YOK ARTIK!!

3.5K 198 25
                                    

Selamm mübarek din qardaşlarım. Aslında yb dün gelcekti fakat bazı aksilikler çıktı. Bunun için sizden özür diliyoruz. Lütfen ama lütfen beğenip beğenmediginizi söyleyin multimedia daki arkadaş Mert. ÖPÜLDÜNÜZ :))

" Yaa kızım gelmicem kantine mantine yaa " şuan okulda tenefüsteyiz ve cemoşcan acıkmış beni kantine indirmeye çalışıyor ama ben kantine inmiyorum nihahhah kötülük
" Zaten mantine gelmicen mal kantine gelcen " Allahım ben ne günah işledim de bana böyle bir arkadaş verdin Yarabbim neden yani nedenn
" İğrençti "
" Tamam lann biliyorum iğrenç olduğunu şimdik ya benimle gelirsin yada seni 48 yerinden biçaklayıp gelinlik giydirip ormana götürürüm ordada seni kurtlar yer seçim senin " Töbe Allah'ım çok töbe sen koru Yarabbim
" Lan mal, psikopat, beyinsiz, gerizekalı, özürlü söyle bana söyle Cemoya naptın??? "
"Yaa kızım gel hem taş erkek keseriz " lan ben gittiğimde okulda taş erkek falan yoktu. Tamam vardı da onların da hep sevgilisi vardı. Sevgilisi olmayanlarda zaten tipsizdi. Tamam tipe çok önem veriyorum ama elimde değil oluumm.
" Sallama lan ne taş erkeği hepsi Abdülhamit gibi geziyo " o kim lann ne saçmaliyom ben yaa
' saç malanmaz taranır bi kere hıh '
' burayı terket iç ses sen sakın ama sakın espri falan yapma he '
" O kim lann " canım arkadaşım yaaa nasılda soruyoz aynı soruları jshbs
" Bilmiyom neyse tamam geliyom hadi hemen zil çalmadan inelim kantinede tıkınalım " ben biraz önce zil çalmadan kantine mi inelim didim hahhahhahah
" Hay ben senin şom ağzına " diyen bir adet Cemo. Evet arkadaşlar anladığımız üzere şuan zil çaldı. Ne kadanda şom agızlıymışım lan benn. YAŞASIN ŞOM AĞIZLIKIK!!! Yuppi. Ben yine böyle saçmalarken biri hayvan gibi kafama vurdu. Kim lan o? Kim benim kafama vuran hain kim? Çabuk çıksın ortaya. He Cemoymuş lann.
" Niye kafama vuruyon oluummm "
" Mal ben burada kantine gidemedik diye üzülüyorum sen orda sırıtıyon " ayy kıyamam yaa benim canım arkadasim
" Aman kamkim takma kafana birdahaki teneffüs gideriz "
" Söz mü lan "
" Söz lan söz "

Uff ders ne yaa. Hee Kimyaydı. Kimya mı yaa şimdik biz sabah sabah kimya dersi mi görcez. Azıcık insaf lann azıcık. Kapıdan öğretmenin girmesini bekliyorken bizim sürtük Cansu girdi. Abi bide Bartuyla sevgililer. Ben caneyle sevgili olacağıma gider kamyonun altında kalırım daha iyi abi. Caney : Cansu karıştırmayın yani. Benim ve Cemonun ona taktığımız lakap. Kendisine caney denilmesinden nefret eder bizde sırf o nefret ettiği için ona böyle sesleniyoz. Neyse biz konumuza dönelim sen Bartu bey oğlum sen nasil bu kızla sevgili olursun. Suan kendimi 3 çocukla ortada bırakılmış dul bir qadın gibi hissettiğim dogrudur. Uff ben niye böyle hissediyom ki resmen tencere yuvarlanmış kapağını bulmus. Salla gitsin Zey.

Nihayet kimya hocamız geldi. Aa!! Bu bizim eski hoca lann. Birbirimizi çok severdik lann. Tamam lan yalan her zaman dersini kaynattığım için kendisi bana gıcık olur. Ama napiyim yaa iğrenç ders anlatıyor. Bende dayanamıyom başlıyom dersi kaynatmaya. Zaten dersi kaynatmak cok kolay dersi koyuyon tencereye üstüne yarim litre su şalça malça falan koyuyon 30 dakika orta ateşte kaynatıyon hop hazır. Şaka yaptım lan asdasdas. Hocanın tip ahhahah. Sınıfa sırıtarak girdi beni görünce sırıtışı yüzünde soldu malın.
" Aaa Zeynepcim sen mi geldin " mal, beyinsiz vallaha bu hoca gerizekalı görmüyon mu beni.
" Yok hocam ben daha Amerikadayım " ben bunu söylerken sınıftan gülme sesleri geldi. Allahım Bartuda gülüyo ne güzel gülüyo lan o öyle bide benim yanimdaki hayvan Cemo anırcak mal anıramıyo hoca var diye garip garip sesler çıkarıyor.
" Oturun " hıh göt ol sen. Öyle dımdızlak kal bende güliyim nihahaha kötülük nihahha.
" Hadi çocuklar basliyoruz derse bla bla bla " gerisini dinlemiyom ben uyuyom hadi byy.

Bir hayvan koluma tünel açtı. Bakiim Cemoymuş lann. Ohaaa ders bitmiş resmen ben uyudummu lan o kadar
" Hadi mal kalk ilk önce tuvalete sonrada kantine gitcez " diyen bir adet Cemo görüş alanima girmiş bulunmakta.
" Tamam da tuvalette napcan lann " diyen bir adet mal ben. Bunu ben mi didim lann.
" Yemek yemeyi düsünüyom mal napcam tuvalette sıççam " hemen aklıma gelen şarkıyı söylemeye başladım
" Çişimiz tuvalette kakamız tuvalette artıkları kimse sıçmicak altındaki beze. Bezleri attik kilotları giydik artık hepimizde sıçmayı öğrendik. Çi-"
" Mal ne diyon sen çabuk ol yine zil çalcak " hemen zil çalmadan tuvalete gittik. Cemo tam 4 dakika 28 saniyedir sıçıyo. İşsizim oluumm ben. He nihayet sıçtı.

Tuvaletten çıktıktan sonra hemen kantine indik. Kaşarlı tostla limonata aldıktan sonrada nihayet sınıfa çıkabildik aq. Tam sınıfa girerken bir adet el ele tutuşmuş sınıftan çıkan Bartu ve Caney beklemiyodum yani.

Tostum bitmiş lann. Ne ara bitti benim tostum. Doymadım ben daha yaa neyse Zey salla. kendime Zey diyom bu arada. Neyse ders ne lann
" Cemo kamkim ders ne lann "
" Biyoloji " ölüm nedenim
" Allah biyolojinin bin türlü belasını versin " ne güzel bela okuyom ben lan
" AMİN "
" Biyoloji hocası aynı mı lann "
" Yok lann değişti bizim dombili gitti "
" Niye gitti Cemo yaa ben onu çok seviyodumm " gecekten o hocayı çok seviyodum. Resmen kanka gibiydik o hocayla. Ahh canım hocam yaa nasıl gidersin yaa sen beni bırakıp.
" nerden biliyim yaa ben nerden gittiğini mal "
" Uff tamam bee ne kızıyon "
" Kızmıyom beeeen "
" Hı Hı tabii bende Adriana Lima "
" Yaa kızım bi git "
Biz tartışmaya devam ederken hoca geldi. Bu hoca mı lann bu resmen ders anlatmak için mezardan hortlayıp gelen bir insanoğlu. Neyse her zamanki rutin islerden sonra hoca derse başladı. O değilde bir yoklamayı insan yarim saatte mi alır yaa. Hayır yani şikayetçi degilim de sinir oldum.
" Evet çocuklar zamanla birbirimizi tanicaz. Ben Abdullah Gölcay. Bu seneki biyoloji hocanız benim. Şimdi kitaplarınızı açın. Aynı zamanda söyliyeyim kitaplarınız kaplı olacak. Ve kitaplarınızda bir tane bile çizik görmicem " Ha!! Ne diyon oluumm senn. Ne kitap kaplaması yaa.
" Evet çocuklar ben çocukken kitaplarımı hep kendim kaplardım bla bla bla " ovot çocoklor bon çocokkon kotoploromo hop kondom koplordom. Napak ölek?? Allah Allah yaa!

Ohh bee sonunda zil çaldı. Dersin sonuna kadar hocanın dersten başka her şeyden konuştuğu doğrudur. Zil çalmasa ölcektim yani o derece. Vee bi dahaki ders yine biyoloji. Neyse salla ben uyurum zaten. Hatta şimdiden uyuyom ben byy.

Yeter lann yeter!!! Bi gün kolum çikcak o olacak Cemoya ' ne var ' bakışımı attim.
" Sınıfa yeni biri gelmiş " diyerek tahtayı gösterdi. Wowowoww harammm. Tahtada bi duruyo. Ama Bartu kadar yakışıklı değil lann. Uff ben niye şimdi Bartuyla karşılaştırıyom ki bu jojuku. Biyoloji hocası jojuka kendini tanıtmasını söyledi.
" Adım Mert. Doğa kolejinden geliyorum "
" Tamam çocuğum ıstedigin yere otur. " vallaha bu hoca beyinsiz lan harbi gerizekalı. Sınıfta sadece Bartunun yanı boş buda gelmiş diyoki istediğin yere otur. Bu hoca çok cahil çok. Mert denen çocuk Bartunun yanına oturdu yani bizim bir arkamıza. Ben Cemoya bi şey söylemek için baktığımda cemonun merte yicekmis gibi baktığını gördüm. Görmez olaydım. Mal bu kız harbi mal. Neyse uyuyom ben kamkiler hadi bayy.
" Zeynep, Zeyno, Zey kalk qız önemli bi şey dicem" oha lann ne ara zil çaldı.
"Ne var cemo ne varr "
" Bu Mert varya " illa merakta bırakcak
" Eeeee ayy hadi söylesene kızım "
" Mert ve Bartu çocukluk arkadaşıymış " ohaaa yok artık
" YOK ARTIK "

İnşallah begenmissinizdir yorum ve voteleri bekliyoruz. Öpüldünüz muckk :))

ÖKÜZCÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin