in jurul capului.Am iesit din baie si m-am dus in dressing de unde mi-am ales o rochita alba inflorara,o pereche de lenjerie intima alba din dantela,un sutien la fel si o pereche de platforme cu floricele.Mi-am lasat hainele pe pat si m-am sters bine cu prosopul.M-am imbracat cu hainele alese si m-am icaltat cu platformele.M-am asezat la masuta de machiaj si mi-am pieptanat parul .MI-am facut o coada de peste si mi-am dat cu putin rimel si gloss.Am iesit din camera si m-am dus la bucatarie.Am observat ca nu era nimeni.

--BAIETI!!!!!am urlat eu,dar nu a raspuns nimeni.Am urcat la etaj unde se afla camerele baietilor si am deschis prima data usa de la camera lui Louis,dar camera era goala.Exceptand multitudinea de morcovi de prin toata camera si un porumbel din plastic ce statea in mijloul patului.L-am luat de acolo si l-am arucat in cosul de gunoi.Am iesit din camera lui morcovel si am intrat in celelalte,dar fara succes.Nu era nimeni acasa.Am luat telefonul si l-am sunat pe Liam.

-Alo?a raspuns Liam dupa mai multe incercari esuate.

-Liam unde morcovii lui Louis sunteti?am tipat eu in telefon.
-Suntem în fata casei! Am fost la studio sa înregistram noua piesa și nu am vrut sa te trezesc!Dar ti-am lăsat un bilet pe frigider.a zis Liam.
-Ah ok!am zis eu inchizand apelul.
Am coborât în living în cea mai mare viteză și i-am sărit lui Liam în brate strângându-l puternic.
-Woah!Zici ca ne-am mai văzut de 15 ani!a zis el chicotind și strangandu-ma în brate.
-Auziti,mi-a venit o idee!Hai sa mergem la piscină!a propus Zayn.
-Ti-am mai spus vreodată cât de genial ești?!l-a întrebat Louis.
-Sincer nu! Ar trebui sa o spui mai des!Sunt asa frumos și deștept încât toată lumea e fericita ca apartine acestei lumi din care fac și eu parte!a zis Zayn trecandu-si mana prin par.
Noi ne-am dat ochii peste cap,exasperati.
-Ok eu ma duc sa îmi iau costumul de baie pe mine. Ne întâlnim jos într-o oră! Paaa!am zis eu, alergând în cameră mea.
Am intrat în cameră și m-am dus în dressing.Dupa vreo jumătate de oră de căutări după costumul perfect.Era din două piese și era albastru cu buline negre.L-am luat pe mine și am păstrat rochia de azi de dimineață și platformele.La fix! Am coborât în living și m-am așezat pe canapea.Se pare ca sunt prima care am fost gata.Baietii ăștia seamănă cu niște muieri fandosite.Dupa vreo câteva minute de așteptat, în sfârșit au coborât și ei.A dat Sfântul!
-Ce naiba v-a luat asa de mult sa va îmbrăcati cu niște shorturi?!Sunteti mai rău ca femeile!am zis eu și am ieșit din casa,urcand în mașină lui Louis pe scaunul din faţă.
După ce au urcat și ceilalti am plecat spre piscina,ajungand acolo în mai putin de o ora.Louis a parcat mașina și după ce a oprit-o am coborât.Cand am ajuns la piscina am observat ca nu mai e nimeni.
-Unde e toată lumea?!am întrebat eu.
-Am închiriat tot ce e aici,deci...,a zis Liam. Mi-am dat rochia și pantofii jos și m-am făcut comodă pe un șezlong albastru.
Louis POV'
Wow! Locul asta e imens!Mi-am dat jos pantalonii și tricoul și am sărit în apă.Am văzut-o pe Amalia stand pe șezlong și bronzandu-se. Dar am mai observat că ava foarte multe linii roșii pe mâini și picioare. M-am încruntat și am mers sa vorbesc cu ea.
-Am... Amalia de ce ai asa de multe linii rosii de piele?!am întrebat-o eu curios.
-Pai,in trecut obișnuiam să mă tai cu lama.Iar într-o zi nu mai aveam loc pe mâini asa ca m-am tăiat pe picioare. Asta se întâmpla după ce eram adusă înapoi la orfelinat de asa zișii mei stăpâni!a zis ea trista.
Am luat-o în brate, spunându-i:
-Cat timp ești aici cu noi nimeni și nimic nu iti va mai face rău.
-Louis haide pana la magazin! Lui Niall i -a făcut foame! Din nou. Amalia tu ramai cu Harry.a zis Liam .
-Ok vin!am zis eu, plecând.
Amalia POV'
După ce baieti au plecat m-am așezat înapoi pe șezlong.Deodata soarele meu a fost acoperit de ceva sau mai zis cineva.Dap,Harry îmi bloca soarele.
-Ce vrei creier cârlionțat?!l-am întrebat eu pe cap de oaie.
Acesta a rânjit malefic,iar in secunda doi nu am mai simit sezlongul sub mine. Se pare ca eram carata dr către un creţ ce vrea sa rămână fără buclele lui pretioase! Acesta se indrepta către...oh nu, se îndrepta către un bazin uriaș și foarte adânc.Nici nu au trecut 10 secunde ca eram azvarlita în apă, imediat ajungând pe fundul acestuia.Am încercat să ies la suprafață,dar tot ce am reușit să fac a fost sa ma scufund și mai mult.Pe urma nu știu ce s-a mai întâmplat.Tot ceea ce am văzut înainte să leșin a fost muuuuuuuuuuuuuuuult negru în fata ochilor.
Harry POV'
După vreo două minute după ce am aruncat-o pe Amalia în bazin,am observat ca nu se ridica la suprafață.Chiar atunci au venit și baieti de la magazin.
-Baieti!!!Am aruncat-o pe Amalia în piscină,dar ea nu se mai ridică!am urlat eu,panica cuprinzandu-mi fiecare părticică a corpului.
-Ai făcut ce?!au urlat totul la unison.
Louis POV'
Când am auzit ce a scos certul pe gura nu am mai stat pe gânduri și am sărit în piscină. Am innotat pana la fundul bazinul și am văzut-o acolo pe Amalia ,inconstienta.Am innotat spre ea și am luat-o de acolo, ducând-o la suprafață. am așezat-o pe un șezlong și an luat telefonul sunând la ambulantă. După catevaminute care mi s-au părut ore, mai multi paramedicii au venit la sezlongul Amaliei. Au pus-o gata dus-o în ambulantă.Noi ceilalti, fără Liam care a urcat cu Amali,ne-am urcat în mașina mea.Am urmărit ambulanta pana când am ajuns la Spitalul St.John din centrul Londrei.(scuze, dar nu știu spitale din Londra) Am parcat mașina și am ieșit repede din ea. Se pare ca am ajuns cu câteva minute după ambulanta.Ne-am dus la receptie.
-Unde este salonul Amaliei Payne?am întrebat eu receptionista.
-Etajul 5 salonul 469!a zis ea.
-Multumim!am tipat noi urcând în lift.
După câteva secunde, ușile liftului s-au deschis.Am alergat pana ce an ajuns lângă Liam care...plangea?!
-Liam de ce plângi?!l-am întrebat eu pe Liam.
-A intrat în comă!Medicii nu prea îi mai dau șanse de supraviețuire!a zis el, plângând și mai tare.
Când am auzit ce a zis Liam am izbucnit cu totii în lacrimi.
După 2 saptamani
Liam POV'
Au trecut 2 săptămâni de când nu i-am mai văzut ochii aia albaștri ai Amaliei, 2 săptămâni de când niciunul dintre noi nu am dormit sau mâncat 2 săptămâni de când Louis a intrat în depresie,2 saptamani de când Amalia a intrat în comă.Acum eram la spital stand în salonul Amaliei. După câteva minute,in salon a dat buzna Louis.
-Dute acasă stau eu cu ea!a zis Louis.
Am imcuviintat din cap și am ieșit din salon.
Louis POV'
M-am așezat pe scaunul de lângă patul Amaliei și i-am luat mâna micuta într-a mea.Era asa rece si albă.
-Amalia te rog trezește-te!Stiu ca ma auzi!Te rog deschide-ti ochișorii aia ai tai albaștri.Te rog Amalia toti suntem devastati!Te rog Amalia trezește-te!E-E-Eu te iubesc Amalia te iubesc din prima clipă în care te-am vazut!am zis eu, după câteva secunde simtind cum ma strange de mana puternic.
M-am uitat mai bine la ea și am văzut că...

He he he! Un nou capitol și putina dramă și suspans. Anca va pupă mult pufarinelor. Va aștept cu voturi și comentarii. <3 Și cine vrea dedicatie sa îmi spună

Adopted by Liam Payne (One Direction  f.f)IN PAUZA!!!!! Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang