hoofdstuk 28: Annastasia

570 34 20
                                    

Hoofdstuk 28..

(Annestasia's pov)

Pff.. Hoe moet ik in godsnaam Ervoor zorgen dat Wemel meisje twijfelt aan Potters liefde? Gewoon blijven proberen met haar over te halen.

Ik loop door een donker bos naar het begin en blijf daar staan. Een man in een donker pak verdwijnselt niet veel later voor me en ik zucht.

"En hoe gaat het?" vraagt hij en ik haal mijn schouders op. "Ze is gewoon te koppig." Zeg ik en ik hoor hem zuchten. "Dan moeten we een andere plan bedenken." Zegt hij en ik knik. "Wat dacht je van haar ontvoeren en als hij haar dan gaat zoeken vermoorden we ze alle bij." stel en ik voor maar hij schudt met zijn hoofd. "Dat heeft die stomme broer van je ook geprobeerd." Zegt hij en het blijft even stil.

"Toch moeten we het proberen. We moeten haar ontvoeren maar zo slecht dat Potter snel weet waar ze is en dan als hij komt vermoorden we hem onmiddellijk. En het meisje eventueel daarna ook." Zeg ik en hij zucht. "We moeten haar eerst vermoorden. Recht voor zijn ogen." zegt hij en ik knik. "Hoe gaan we dat doen?" vraag ik en hij begint te ijsberen.

Het blijft weer even stil en daarna begint hij te lachen. "Ik heb een plan maar dan moet je wel alles doen wat ik zeg?" Hij kijkt me met zijn donkere ogen aan en ik knik. "Goed. Dan zeg ik dat we volgende week woensdag weer hier samen komen." Zegt hij en verdwijnselt daarna.

Ik loop nog even door het bos en verdwijnsel daarna.

Heeeuii..
Ik weet het. Ik schrijf de laatste tijd kleine hoofdstukken maar ik..
Ik ben druk bezig met school enzo..
ik begin niet volgende week maar de week daarna dinsdag met examens dus ja..
Het kan zijn dat ik schrijf maar het kan ook zijn van niet.
Vorige vraag: George.. Waarom? wel ik vind het echt baas dat hij ondanks hij zijn 2ling broer is verloren dat hij nog heeft kunnen doorleven en dat hij nu zelf een gezinnetje heeft.
Volgende vraag: Wat is jou favoriete Hp lied?

grtjs PotterHeadK4Ever..

When you look me in the eyes.. hinny loverstory..Where stories live. Discover now