Hoofdstuk 6

7K 287 21
                                    

(Hierboven een foto van Stacey^.^ click on it!)
----------------
'Kamers?' vraag ik. Ik krijg geen antwoord want Dennis begint te schreeuwen. 'Oke, we roepen jullie één voor één.. Dan krijg je een sleutel dan zoek je de juist kamer. Alles is beveiligd en overal hangen camera's'

Zuchtend loop ik samen met Sunny naar kamer 410. 'We klimmen gewoon door het raam' zegt Sunny opgewekt. 'Ohmygod, dat ik naar niet aan had gedacht' zeg ik enthousiast. Snel open ik de deur, en ren gelijk naar het raam. Ik pak een houten stoel, en gooi het tegen het raam.. Niets.. 'Godverdomme' scheld Sunny boos. Ik kijk haar verbaast aan, Sunny scheld nooit.. Blijkbaar ziet ze m'n verbaaste blik, gelijk kijkt ze beschaamd weg. Ik zet de stoel weer overeind, en ga er uitgeput op zitten. 'Blijkbaar zijn de ramen expres dik gemaakt, en ze zijn geblindeerd' zucht ik hopeloos. Ik sta moeizaam op, en strompel naar de mini bar die er staat. 'Drinken?' vraag ik, terwijl ik 2 flesjes cola eruit haal. Sunny knikt, en ik gooi het flesje naar haar. 'Zullen we ooit hieruit komen?' vraagt Sunny voorzichtig. Ik knik overtuigend, en ga naast haar op het tweepersoonsbed zitten. 'Ja, maar we moeten ons goed gedragen. Wie weet slaan ze ons' zeg ik waarschuwend. 'Daar zie ik ze wel voor aan' knikt Sunny. 'Alleen als het nodig is, dan mag je je mond opentrekken.. Deal?' zeg ik, terwijl ik Sunny vragend aankijk. 'Deal' antwoordt Sunny. Opgelucht sta ik op, nieuwsierig open ik een deur. De badkamer... Ik sluit de deur weer, en loopt naar een andere deur die helemaal van goud ik gemaakt. Als ik de deur open, laat ik per direct de deurklink los en het cola flesje valt op de grond, en sla m'n handen voor m'n mond. 'Ohmygod' piep ik opgewonden, intussen is Sunny achter me komen staan.. Ik word uit m'n gedachtes gehaalt door Sunny die me meetrekt door de deur. We staan te dansen in de kleding/schoenen hemel. Ik loop verbaast naar een rek waar tassen instaan, Gucci. Ik druk de tas tegen me aan, alsof het m'n kind is. Sunny spuit vrolijk rond met Chanel parfum. Even zijn we beide onze zorgen vergeten, en dat houd ik liever zo. Opeens horen we een vage stem. 'Iedereen omkleden, en kom daarna naar benenden we gaan zwemmen' verbaast kijk ik naar een grote speaker die boven de deur hangt. 'Zwemmen?' vraagt Sunny. 'Blijkbaar' mompel ik. Ik kijk zoekend rond, opzoek naar bikini's. 'Found it!' hoor ik Sunny achter me zeggen, terwijl ze een soort bak vasthoudt. Nieuwsierig loop ik erheen, en graai met m'n hand door de bak. Ik vis er een lichtblauwe bikini uit, die een match vormt met de kleur van m'n ogen. Blij loop ik, naar de kamer en Sunny volgt me met een roze bikini. 'Ohwacht' zeg ik, wanneer Sunny haar shirt over haar hoofd heen wil trekken. 'Dennis zei dat overal camera's hingen' zeg ik waarschuwend. Ik had gelijk, overal maar dan ook overal hangen camera's elke hoek.. Ik loop naar de badkamer, en pak een handdoek. Ik gooi handdoeken over alle camera's. 'Zo' zeg ik, terwijl ik in m'n handen wrijf. Sunny knikt instemmend en kleed zich verder om.

Ik sluit de deur achter me, en loop samen met Sunny de trap af. 'Hebben ze wel badhanddoeken?' vraagt Sunny. 'Hoop het' mompel ik. Als we benenden zijn gekomen, blijf ik vebijsterd staan. Overal lopen mannen in zwarten pakken, eigenlijk klootzakken maar ik noem ze voortaan mannen in zwarte pakken. 'Aha' hoor ik een bekende stem. Dennis.. 'Wie zijn dit?' vraag ik. 'Vrienden' grijnst Dennis. 'We moeten zoveel meisjes verkopen' mompelt Dennis vermoeit. Ohwacht.. Verkopen? Gelijk voel ik de woede in me opborrelen. 'Verkopen?' vraag ik. 'Ja' antwoordt Dennis droog, terwijl hij ons naar het zwembad leid. 'Je moet niet denken dat je mij zomaar kan 'verkopen'' zeg ik boos, terwijl ik op een ligstoel ga liggen.

'Wil je hier voor altijd blijven dan?' vraagt hij grijzend.

'Alles beter dan te worden verkocht, voor vieze dingen'

'Hoe weet jij zo zeker dat het voor vieze dingen is?'

'Nou, dat lijkt me wel duidelijk als je me verkoopt aan een man'

'Oh, dus je wilt hier blijven?'

'Dan wel, het liefst wil ik naar huis. Maar dat gaat moeilijk'

'Oke dan houd ik je hier, voor altijd'

Ik bijt op m'n onderlip, dus ik zit voor altijd opgesloten in dit hotel... Dacht het niet, ik verzin wel iets om hieruit gekomen..

OpgeslotenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu