Štipľavý pocit

112 11 1
                                    

Pomaličky pustím sprchu, z nej mi na hlavu dopadnú prvé studenú kapičky. Spomeniem si, že studenou by som nemal. Bude z toho úpal. Ale postupné myslenie mi to prevráti úplné naruby. Tím lepši, aspoň na pár dní nepôjdem do školy.

Trochu stočím páčku na modrú a zasyčím pod návalom chladnej kvapaliny. Umýva zo mňa všetok strach aj trápenie. Zavriem oči a len tak nehybne stojím, aby som si zvykol. Voda mi steká po hladkom tele, ochladzuje napnuté žily z hnevu. Zamrkám a natiahnem sa pre tekuté mydlo.

Buchnutie dverí. Som tu sám.

Bielu, hustú tekutinu si vmáčknem do mokrej dlane a začnem sa zvoľna dotýkať sám seba. Miest, kde pretím boli krvavé pási a obrovské modriny. Ľahko prejdem palcom po jazve na ľavom boku. Robím to vždy. Spomínam si tak na najhoršie chvíle svojho života a hovorím si, že teraz je lepši. A ono je. Ale aspoň z polovice.

Ucítim nádhernou kokosovou vôňu, ktorá ma práve pokrýva. Keď hned na to ju niečo preruší. Štipľavý pocit po dĺžke namydlených časti kože. Otevorím oči a pozorujem, čo sa deje.

Sýknem bolestou. Dlane sa mi roztrasú a pália zo všetkých najviac. Vystrašene a zároveň zúfalo na nich pozerám, nechápajúc, čo sa deje. Veď je to mydlo , nemalo by to takto páliť. Začnem panikáriť. Citlivá pokožka červenie.Oh bože, to nie. Okamžité si vleziem pod sprchu a prudko umývam bublinky. Pálčivý pocit ma nie a nie opustiť. Ale aspoň farba sa zkludňuje.



Ahojte Hlásim sa z dalším dielom tento je o ničom (ako všetky ale to je vlastne jedno :D ) Tento týžden bolo na mňa všetkého moc a nič som neztíhala ale túto čast som písala už dávnejšie a nestihla som ju sem dať.

Love via twitter mala byt už na začiatku týždna ale ako hovorim nestihla som takže LVT budem pridavat asi čaatejšie kedže je to moja hlavná poviedka. (:

Larry Stylinson-TouchWhere stories live. Discover now