hoofdstuk 5

259 16 0
                                    

Minho sprong in de box en trok me weg. "Hey rustig maar ik ben het Minho" zei hij en Allison werd rustig. "Ik herriner me jou meer niet" zei ze en ze viel flauw. "Kan iemand me deze klunk situatie uitleggen!" riep Alby boos. En ik sprong uit the box en legde hem het uit. "Alle shucks nog aan toe" was zijn reactie. "Minho wat zit er nog meer in the box!?" riep ik "vreemde flesjes met blauw spul erin" "het tegengif!" riep ik uit"het tegengif voor het gif van the grievers!" iedereen keek me raar aan. "Wel we zouden het kunnen proberen bij Ben dood gaat hij toch" zei Alby "wat is er met Ben dan?" vroeg ik " hi jis gisteren gestoken door een griever" zei Newt "ow en niemand vertelt me dat even" zei ik geïrriteerd "okay stop met bekvechten stelletje shanks en breng Allison naar de med jacks" zei Minho. Maar hij liep zelf al met Allison in zijn armen er naar toe. "Iedereen terug aan het werk" riep Alby en iedereen ging aan het werk "hey kom je vandaag bij de planten werken?" vroeg Newt maar ik moest gewoon met een meisje praten. "Uhm ik wilde eigenlijk vandaag met de dieren werke " zei ik zachtjes " oke dan zie ik je bij het avondeten" zei Newt en hij gaf me een knuffel. Ik rende vlug maar Teresa en ze keek vrolijk toen ze me zag "nou begin maar met vertellen " zei ze "huh" was mijn reactie "je rende weg van Newt terwijk je stapel verliefd op hem bent en hij op jou" legde Teresa uit "nou dan heb ik niks meer te vertellen" zei ik lachend maar niet kort daarna begon ik met vertellen "ik weet niet wat ik moet doen er komen steeds vlage herrineringen terug en ik kan met Newt in gedachten praten"zei ik op het laatst. "Ik snap het ik en Thomas hebben precies hetzelfde meegemaakt je went er aan,en als Minho en Allison net zo zijn dan moeten hun er ook snel aan wennen" "jaa maar het is moeilijk" zei ik "vertroue op elkaar en draai niet om je gevoelens heen,want wie weet hoe lang ze ons nog hier in the glade houden" zei teresa "je hebt gelijk " zei ik en we begonnen te praten over een ander onderwerp en gingen ondertussen aan het werk.
Ondertussen bij de med jacks
Pov minho
Ik zag Allison daar zo liggen op het bed. Ze was zo mooi, ze had mooie lange zwarte haren en groene ogen. Wacht groene ogen dacht ik bij mezelf. Ow alle shanks nog aan toe ze is wakker. "Hey" zej ze zachtjes "hey " zei ik en ik kneep ik haar hand hey hoorde ik nog een keer in mijn hoofd ja we kunnen met elkaar praten in gedachten nee ik schrik er niet van zei ik terug en ze keek me verbaasd aan en ik stuurde alle herringerinfen van de afgelopen dagen door naar haar. "Nou dit is handig"zei ze lachend en ze stond op "kom maar op net die rondleiding!" "how even Alli het is avond en je bent een newbie dus er is een feest om te vieren dat jij er bent en morgen krijg je een rondleiding okay" zei ik lachend "okay" zei ze en ze haalde haar schouders op. Ik pakte haar hand en trok haar mee naar buiten waar het feest al in volle gang was.
Pov lydia
Ik zag Newt niet bij het avondeten. Ik zocht hem bij het kampvuur maar kon hem nergens vinden . ik liep naar het bos en zag hem bij een afgelegen boom staan. "Hey" zei hij toen ik bij hem was "hey" zei ik "gaat het?" vroeg ik "jawel ben gewoon...laat maar" zei hij "Newt vertel het me!" "nee" Newt!" riep ik " oke maar stoo met schreeuwen" zei hij "ik ben verliefd op je maar ik weet dat jij niet op mij bent" zei hij blozend. "Hoe kan jij nou denken dat ik niet op jou ben ik heb zelfs een tatooage in mijn nek dat ik je vrouw ben" grapte ik "haha erg grappig ik meende dat ik verliefd op je ben" "ik ook" zei ik zachtjes en ik voelde dat ik bloosde. Newt keek me aan en ik voelde langzaam zijn lippen op de mijne. "Weet je je bent ook best dom je hebt me gisteren horen denken dat ik verliefd op je was en ik ziende je lag bij je in bed.." begon ik maar Newt kuste me opnieuw en ik kuste hem terug..

het tweede meisje in the gladeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu