Kapitel 1-första mötet

80 5 0
                                    

-Oscars perspektiv-

Jag sitter här och vet att killen bredvid mig är homosexuell. Han blir mobbad och slagen för det, men jag gör inget för att han ska må bättre. Jag skäms! Klockan ringer och jag vet vad som kommer att hända för det händer varje dag,,,

-Felix perspektiv-

Jag springer ut mot toalleten och sätter mig i ett utav toabåsen. Jag stoppar fingrarna i halsen och spyr upp det lilla jag åt till frukost i morse. Jag mår så dåligt över att alla (Martin, Omar & Ogge) mobbar mig. Jag tar fram rakbladet från fickan och skär 23 gånger i armen innan anledningarna tar slut. Ångesten tar över och det sista jag hinner tänka på innan jag långsamt somnar in är : Jag är ful & jag är äcklig!

-Oscars perpektiv-

Vart tog Felix vägen? Jag måste prata med honom. Jag hör Martin skrika "Bögen sprang mot toan kom fort!" Han skrek till sitt gäng. Jag börjar springa fortare än någonsin för att hinna till Felix innan Martin,Omar & Ogge. När jag kommer fram ser jag en smal strimla blod sippra ut under dörren till ett utav båsen framför mig. Det måste vara Felix tänker jag och vet att jag måste få hem honom till mig  och plåstra om honom innan han förblöder! Jag rycker upp dörren till toabåset, lyfter upp Felix i min famn och springer det fortaste jag kan hem. Jag hör lärare skrika från olika hörn : "stanna Oscar" men jag stannar inte jag vill bara få hem Felix till mig fort som attan.

Write the missing letter in my heartWhere stories live. Discover now