Hoofdstuk 19

23.3K 919 30
                                    

Hoofdstuk 19

'Dean, we zitten hier al zo lang. En ik weet eigenlijk bijna niets van je', zei Sue en doorboorde mijn ogen met de hare. Zo interessant was ik eigenlijk niet.

'Ik ben niet echt interessant.'

Ze rolde met haar ogen. 'Het is niet alsof wij iets beters te doen hebben, niet?'

Daar had ze een punt. Een groot punt. 'Goed dan. Vraag maar raak.'

Ik ging op het bed zitten en Sue ging tegenover mij staan. Het leek nu al op een verhoor en ze was nog niet eens begonnen met vragen stellen. Ze leek na te denken maar vuurde al snel de eerste vraag op mij af.

'Hoe zit het met jouw ex?'

Ik keek haar vreemd aan. 'Goede eerste vraag ook. Zo stel je mensen echt op hun gemak.'

Ze glimlachte naar mij en deed een verdwaald plukje haar achter haar oor. Ze was nog steeds ontzettend mager, maar toch had ik het idee dat ze wat aan kwam. 'Ik ben gewoon nieuwsgierig naar dat verhaal. Je deed er zo geheimzinnig over.'

Ik zuchtte diep. 'Hoe zit het met jouw exen?'

'Gaan we nu snel op een ander onderwerp overspringen meneer de psychiater?' Ze stak haar tong naar mij uit. Ik stond op en gaf haar een por in haar zij, waardoor een klein gilletje uit haar mond ontsnapte. Ze pakte mijn polsen vast en probeerde mij ook een por in mijn zij te geven. Natuurlijk was ik sterker. Ik wrong mij los uit haar slappe greep en duwde haar op het bed neer. 'Je kan toch niet winnen', zei ik lachend.

'Moet jij maar eens opletten', zei ze met een uitdagende fonkeling in haar ogen. Ze trapte mij zachtjes in mijn buik waardoor ik naast haar op het bed viel. Ik herstelde mij snel en ging bovenop haar zetten. Ik pakte haar polsen en legde ze boven haar hoofd neer. Met een hand hield ik ze stevig vast, terwijl ik met mijn andere hand haar kin naar mij toe draaide. Ze staarde mij aan met haar herfstachtige ogen. Ik kon mij niet langer bedwingen. Ik kuste haar. En nog eens. Zij opende haar mond, maar voordat ze iets kon zeggen begon ik haar te zoenen. Ze duwde mij niet weg. Ze zoende mij terug tot mijn verbazing. Voorzichtig verbrak ik uiteindelijk onze zoen. Ze staarde mij vol ongeloof aan. 'Wat is dit?' Fluisterde ze meer tegen haarzelf dan tegen mij. Toch kon ik het niet laten om antwoord te geven. 'Dat was een zoen', zei ik grijnzend. Ze keek mij stomverbaasd aan en schudde daarna haar hoofd.

'Sam', was het enige dat ze zei en daarna stond ze op. Ze liep naar de badkamer en ik dacht dat ze ging douchen. Ik stond op en liep haar achterna. 'Sue', zei ik. Ze draaide zich om. 'Het spijt mij. Maar het maakt dingen in mijn los. Dit gedoe.'

Ze knikte begrijpend. 'Bij mij ook. Maar dat komt door dit. Anders waren wij nooit op elkaar gevallen toch?'

Ik schudde mijn hoofd. 'Daarbij ben ik ook absoluut niet opzoek naar een vriendin.'

'Mooi', zei ze met een glimlach. 'Mag ik nu douchen?'

Ik glimlachte naar haar en liep weer terug naar het bed. Ik kon moeilijk zeggen dat haar naakte lichaam dingen bij mij los maakte, niet? 

Naked Where stories live. Discover now