hoofstuk 30: spoorloos

585 36 33
                                    

Hoofdstuk 30..

(Ginny's pov)

De radio staat zacht aan en ik zing lekker mee terwijl ik kook. Hopelijk is Harry vandaag eerder terug. Teddy slaapt lekker en als ik op de klok kijk zie ik dat het al drie uur is. Hmm.. Hij slaapt lekker lang. Hopelijk kan hij straks nog slapen.
Plots hoor ik wat gerommel boven en ik glimlach zacht. Dat zal Teddy wel zijn die net wakker wordt. Ik loop rustig de trap op en als ik Teddy's kamer stilletjes binnenkom zie ik dat hij nog slaapt. Huh? Ik loop weer de gang op en hoor het gerommel weer.
Het komt van mijn slaapkamer. voorzichtig loop ik de slaapkamer in en ik zie een man in zwarte kleren voor staan.
Hij wijst met zijn toverstok op me en alles word zwart.

(Harry's pov)

De volgende ochtend sta ik vroeg op. Werk sloopt me. Voor ik vertrek loop ik nog even de trap op en geef Ginny een kusje op haar voorhoofd.
De rest van de dag is saai. We zoeken sporen en proberen te achterhalen waar Tijgerr zich nu schuil houdt maar we vinden niks. Damm.. Hoe moeilijk kan het zijn? Na het werk loop ik nog door een paar dreuzel straatjes op zoek naar een bloemist.
Ik ga mooie rozen kopen voor Ginny. Als ik een mooi boeket rode en roze rozen heb gekocht verdwijnsel ik naar huis en ik zie dat de voordeur wagenwijd open staat en dat Teddy heel hard schreeuwt: "giwny!!"
Ik leg de rozen op de keuken tafel en loop snel naar boven, naar Teddy's slaapkamer. Teddy ligt te huilen in zijn bedje en als ik hem op pak knuffelt hij me.
"He makker. Waar is Ginny?" Vraag ik en hij snikt hevig. "Wegg.." Snikt hij en ik zucht. Ik loop met hem door heel het huis maar nergens is Ginny te bekennen. Waar is ze? Op onze slapkamer liggen er wel allemaal kleine plukjes Tijger vacht. Oo.. ze zou toch niet..
Tijgerr..

Heeuii..
Oo.. spannend.. ;D
Vorige vraag: wel ja.. hier komt een best wel lang verhaal... ;D
Een paar jaar geleden, (effe tellen hoeveel..) ik denk 3 jaar geleden, hield ik totaal niet van lezen. Ik was zo een van die mensen die niet graag lazen.. maar mijn tante en nicht bleven maar zeuren dat ik Harry Potter moest lezen en ze 'leende' (ik heb ze nof steeds..) me alle boeke van Hp die ze hadden.. de eerste 5.. Wel ik dacht.. Laat ik ze lezen dan ben ik er van af en geef ik ze zo snel mogelijk terug.. Nadat ik de eerste zin had gelezen was ik al verkocht.. Ik dacht zo van wauw.. Deze boeken zijn geweldig!! Ik las ze super snel uit en haalde deel 6 en 7 van de bib. Toen ik alle boeken had gelezen las ik ze nog eens en nog eens en nog eens en.... wel ik heb ze super vaak gelezen.. (ik ben van plan als ik tfios uit heb en de divergent boek over Tobias ook dan zoek ik Hp 1 (die ligt hier ergens.) En ga ik ze nog eens lezen.. ;D)
wel ja.. Zo ben ik van Hp gaan houden... ;D
Volgende vraag: (gosh het wordt moeilijk om vragen te bedenken.. Ideeën zeg maar.. ;D) welke familie is beter? De Wemels of de Malfidussen??

grtjs PotterHeadK4Ever.. <3<3

When you look me in the eyes.. hinny loverstory..Where stories live. Discover now