18

113 10 3
                                    

Scot un tipat de încântare cand ușa camerei de hotel se deschide. E o încăpere gigantica, de mărimea unui apartament, cu o baie din marmura si un dus foarte încăpător, cu un televizor cu plasma si un pat imperial. Hotelul acesta e uluitor, mult mai frumos decât toate pe care le.am vazut pana acum chiar si numai in poze. Nu imi pot imagina ce suma au costat biletele, si mi.e frica, într-adevăr, sa estimez. Deși familia mea este instarita, stiu ca nu ar fi venit niciodată aici. Nu neaparat din cauza banilor, dar simplul fapt ca o vacanta de șapte zile inseamna atat de multi bani "risipiti" ar fi de ajuns.

Am călătorit mult, dar nici prin gând nu.mi trece sa ma culc. Sunt o fire somnoroasa, dar nu as pierde o secunda din zilele petrecute in Caraibe. Vreau sa fac lucruri pe care nu o sa le uit niciodata, sa imi croiesc amintiri pe care le voi povesti copiilor mei si tuturor prietenilor care ma vor intreba ce am facut in ultimul timp. Prietenilor? Acum imi dau seama ca, in afara de cei de aici, nu mai am prieteni. Da, cu Adam mai vorbesc, dar cu ceilalti am rupt orice fel de legătura. Nu pentru ca nu am mai avut timp sau chef de ei, ci pentru ca i.am uitat. Legătura cu baietii a devenit atat de strânsă încat orice alta persoana care vrea sa se apropie de mine pare banala, inferioară amicilor mei. Amicilor? Pufnesc la gândul ca le.am spus asa. Ei sunt frații mei, familia mea.

- Ce facem? întreaba Louis, sarutandu.ma pe nas.

- Mergem la plaja?

- Putem sa mergem. Ceilalti s.au pus la culcare. Nu vrei sa ii așteptam in camera?

- In camera? Dar nu vreau sa pierd timpul asa, nefăcând nimic! pufnesc, dezamagita.

- Cine a zis ca nu vom face nimic? răspunde Louis, ridicând din sprâncene.

I.am dat un pumn ușor in umăr, rotindu.mi ochii din cauza glumelor sale care imi amintesc de un baiat de paisprezece ani. Dar totusi, il iubesc. Ii pun bratele in jurul gâtului si il sărut.

- Te iubesc. imi zice, privindu.ma adânc in ochi.

L.am prins de mana si ne.am asezat pe pat. Fara sa zicem nimic, ne.am întins pe salteaua confortabila, in poziția in care dormim mereu: eu pe pieptul sau, iar el jucandu.se in parul meu.

- Mai spune-mi. il implor, ascultandu.i melodia bătăilor inimii sale.

- Ce? spune confuz.

- Mai zi.mi ca ma iubesti. Oh, ce.mi place cand o spui!

Chicoteste si își apropie buzele de urechea mea, dandu.mi o senzație asemena unor furnici ce se plimba pe sira spinării.

- Te iubesc. sopteste si simt ca mi se înmoaie picioarele. Te iubesc. repeta, la fel se melodios. Te iubesc. Te iubesc. Te iubesc.

Si am stat asa timp de o ora, ascultandu.i frumoasele cuvinte rostite si multumindu.i lui Dumnezeu ca le aud din gura lui, ca m.a scăpat de accident, ca mi l.a dăruit. Doua bătăi in ușa imi opresc sirul gandurilor, dar Louis repeta inca cele doua cuvinte.

- Haide sa deschidem ușa. ii spun.

- Te iubesc. zice pentu ultima data, sarutandu.ma si pornindu.se spre ușa.

Nu merg sa vad cine era, dar aud vocea lui Niall care ne cheamă pe terasa. Cred ca am pierdut deja cina, întrucât, cand am ajuns aici, oamenii deja serveau masa de seara. Mi.am căutat prin valiza o rochie lunga si am gasit una neagră mulata, pana in pamant, cu spatele gol. Imi las parul lejer pe spate. Il iau pe Louis si coboram la parter.

- Terasa trebuie sa fie undeva langa plaja. imi zice, cautandu.i i din priviri pe baieti.

Vad niște mâini fluturandu-se și le recunosc ca fiind ale prietenilor mei. Ne îndreptăm acolo, cu palmele împletite, iar eu lipindu.ma cat mai mult de Louis, ancorandu.ma de el. Deși parfumul sau imi este familiar, nu imi pare obișnuit si il savurez cu atâta sete de fiecare data cand ma aflu in preajma lui. Masa la care ne.am asezat este mare si baldachinul crem cu tesaturi aurii ii da o nota sofisticata si conferă intimitate. Ma pun pe scaunul dintre Lou si Clara, care poarta o rochie scurta si albă ce ii scoate in evidentă burtica de însărcinată in formare. Zâmbesc, poate prea evident si tare, de fericire. E prima data cand observ acest lucru. In fata am o șampanie si imi plimb mainile pe conturul paharului. Baietii au început sa vorbească despre cântăreți si manageri si fete ce umbla aproape dezbrăcate pe langa piscina. Zayn tuseste de doua ori si se ridica in picioare, reușind sa ne capteze atenția.

Guardian AngelsWhere stories live. Discover now