★ 5 ★

2.7K 126 3
                                    

İyi okumalar...
Müdür konuşmaya başladı "Tuğçe dün Koray ve Kaan okulumuzdan Cenk'i dövmüş . Ben onlara nedenini sorarken itiraz etmekle birlikte Koray ek olarak seninde yapmadıklarına dair şahit olduğunu söylediler . Bu konuyu anlat bana ?"

Önce Koraya daha sonra da Kaancığıma baktım . İkiside oldukça suçlu görünüyordu . Korayla göz göze geldiğimizde bana yalvarır gibi bakıyordu. Hani şu yavru köpek bakışı derler ya hah işte ondan :). Ne yapcağım konusunda en ufak bi fikrim yokken ;

"Tuğçe seni bekliyoruz." Anlaşılan müdür bu bakışmalardan sıkılmış konuya gelmemi istiyordu. "Hocam dün depoda bende vardım..." Bi anda Kaancığımın gözleri fal taşı gibi açılmıştı .Açıkçası korkmadım değil. "Herhangi kötü bişey yaptıklarını görmedim . Sadece konuşuyorlardı , bu kadar" dediğimde Kaancığımdaki ve Korayda oluşan rahatlamayı hissedebiliyordum. İyi bir şey mi yaptım yoksa kötü birşey mi hiç bi fikrim yok.

Müdürün odasından çıktığımızda Koray boynuma atlayıp sarıldı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. İyi niyetli düşünüp bende ona karşılık verdim. Şuan dışarıdan bakan birine çok yanlış bir izlenim yaratıyorduk ama umrumda değildi eminim Korayında umrunda değildi çünkü öyle olmasa bi sarılma bu kadar uzun süremezdi . Ayrıldığımızda ikimizinde yanakları kızarmıştı zorda olsa gözlerimize baktığımızda bana göz kırpıp arkadaşlarıyla konuşan Kaancığımıda alıp ortamdan uzaklaştı... O sırada yanıma koşarak Selin geldi.

"Oha kızım az önce siz Korayla sarıldınız dimii , tabiki sarıldınız OHA çok yakışıyosunuz be , ayyy çok yakıştınız . Ne var aranızda anlat çabuk." Konuşması bittiğinde soluk soluğa lamıştı bense hala Kaancığımı düşünüyor yanaklarımın kırmızılığı düzelmiyordu. "Kızım ya önce bi sakin ol. Çok tatlı ama o bana bakar mı ? " "Saçmalama tabikide bakar şu tipine baksana !"

Bu konuşmalardan sonra zil çaldı Seline sarılıp sınıfa gittim. Sınıfta yine ben Denizin yanına oturdum ben cam kenarında olduğumdan hem dışarıyı izliyor hem de konuşuyordum. Normalinde derslere ilgiliyimdir ama Koray ve Kaancım benim tüm dikkatimin dağılmasına neden olmuştu. Korayla sarılmamızı hatırladım çok tatlıydı mis gibi kokuyodu ve bana huzur vermişti . Ve zil çaldı. Hemen Selinin yanına gittim . Acıkmıştım bu yüzden kantine inmeliydik. Selini aldım ve kantine indik . Ben 3ü 1 arada söyledim ve fazlaca abur cubur , Selin ise çayla yetindi.

Kahveyi aldım ve tam masaya doğru ilerlerken OMG! yinemi yaaa ...

Multide Korayla Tuğçe ... Evet bölümler kısa oluyo ama ilerleyen bölümleri uzun yapmaya çalışcam. Bu bölümle birlikte 1599 kelime :) Umarım bölümü beğenmişsinizdir. 3 Vote gelmeden bölüm yok bu sefer ciddiyim .

OKULDAKİ YABANCI ? (Askıya Alındı)Where stories live. Discover now