GERÇEKLER

3.3K 201 24
                                    

Selamın hello. Bölüm baya geç geldi onun için çok ama çok özür diliyoruz. Bu bölümü begenmeniz dileğiyle öpüldünüz :)

Multimediadakiler: Bartu Mert Zeynep ve Cemre :)

Ohaa yaa Bartuyla Mert nasıl çocukluk arkadaşı olur lann. Hayır şasırmamın sebebi böyle bir tesadüfün olması. Gerçi konuşmuşta olabilirler aman boşver Zey. Şuan evdeyim tıkınıyorum nihahah. Ne sandınız 1 tostla doyucağımı mı? Tabikide doymaamm. Hemen mutfağa gittim ve kendime atıştırmalık bi şeyler hazırladım ne de olsa akşam yemek var yine. Çok sıkılıyorum galiba en iyisi Cemoyla konuşmak ama onu da sürekli rahatsız etmek istemiyorum ki.

Birazcık kestirdim. Daha sonra müzik dinleyip koptum vee Ohaa tek kelimeyle OHAA!!! Benim ödevim vardı. Kartona bilmem ne ödevi yapacaktım. Hemen çalışma masama gectim ve ödevime gömüldüm.

Ödevimi bitirdiğim de akşam olmuştu bile hemen aşağı indim. Anama bak bee iki dakkada yemeği hazırlamış. ( akşam olmuş ama annem iki dakikada sofrayı hazırlıyor. Çaktırmayın benim mallığım .s.s )
Tabikiside hayvan gibi tıkındım. Sonra odama çıktım ve uyuyorum byss

Sabah olmuş yaa vee ve ben okula gitmek zorundayım. Jet hızıyla yataktan kalkmıyorum her zamanki gibi. Kendime geldim ve hemen üniformaları giydim. Hemen aşağı indim ve masaya oturdum. Ne güzel annem var benim yaa hemen kahvaltıyı hazırlamış. Hemen kahvaltımı yaptım ve babam beni okula bıraktı.

Sınıfa hiç girmek istemesemde mecbur girdim. Arkamda Bartuyla Mert oturuyo ve Cemo hala gelmedi. 2-3 dakika bekledikten sonra Cemo sınıfa girdi. Bebeğim yaaa.

İlk dersi atlattıktan sonra bir ohh çektim ders çok sıkıcıydı yaa. Bartuyla Mertde sınıftan çıkmıştı nereye gittiklerini bilmiyorum ama yani o kadarını da bilmiyim bir zahmet. Uff zaten şu Cansu.malı da bize bakıyo. Lan ne bakıyo yaa bu tip tip noluyo buna yani. "HAYIRDIR" sonunda kendimi tutamadım ve
"Yarım saattir ne bakıyosun buraya" dedim
"Sanane istediğim yere bakarim sana mı sorucam" dedi. Noluyo lan bu kıza ben bu kızı döverim.
"Bana tip tip bakamazsın tamam mı kendine gel o gözlerini oyarım"
"Sıkıyosa oysana" dedi yaa.
Ben dururmuyum tabikide durmadım hemen ayağa kalktım. Masasının önüne gitmemle saçını çekip vurmam bir oldu. Cemo da tabiki durmuyo o daldı ee yani kimin qardaşı. Sınıftan çığlıklar yükselirken Bartyla Mert sınıfa geldi. Herkes başımıza toplanmıştı. Bartu hemen aramıza girdi bizi ayırdı ve benle Cemoya
"Siz kendinizi ne zannediyorsunuz da Cansuya karışıyosunuz" dedi.
Allah'ım yaa sevgilisinin ne boklar yediğini bilse.
"Sana mı sorucaz sen önce o insan zannettiğin sevgiline mukayet ol" dedim.
Mert şaşırmıştı benden böyle bi şey beklemiyodu sanırım zaten pek konuşmuyoz. Ama yani herkes haddini bilcek artık aaa. Bartunun bana laf atmasıyla kendime geldim.
"Bi kere Cansu BENİM SEVGİLİM ve ben onu her zaman korurum aynı zamanda da ben sevgilime mukayet olurum sen merak etme" dedi.
O kadar kelimenin arasında sadece 'BENİM SEVGİLİM' kelimelerine üzülmüştüm. Bana noluyo yaa. Kendimi tutamadım vee
"Bi kere Cansu sen yokken erkeklerle sürtüyo buna mukayet olmak denmez" vee piç smyle
Bartu bir bana bir de Cansuya bakiyodu. Cemo zaten biliyodu ama Mert çok şaşırmıştı. Bu Mertte maşallah her şeye şaşırıyo. Ben Cansuya bu lafı söyler söylemez etraftan 'oooo' sesleri gelmeye başladı. Tam eğlenceli yerdeydik ki hoca geldi. Off yaa dersimiz ingilicce " nefret " hoca Nedime hoca. Pek sesi çıkmıyomuş. Ses tellerinde bir sorun varmış onun dersinde hep konuşuyolarmis. Bartu derste beni çağırdı. Arkamı döndüm trip atarcasına
"Ne" dedim.
"Cansu hakkında öyle bi şey söyledin peki kanıtın var mı " dedi.
Tabikide kanıtım var. Hemde video naberr ;)
"Evet" dedim
"Tamam" dedi vee ZİLLL
Zil çaldı. Video Cemodaydı. Hemen Cemoya videonun onda olup olmadığını sordum. Evett ve hala video onda duruyomuş. Cemo videoyu bana whatsappdan attı ve hemen Bartuların yanına gittim. Ve ona videoyu göstereceğimi söyledim. Videoyu açtım. Telefonu elimden aldı ve izlemeye başladı. Video bitince sinirle yan sınıfa girdi ve Cansuyla sürten çocuğu yani Baranın suratına bir yumruk geçirdi.

2 GÜN SONRA

Cansuyla Bartu ayrılmıştı. 2 günüm böyle normal geçti. Ha bu arada bu iki günde Mertle çok iyi anlaşmaya başladık. Yani Mert "öküze" benzemiyo iyi bir insan.

Beğenip beğenmediginizi lütfen söyleyin. ÖPÜLDÜNÜZ :))


ÖKÜZCÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin