≈3≈Yap-Yapma Listeleri

155 30 6
                                    

"Benim adım Harmony Bella Simpson.

20 yaşındayım.

İyi bir modacı olmak için 20 yıl boyunca hayatımdan verdiğim ödünlerin buna değdiğini göstermek için buradayım."

Bunun için yapmamam gerekenler:

*NE YAPARSAN YAP ASLA THE VAMPS GRUBUNDAN BİRİSİNE AŞIK OLMA*

Gece yatmadan önce Londra'nın en güzel manzaralarından birine sahip olan, zengin kesimin oturmayı tercih ettiği , 10.kattaki evimin penceresinin önüne yerleştirdiğim masama oturup, düzensiz aralıklarla hazırladığım listelerime bir yenisini daha eklemiştim.Bunun öncekilerden tek farkı sadece tek bir madde içeriyor olmasıydı.Kağıda her zamanki gibi adımı ve yaşımı yazıp, büyük harfler ve kalın bir kalemle maddemi eklemiştim.

Bu listeyi Fiona Dove'nin yüzünden yapmak zorunda olduğum iş için yapmıştım.

"Harmony bundan sonra sizinle çalışacak"

Aman ne güzel. İlk düşündüğüm şey bu olmuştu. Şaşkın bir şekilde Brad'e bakarken o ise bana alaycı bir şekilde gülümseyip

"Bu iş için biraz genç değil mi...Ama işinde iyiyse benim için sorun yok " dedi ve arkasına yaslanıp alaycı gülümsemesini devam ettirdi.

İtiraz etmek istiyordum.Sadece bir erkek tasarımı yaptığım için buna mahkum olamazdım değil mi. Ben kadınlar için çalışmalıydım.Amber'in yanındaki bir sene boyunca kadınlar için çalışmıştım. Defile bile yapmıştık. Ama bu işe ihtiyacım vardı ve onu üzemezdim.

Aklımdan geçen itiraz cümlelerini bir kenara bırakıp kendime güvendiğimi gösteren bir gülümseme yerleştirdim yüzüme. Kaşlarımı kaldırdım ve sesimi alçalttım.

"Oldukça iyiyimdir merak etmeyin " dedim Brad'a bakarak. Tek yaptığı baş parmağını kaldırıp aynı anda başını sallamak oldu.

"Harmony yarın ayrıntıları konuşuruz tatlım "

"Teşekkürler Fiona" dedikten sonra Brad'e bakmadan odadan çıktım. Merdivenleri hızlıca inip sekreter kıza iyi günler diledikten sonra kendimi kızgın güneşin altına bıraktım. Kapıda bir süre bekledim.Bu bekleyiş ne içindi bilemiyorum. İşe alınmamın ve artık bir modacı olmak için kocaman bir adım attığım için mi , kadınlar yerine 4 erkek için çalışacağım için mi yoksa az önce bir aptalın teki bana bu iş için çok genç olduğumu söylediği için miydi!? Tanrım...

Sola doğru dönüp adımlarımı biraz hızlandırdım. Restoranlarda yemek yiyen insanların çoğunlukta olduğu caddede barların çoğu kapalıydı.Gece ışıl ışıl olan sarhoş insanların dolaştığı yer sanki burası değilmiş gibi gündüz oldukça sakin bir yer oluveriyordu. . Kendi kendime konuşarak 'sanki kendi çok büyük gösteriyor.12 lik Brad.Hıh... 'dediğimde önümde yürüyen iki kızın bana dönüp gülüşmelerini görmezden geldim. Çantamdan gelen titreme birden beni kendime getirdi. Kaldırımın kenarına dikilip mesajı açtım.Yine sabahki bilmediğim numaradan geliyordu.

Seni görüyorum Harmony.Bana yalvarma zamanın yaklaşıyor.

Cevap yazmak istedim ama hala şaka olduğunu düşüyordum.Beni gördüğü ise bir yalandı.Etrafımı inceledim bir süre. Yanımdan geçenlere, yemek yiyenlere şüpheyle baktım. Gelen yeni mesaj hepsinden farklıydı.

Krem rengi elbisen muhteşem.Her zamankinden daha seksi görünüyorsun. Etrafına bakmayı kes. Beni göremezsin.

Mesajları ciddiye almam gerektiğini işte o zaman anladım. Bir süre telefondan kafamı kaldıramadım. Beni şuanda izliyor olma düşüncesi kalbimin atışlarını hızlandırırken tüylerimi diken diken ediyordu.Kafamı kaldırdığım anda göz göze geleceğimi sanıyordum. Bacaklarımın uyuştuğunu hissettim ve adım atma çabam başarısızlıkla sonuçlandı.

≈Our Little Secret≈Where stories live. Discover now